Βασικα μπορεις να μην πας πρε-λοουερ .Αν φανεις αρκετα καλος στην D τοτε την μερνας ανετα.Εγω την ειχα περασει και μετα το τι θα δωσεις εηαρταται απο σενα.Εγω εδωσα τον Μαιο του 2009(πριν κατι μηνες δηλαδη) Lower του Cambridge.Κατα τη γνωμη μου ομως δεν υπαρχει δυσκολο και πιο δυσκολο.Ειναι τι πιστεθει ο καθενας .Ας πουμε το EDEXCEL αν και πολλοι λενε οτι ειναι πανευκολο εγω βαριομουν να γραψω το δοκιμαστικο τεστ επειδη δε μου αρεσε.Δε μου ταιριαζε δηλαδη.Το Michigan καπως καλυτερα αλλα παλι δε μ'αρεσε.Γι' αθτο το καλυτερο θα 'ναι να γραψεις απο τοθλαχιστον ενα δοκιμαστικο τεστ σε καθε πτυχιο ,να δεις πςσ τα πασ και πιο σ' αρεσει πιο πολυ και να διαλεξεις αναλογα.Αν δεν εισαι σιγουρος μπορεις και να δvσεις δυο.
Οσον αφορα το proficiency,αν δωσεις του Cambrisge ειναι δυο χρονια.Του Michigan ομως ειναι εναμισι και ετσι το παιρνεισ νωριτερα.Αλλα θα προτεινα να μη δωσεις μισιγκαν μονο και μονο για να γλιτωσεις χρονο.
Καλη επιτυχια και ελπιζω να βοηθησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.