Mr strange
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα αγγλικά σου σε ένα πολύ καλο επιπέδο.Και το λεξιλόγιο σου θα αυξηθεί κατά πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

αφου διαβαζεις ηδη απο το βιβλιο..ειναι υπεραρκετο πιστεψε με..εγω παντως παιδια κανω φετος για προφισενσι χωρις να δωσω για αντβανσντ!!!αν γινεται επειδη ξερω οτι πρεπει να εχεις παρα πολυ καλο λεξιλογιο για να πας να δωσεις θα θελα να μου προτεινετε λυσεις εκτος απο το να διαβαζω τις λεξεις μου απο το βιβλιο γτ αυτο το κανω ηδη!!!ας πουμε εχω ακουσει κατι για εφημεριδε κλπ...αν γινεται να μου πει καποιος πιο συγκεκριμενα...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
ειναι τοοσες πολλες οι λεξεις..απειρες, που δεν νομιζω πως χρειαζεσαι κατι παραπανω..
σωστο αυτο που λες..αλλα νομιζω πως αυτο ειναι για επιπεδο Lower.Μπορείς άνετα τα βιβλία που σου αρέσουν να τα πάρεις και στα αγγλικά.ή και καινούρια βιβλία για να εξασκηθείς. Μπορείς επίσης αν θα ήθελες να βρεις παιδιά από το εξωτερικό και να αλληλογραφείτε.
Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα αγγλικά σου σε ένα πολύ καλο επιπέδο.Και το λεξιλόγιο σου θα αυξηθεί κατά πολύ.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

αφου διαβαζεις ηδη απο το βιβλιο..ειναι υπεραρκετο πιστεψε με..
ειναι τοοσες πολλες οι λεξεις..απειρες, που δεν νομιζω πως χρειαζεσαι κατι παραπανω..
σωστο αυτο που λες..αλλα νομιζω πως αυτο ειναι για επιπεδο Lower.![]()
Δεν νομίζω να είναι για συγεκριμένο επίπεδο όλα αυτά.

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

κοιτα αυτα μας τα ελεγαν να τα κανουμε οταν εγω εδινα Lower...γι αυτο το ειπα...Δεν νομίζω να είναι για συγεκριμένο επίπεδο όλα αυτά.![]()
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εχεις επίπεδο C2 στα γερμανικα εχεις ηδη 70 μορια!:no1:
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος

marouli.kel
Νεοφερμένο μέλος

εννοειται πως και τα γερμανικα πτυχια περνουν μορια για το δημοσιο κ εκει αναλογα με το επιπεδο.. εαν εχεις βεβαια κ 2-3 γλωσσες που λεει ο λογος απο ενα lower στο καθενα περνεις 3 x 30 μορια...τα 70 αυτα μορια που λες marouli.kel δεν μπορω να τα παρω απ τ MITTELSTUFE των γερμανικων που εχω ηδη??δεν ισχυει το ιδιο??
τωρα τι εννοεις ακριβως οτι θα εχεις τα ιδια μορια με εναν που εχει proficiency κ τις ιδιες ευκειριες στον εργασιακο τομέα.
NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

ενα τελειώσω την d του χνόνου τον ιουνιο ( θα ειμαι 13), να κάνω καλοκαιρινό το πρε λοουερ και να ξεκοινήσω λόυερ χειμώνα να τελειώσω σε έναν χρόνο ( θα είμαι 14) και μετά να κάνω δύο χρόνια το προφισιενσι ( αν με το καλό παρω το λόουερ) και νσ είμαι 16...
ή
να τελειώσω την δ του χρόνου τον ιουνιο ( θα είμαι 13), κανω το χειμώνα πρελόουερ και το καλοκαιρι το λόυερ( θα είμαι 14 ) και απο το χειμώνα να κάνω τα 2 χρόνια προφισιενσι ( και να το πάρω 16, αν με το καλο περάσω)?
τα λέω καλά και ποιο είναι το πιο εύκολο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η επιδοση σου στα αγγλικα είναι καλή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Οπότε ξεκαθάρισε λίγο τα πράγματα αν μπορείς.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Δώσε το lower στο τέλος της δευτέρας γυμνασίου με προετοιμασία από το καλοκαίρι και πήγαινε μετά για το proficiency σε δύο χρόνια, ΜΕΤΑ το lower. Δεν υπάρχει λόγος να τα κανεις ταυτόχρονα.
kotsis1
Δραστήριο μέλος

Κοιτάξτε να διαβάσετε και αφήστε τις 100 τάξεις.Το διάβασμα θα σας σώσει,όχι η Εsenior.

Μην δωσεις Advanced ενδιαμεσα.
Μονο για το χρημα υπαρχει.
NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστώ...:thanks:

Δινεις του χρονου Lower και μετα κανεις 2 χρονια Proficiency για να δωσεις στο τελος της Α Λυκειου ή νωριτερα.
NiKoS WSN
Νεοφερμένο μέλος

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.