Eρωτήσεις τέτοιου είδους είναι κάπως βλακώδεις, no offence. Εντάξει πες πως σου λέω κι εγώ τι πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις. Τί θα γίνει μετά? Χμ... θα σου πω... Θα φανώ εγώ καλός που βοηθώ κόσμο με τις εκπληκτικές συμβουλές μου, εσύ θα με ευχαριστήσεις γιατί έτσι πρέπει να κάνεις και τελικά, παίζει και να μη σε έχω βοηθήσει καθόλου. Δε θα σου προτείνω λοιπόν εγώ τι θα κάνεις, θα ξεφύγω κάπως από τα καθιερωμένα. Απλούστατα γιατί εσύ είσαι η Panay και εγώ ο Shadowfax, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Σου λέω, εγώ το έδωσα φέτος. Και? Τί σημασία έχει? Εν ολίγοις, πρέπει εσύ μόνη σου να καταλάβεις αν θέλεις και προπαντός αν μπορείς να προσπαθήσεις. Να καθόμαστε τώρα και να αναλύουμε το ένα και τ' άλλο απλά χάσιμο χρόνου είναι. Αν πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις την προετοιμασία χωρίς να χάσεις και το πρόγραμμά σου, αν πιστεύεις πως θα αντέξεις τότε πήγαινε. Αν όχι, άστο και αφοσιώσου στο σχολείο. Και μην ακούς βλακείες του τύπου ''Τώρα, γιατί μετά τα ξεχνάς blah blah blah...''. Kάνεις ένα μήνα γερή επανάληψη και τα θυμάσαι μιά χαρά.
Ιn the end, it's up to you. Have a nice day