ZoeXal και εγω στην ιδια ελεεινη κατασταση ειμαι....Εχω ρωτησει ΣΕ ΟΛΕΣ τις καφετεριες και τις ταβερνες της περιοχης μου αλλα τζιφος....αντε να αφησα το πολυ το τηλεφωνο μου καπου....Αλλα οσο πηραν εσενα τηλεφωνο αλλο τοσο πηραν και εμενα!!!!

Οσο για την προυπηρεσια που σου ζητανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ σου πω αυτο που μου ειπε να κανω ο φίλος μου...."ΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ"....Ξερω δεν ειναι σψστο ,αλλα ουτε και σε εμενα αρεσει ως επιλογη.....Ομως τι αλλη επιλογη εχεις.....Οταν σε ρωτανε θα λες οτι ΝΑΙ εχω δουλεψει....Παραδειγμα που προσφατα αντιμετωπισα που καλασα σε μια ψαροταβερνα:
υπεύθυνος : - Παρακαλω....ποιος ειναι??
εγω: - Για σας τηλεφωνο για να μαθω εαν στην ταβερνα σας χρειαζεστε καθολου προσωπικο.....
υπευθυνος: -Τι ηλικια εχετε?
εγω: - 18.....
υπευθυνος: -Προυπηρεσια εχετε??
εγω: -Ναι αλλα οχι ακριβως στο συγκεκριμενο ειδος...Εχω δουλεψει ως σερβιτορος σε καφετεριες και κεντρα διασκεδασης.(Ψέμααααα!!!

)
υπευθυνος: - Μαλιστα....δυστυχως αυτο το καιρο δεν χρειαζομαστε προσωπικο αλλα αφηστε μου το τηλεφωνο σας να σας ενοιμερωσω αν κατι προκυψει...
εγω: -Σημειωνετε....
και ετσι εκτυλίχθηκε η συζητηση μεσες ακρες...Αυτο που ειναι βολικο ειναι να μην υπερβαλεις πολυ με το ψεμα...και ακουγετε πολυ ,μα πολυ τραβηγμενο...Ας εχει μια ΜΕΓΑΛΗ δωση αληθοφάνειας....και καλο ειναι να λες οτι δεν εχεις προυπηρεσια σε αυτο που σου ζητανε αλλα σε κατι αλλο σχετικο ουτως ωστε αν (ΜΑΚΑΡΙ!!!) σε παρουν να δουλεψεις....μην φανει οτι ειπες ενα μιιιιικρο ψεματακι.
Αυτα....Μην πεσετε να με φατε ...αλλα η αγορα ειναι σκληρη και οσο και αν δεν μου αρεσει να λεω ψεματα...Για να δουλεψεις δυστυχως πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα,να εχεις μια καποια ικανοτητα και σιγουρια στα λεγομενα σου ...και πολυ πιθανο να βρεις κατι....Να ξερεις η δουλεια δεν θα ερθει ΜΟΝΗ της να σου χτυπησει την πορτα!!!!