Τι περιλαμβάνει το σχέδιο «Αθηνά»

dragonver

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα.
Κατά τη γνώμη μου το σχέδιο θα ήταν στη σωστή κατεύθυνση εάν είχε κύριο στόχο τη μείωση των εισακτέων κυρίως στα ΑΕΙ και σε λιγότερο βαθμό στα ΤΕΙ. Οι μείωση θα πρέπει να είναι της τάξης του 50-60% σε κάποιες σχολές. Ο αριθμός των εισακτέων θα πρέπει να προσαρμόζεται κάθε χρόνο στα τρέχοντα δεδομένα, όχι να παραμένει σταθερός συνεχώς. Τα έχουμε ξαναπεί εδώ πολλές φορές. Πως θα απορροφηθούν οι 500 Μηχανολόγοι Μηχανικοί, οι 700 Πολιτικοί Μηχανικοί, οι 1200 Δικηγόροι οι 900 γιατροί κλπ κλπ που αποφοιτούν κάθε χρόνο στην Ελλαδίτσα; Δεν γίνεται να σπουδάζουν όλοι. Τώρα όσον αφορά τα τμήματα που μετακινούνται είναι πραγματικά λυπηρό γιατί δεν εξυπηρετείται τίποτα, απλά οι φοιτητές και οι γονείς τους επιβαρύνονται με νέα έξοδα και ταλαιπωρία. Θα έπρεπε εξ'αρχής να μην είχαν δημιουργηθεί τμήματα σε κάθε χωριουδάκι. Η λύση δεν μπορεί να είναι από την άλλη η κατάργηση τους, γιατί αυτό θα ισοδυναμεί με ακύρωση του εκάστοτε πτυχιούχου.

Κάτι διάβασα για αύξηση εισακτέων σε Φυσικομαθηματικές σχολές. Εύγε! Επιτέλους να μην μείνουν κενές θέσεις στα σχολεία, μια που γίνονται τόσο συχνά διαγωνισμοί ΑΣΕΠ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πληροφορικάριος

Δραστήριο μέλος

Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 623 μηνύματα.
Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Τμήμα Πληροφορικής

Θεσσαλονίκη 3 Φεβρουαρίου 2013

Ψήφισμα - Παρέμβαση

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας για την απορρόφηση του τμήματος μας και την προτεινόμενη μετακίνηση του στις Σέρρες, όπως προτείνεται από το σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας.

Η μετακίνησή του Τμήματος Πληροφορικής από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες κατά την άποψη μας:

- είναι μη ορθολογική και ενάντια σε ακαδημαϊκά, κοινωνικά και αναπτυξιακά κριτήρια,
- καταστρατηγεί τα βασικά κριτήρια του σχεδίου Αθηνά για την ανασυγκρότηση των ΑΕΙ της χώρας που έθεσε το ίδιο το Υπουργείο.

Συγκεκριμένα:
1) Το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ ιδρύθηκε το 1987 και είναι ένα από τα παλαιότερα τμήματα Πληροφορικής στην Ελλάδα, με επιτυχημένη διαδρομή μέσα στην κοινωνία, την επιστήμη και την βιομηχανία, σε ένα μεγάλο και εύρωστο ΤΕΙ, το 4ο μεγαλύτερο ΑΕΙ της χώρας.
2) Το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ δέχεται συνεχώς φοιτητές με πολύ υψηλή βαθμολογία, σε σχέση με τον μέσο όρο των ΤΕΙ της χώρας. Η κατάργηση ενός τμήματος με υψηλή προτίμηση καταδεικνύει την καταστρατήγηση ενός βασικού κριτηρίου του σχεδίου «Αθηνά», κριτήριο που έθεσε το ίδιο το Υπουργείο.
3) Από το τμήμα έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες πτυχιούχοι, ενώ εκατοντάδες εξ’ αυτών στη συνέχεια έχουν κάνει μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, διαπρέπουν στη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Η απορροφητικότητα των πτυχιούχων μας είναι της τάξης του 100% πράγμα που δείχνει την καταστρατήγηση ενός ακόμη βασικού κριτηρίου του σχεδίου «Αθηνά»
4) Το τμήμα έχει συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη των επιχειρήσεων πληροφορικής και νέων τεχνολογιών στη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Βασικό κριτήριο του σχεδίου «Αθηνά» αποτελεί η συσχέτιση με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Με την προτεινόμενη μετακίνηση, η υπάρχουσα σύνδεση με τη βιομηχανία υποβαθμίζεται αισθητά καθώς η έδρα του νέου τμήματος θα είναι η πόλη των Σερρών η οποία ομολογουμένως διαθέτει κατά πολύ λιγότερες επιχειρήσεις και ανάγκες στο χώρο της πληροφορικής. Επομένως, η προτεινόμενη μετακίνηση καταστρατηγεί ένα ακόμη κριτήριο.
5) Ενώ, βασικό κριτήριο του σχεδίου είναι η ενδυνάμωση των Σχολών με δημιουργία πόλων Αριστείας, το προτεινόμενο σχέδιο διαλύει τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών μία από τις μεγαλύτερες σχολές του ΑΤΕΙΘ οδηγώντας στην εμφανή υποβάθμιση του Ιδρύματος γενικότερα.
6) Το τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ είναι από τα πρώτα τμήματα ΤΕΙ που αξιολογήθηκαν και με εξαιρετικές αξιολογήσεις, με αποτέλεσμα να υπονομεύεται εκ των έσω η ίδια η διαδικασία και αξία της αξιολόγησης και να καταβαραθρώνονται οι όποιες προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης.
7) Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι προγραμματισμένη η έναρξη αυτόνομου μεταπτυχιακού προγράμματος σε «Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου», εγκεκριμένου από το υπουργείο Παιδείας. Το μοναδικό στην Ελλάδα σε αυτό το γνωστικό αντικείμενο και ένα από τα λίγα παγκοσμίως, αναμένονταν από πλήθος φοιτητών με σκοπό να προσφέρουν στη συνέχεια στη βιομηχανία Πληροφορικής σε μία οικονομική περίοδο που ο παγκόσμιος ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και απαιτούνται εξειδικευμένα στελέχη. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η ύπαρξη ενδιαφέροντος για ένα μεταπτυχιακό που θα λειτουργεί στην πόλη των Σερρών λόγω της μακρινής απόστασης από την πόλη της Θεσσαλονίκης.
8. Το μεγαλύτερο μέρος των φοιτητών του Τμήματος είναι από την Θεσσαλονίκη. Η προτεινόμενη μετακίνηση στις Σέρρες θα αυξήσει κάθετα τις δαπάνες των οικογενειών τους πράγμα που θα οδηγήσει στην εγκατάλειψη των σπουδών από ένα σημαντικού μέρος αυτών. Μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει στην μείωση του ενδιαφέροντος των φοιτητών για το Τμήμα και τελικά στην απαξίωση ενός εκ των καλυτέρων τμημάτων Πληροφορικής στην χώρα.

Θεωρούμε ότι το σχέδιο Αθηνά, αν βασιστεί σε ουσιαστικά ακαδημαϊκά κριτήρια, μπορεί να προσφέρει θετικά στην αναδιαμόρφωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας. Πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι, αν κάποιος κάνει μία λογική αποτίμηση, σίγουρα θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η προτεινόμενη μετακίνηση του τμήματος μας στις Σέρρες είναι μη ορθολογική και αντίθετη σε κάθε ακαδημαϊκό, οικονομικό και αναπτυξιακό κριτήριο.


Πρόταση

Με βάση όλα τα παραπάνω η πρόταση μας είναι να παραμείνει το τμήμα Πληροφορικής του ΑΤΕΙΘ ως έχει, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια ενός ακαδημαϊκά αξιόλογου, πλήρως αυτοδύναμου τμήματος Πληροφορικής με προσφορά στην Βιομηχανία πληροφορικής και την κοινωνία.

Ψηφίστε εδω:

ΝΑΙ στην παραμονή του Τμήματος Πληροφορικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στη Θεσσαλονίκη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.


Όχι" στο σχέδιο "Αθηνά" λένε οι φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων


Είμαστε φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Ληξούρι της Κεφαλλονιάς.


Εν μέσω εξεταστικής περιόδου μας ανακοινώθηκε ότι θέλουν να συγχωνεύσουν το τμήμα μας με άλλα τμήματα, με αποτέλεσμα να μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε με ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που ονειρευτήκαμε να σπουδάσουμε.

Διοικούμαστε από μια επιτροπή που εδρεύει στην Αθήνα ενώ τα τμήματα βρίσκονται στα νησιά του Ιονίου. Με δική της παρέμβαση, ως αντίδραση στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», πρότεινε συγχωνεύσεις τμημάτων με ασυνάφεια αντικειμένων σπουδών, πράγμα που αποδεικνύει την άγνοια τους ως προς το αντικείμενο σπουδών μας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την διαφοροποίηση του προγράμματος σπουδών μας και των μετέπειτα επαγγελματικών μας δικαιωμάτων.

Το τμήμα μας στεγάζεται σε ιστορικά κτήρια, ιδιόκτητα από το δημόσιο, τα οποία διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για το αντικείμενο μας, ο οποίος συγκρίνεται μόνο με αντίστοιχων τμημάτων του εξωτερικού. Ο εξοπλισμός αυτός θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και δαπανηρό να μετακινηθεί.(στούντιο, κορδέλες...).

Το επιστημονικό προσωπικό σε συνεργασία με τους φοιτητές του τμήματος μας έχει πραγματοποιήσει ακουστικές μελέτες για δημόσια κτήρια στην Κεφαλονιά, συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού και βοηθάει στη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιονίου.

Είμαστε ένα τμήμα με μοναδικό γνωστικό αντικείμενο στην Ελλάδα, που δεν έχει καμία συνάφεια με αυτό του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, με τα οποία θέλουν να μας συγχωνεύσουν.

Αρνούμαστε την οποιαδήποτε τροποποίηση του προγράμματος σπουδών μας και των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Συγχωνεύοντας μας, τα ΑΚΥΡΏΝΕΤΕ ΟΛΑ...Για εμάς αυτό δεν είναι συγχώνευση, είναι ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
πηγη τρομσκτικο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

traganeus

Νεοφερμένος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
https://www.fme.aegean.gr/docs/tmod.pdf

Στο λίνκ υπάρχει μια έρευνα για την επαγγελματική ένταξη των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

diotima

Διάσημο μέλος

Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,480 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
:hmm:
κοιτάξτε στο 0,31-0,34 στο βιντεο πάνω την ομορφη κοπέλα που σηκώνεται από το pc το ισκοολ δεν είναι αυτο στον υπολογιστή της;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ironboy

Δραστήριο μέλος

Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα.
Έρχονται κάτι καταλήψεις τώρα που αρχίζει και το εαρινό....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giorgos Pamak

Δραστήριο μέλος

Ο Giorgos Pamak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει απο Πανόραμα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 510 μηνύματα.

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
:hmm:
κοιτάξτε στο 0,31-0,34 στο βιντεο πάνω την ομορφη κοπέλα που σηκώνεται από το pc το ισκοολ δεν είναι αυτο στον υπολογιστή της;

Όχι. :P
Η πάνω η λεζάντα είναι πιο ανοιχτό γκρι από την κάτω, σε αντίθεση με το ischool.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rafas17

Νεοφερμένος

Ο Rafas17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Που βρισκεις το κακο στην προσπαθεια των παιδιων?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.

Ironboy

Δραστήριο μέλος

Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα.
εντάξει είναι άθλιο το βιντεάκι,αλλά τα παιδιά εχουν δίκιο :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
0.40 ερωτεύτηκα :inlove:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Όχι. :P
Η πάνω η λεζάντα είναι πιο ανοιχτό γκρι από την κάτω, σε αντίθεση με το ischool.
To ischool είναι,έχει δίκιο ο Φόκοζ. :P

Όσο για το Αθηνά,οι μέρες θα κρίνουν τι θα γίνει. Αναμένουμε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mitsocc

Νεοφερμένος

Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
παιδια γεια σας ενδιαφερομαι να περασω οικονομικο στο απθ και θα ηθελα να ξερω αν το σχεδιο αθηνα θα βοηθησει η θα δυσκολεψει την εισαγωγη μου ευχαριστω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,404 μηνύματα.

Με τέτοια χαζο-petitions τίποτα απολύτως δε γίνεται. Δε πρόκειται να αποσυρθεί το σχέδιο «Αθηνά». Τέτοια θέματα μέσω διαδικτύου και μέσω βιντεο που ανεβάζουν στο youtube οι φοιτητές, δε λύνονται. Ούτε που τα βλέπει ο υπουργός.
Θες κάτι πιο δραστικό; Να μαζευτούνε όλες οι παρατάξεις και να ενωθούν (που προηγουμένως τσακώνονταν μεταξύ τους για βλακώδες και ανούσια θέματα, να συνειδητοποιήσουν πλεον οτι πέρα απο τους χορούς που διοργανώνουν τα πανεπιστήμια υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα), να ξεσηκωθούν , να πάνε έξω απ' τη Βουλή, δε ξέρω και 'γω που αλλου.... «Επανάσταση» μέσω του διαδικτύου δε γίνεται, ούτε μέσα απο τον καναπέ με συζητήσεις!!!
Το βρίσκω πραγματικά ηλίθιο οι μαθητές να κάνουν τόσο κόπο να μπουν σε μια σχολή, να τους ακυρώνουν τόσο απλά (να τους αλλάζουν το πτυχίο και να τους μεταφέρουν σε άλλες πόλεις) και οι φοιτητές να μην κάνετε τίποτα. Κατάληψη κάνετε οι περισσότεροι... Ε και; Το πολυ πολυ να χάσετε μαθήματα απο εξάμηνο. Νομίζω πως ο υπουργός χέστηκε αν θα χάσει ο χ ή ο ψ μαθήματα απο τη σχολή του.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τέτοιου είδους ενέργειες/διαμαρτυρίες...
Θέλει δραστικές ενέργειες και προπαντός να είστε/είμαστε ενωμένοι! Όχι ο καθένας για τη σχολή του/πάρτη του!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

leuki kataigida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Ρε 'σεις συμφωνώ με ό,τι λέτε.Σοβαρά,όμως,δραστικές ενέργειες και δραστικές ενέργειες...ΠΟΙΕΣ είναι αυτές?

Εδώ,το δικό μου τμήμα,που συμπεριλαμβάνεται σ'αυτο το ευφυέστατο σχέδιο,η καλύτερη διαμαρτυρία που έχει να ''επιδείξει'' ειναι η συγκεκριμένη παραπάνω να φανταστείς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Ρε 'σεις συμφωνώ με ό,τι λέτε.Σοβαρά,όμως,δραστικές ενέργειες και δραστικές ενέργειες...ΠΟΙΕΣ είναι αυτές?

Εδώ,το δικό μου τμήμα,που συμπεριλαμβάνεται σ' αυτο το ευφυέστατο σχέδιο,η καλύτερη διαμαρτυρία που έχει να ''επιδείξει'' ειναι η συγκεκριμένη παραπάνω να φανταστείς.

Οι φοιτητικές παρατάξεις (τώρα χρειάζονται"), ο Φοιτητικός σας Σύλλογος ; Κάνατε συνέλευση; ....

* όχι για εκδρομές και χορούς. Αν και πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες παρατάξεις των εκδρομών και των χορών θα κάνουν την "πάπια". Τώρα χρειάζεται αγώνας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top