archidemetres Νεοφερμένο μέλος Ο archidemetres αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:46 Ο archidemetres: #61 28-06-09 19:46 Θετικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisitna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η xrisitna έγραψε: #62 28-06-09 20:17 οο...τι γινεται εδω...ολοι στο i school ειναι αστερια?ολο ιατρικη και ΕΜΠ ακουω..... εγω παιδαγωγικο αθηνα...μαλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θετικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna Εκκολαπτόμενο μέλος Η Xριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η xrisitna έγραψε: #62 28-06-09 20:17 οο...τι γινεται εδω...ολοι στο i school ειναι αστερια?ολο ιατρικη και ΕΜΠ ακουω..... εγω παιδαγωγικο αθηνα...μαλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οο...τι γινεται εδω...ολοι στο i school ειναι αστερια?ολο ιατρικη και ΕΜΠ ακουω..... εγω παιδαγωγικο αθηνα...μαλλον! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.