catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνήσω με το focko όσον αφορά τη δυσκολία φυσικομαθηματικών και ΗΜΜΥ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Δεν θα μπορούσα να έκανα κάποιο επάγγελμα που εμπλέκει εργαστηριακό εξοπλισμό. Δεν θα μπορούσα με τίποτε, να κάνω το επάγγελμα του δικηγόρου επειδή έχω ένα σημαντικό ελάττωμα: δεν μπορώ να λέω πετυχημένα ψέματα, ενώ δεν έχω το επικοινωνιακό χάρισμα να προσελκύω πελατεία. Θεωρώ ότι η νομική με προσανατολισμό στην δικηγορία, ότι είναι η επιστήμη του ψέματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

μπα, δεν νομίζω μια φοιτήτρια μια τόσος μουράτης σχολής να καταδεχτεί να πέσει σε κάτι λιγότερο μουρ..Καμία ΗΜΜΥτισσα φοιτήτρια για να ξεκαλοκαιριάσουμε υπάρχει;
νομική ιατρική και πολυτεχνείο μόνο.
οπότε φίλε μου άστο

είναι σαν ένας απλός λαικός άνθρωπος να ψάχνει να βρέι τοπ μόντελ!
ημαρτον...

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

η οποια πονα περισσοτερο
χαχα τι λες καλέ, εμένη ο μικροβιολόγος μου είπε ότι δεν πέφτω τέζα με την πεταλουδίτσα γιατί είναι πιο εύκαμπτη (παρόλο πιο χοντρή η βελόνα) συγκριτικά με τη σύριγγα... (θεέ μου για τι μιλάω ίουυ

fockos
Επιφανές μέλος

Θέλω να γίνω μικροβιολόγοςχαχα τι λες καλέ, εμένη ο μικροβιολόγος μου είπε ότι δεν πέφτω τέζα με την πεταλουδίτσα γιατί είναι πιο εύκαμπτη (παρόλο πιο χοντρή η βελόνα) συγκριτικά με τη σύριγγα... (θεέ μου για τι μιλάω ίουυ)

μου αρέσει να παίρνω αίμα (έχει πολύ πλάκα)
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ή απλά επειδή είσαι ξαπλωμένη και δε βλέπεις τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πιο brutal spectacle το αίμα να διανύει μισό χιλιόμετρο μέχρι τη σύριγγα.![]()
τέζα....

Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος

erilesg
Δραστήριο μέλος

himemar
Νεοφερμένο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

jen
Νεοφερμένο μέλος

MariaEchelon
Νεοφερμένο μέλος

Ιστορικος
Φυσικος
και διαφορα αλλα απλα αυτα ειναι που δεν θα αντεχα..
Γιατρός, μικροβιολόγος και τα συναφή ιατρικά και παραιατρικά επαγγέλματα. Μόλις δω αίμα πάρτην κάτωΓια να κάνω εξετάσεις αίματος με ξαπλώνουν ανάσκελα και χρησιμοποιούν πεταλουδίτσα
![]()
χαχαχα βρηκα την αδερφη ψυχη μου

και νομιζα οτι ημουν η μονη

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

που σε ρε ηρωδη και υπαρχει ψωμι ακομα !!!!!!!

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

- Νηπιαγωγού ή Δασκάλας, δεν αντέχω τα μικρά παιδάκια. Δεν έχω την υπομονή που απαιτείται για τέτοια επαγγέλματα. Άσε που είμαι πολύ ευέξαπτη.
- Οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά (οικονομολόγος, λογιστής κτλ). Τα θεωρώ υπερβολικά βαρετά.
- Αστυνομία ή οποιοδήποτε στρατιωτικό επάγγελμα. Δεν είναι του γούστου μου. Επίσης δε θα μπορούσα να ανεχτώ να ακολουθώ τυφλά "εντολές ανωτέρων".
- Κάποιο επάγγελμα που να ασχολείται με τον αθλητισμό. Not my cup of tea.
- Οφθαλμίατρος. Δεν έχω πρόβλημα με τα υπόλοιπα Ιατρικά επάγγελματα αλλά οφθαλμίατρος δε θα γινόμουν ποτέ με ΤΙΠΟΤΑ . Θαρρω ότι είναι ότι πιο creepy και σιχαμερό υπάρχει στο τομέα της Ιατρικής.
- Θεολόγος ή οποιοδήποτε *εχμ* "επάγγελμα" στρέφεται γύρω από τη θρησκεία, γιατί πολύ απλά δε πιστεύω.
- Πολιτικός ή ηθοποιός, δε το έχω.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

Προγραμματιστής...
Από περιέργεια ,γιατί?
Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω όλα τα επαγγέλματα του 1ο(εκτος της ψυχολογίας) και του 3ο πεδίου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 325 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vasiliis
- bboys
- aphie
- sophiaa
- despoina13
- constansn
- BatGuin
- Than003
- ένας τυχαίος
- Unboxholics
- phleidhs
- xanthippiad
- Κλημεντίνη
- kiyoshi
- elevag
- hello1234
- Maria_Xagorari
- Ryuzaki
- eukleidhs1821
- Obi-Wan Kenobi
- dmav
- thenutritionist
- P.Dam.
- Alessandra Eliza
- Joji
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- Pharmacist01
- ειδήμων
- angies
- Mary06
- Εριφύλη
- Ελεν
- Τρελας123
- giannis05
- Meow
- koukdespoina2004
- Startx0
- ggl
- Giannis_19
- tsiobieman
- ypopsifios23
- Arianara S3
- flaura
- fockos
- Scandal
- Nemesiis
- bill09876
- Magigi
- Helen06
- SaaruTheDracthyr
- Νικολινα
- stee
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- Libertus
- aggorf
- Kzaro
- antonisprofis57@gmai
- Nic Papalitsas
- alexd99
- Deadly_sorrowX
- Nick0007
- Kostas568
- Ioanna98
- Antonius
- Vask
- penelopenick
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- oups
- idoctorwho
- jim2015
- inkas
- Arvacon
- Kokro
- SlimShady
- Νομάρχης
- F1L1PAS
- Hermione granger
- Fara
- Athens2002
- ioanna06
- kost28
- Nala
- PanosBat
- Maynard
- χημεια4λαιφ
- paulkin94
- parrot/παπαγάλος
- Marple
- Revekka
- Eleftheria2
- augustine
- Kitana
- ΘανάσοςG4
- JasonPap
- george777
- Ksenia. Ksenia77
- Giii
- nicole1982
- George.S
- alpha.kappa
- angel27_
- antonis97
- Scott
- Viedo
- Lia 2006
- MarcoReus
- theodoraooo
- spring day
- calliope
- george55
- Nikoletaant
- maria20
- bruh_234
- Apocalypse
- katia.m
- Alin22
- louminis
- Paragontas7000
- TheUnknown
- emilyfan85
- Miranda32
- Johanna Mark
- Pierre Bezukhov
- jimis2001
- Billys 13
- Makisd
- Kitkat2000
- J.Cameron
- rempelos42
- Απροσάρμοστη
- xakounaamatata
- Georgekk
- ougka pougka
- ladybookworm
- Έμμα
- Sherlockina
- Ιωάννης1234
- Κ...
- Katerina_99
- BloodyFairy
- Αναστασία197
- snowy
- anna05
- Appolon
- allall1
- AlexK9
- milianis
- globglogabgalab
- Eri0611
- Ntintiii
- Dei Gratia
- lnesb
- Lebron
- Nikos05
- Citylights
- PanMoonlight
- Jimmy20
- KingOfPop
- Stif6
- pacheiko
- New member
- Renia21
- Dionyshs1
- jimmam
- An_uknown_world
- Dunedain
- gregory nub
- Liou
- Nick11
- Porfira
- Jocaste
- charmander
- pinkheart
- roud
- Manolo165
- panosveki
- DeWiN
- Theodora03
- KingPoul
- Nick2325
- leo41
- katerinavld
- T C
- mariakanelop
- Annou1
- Biologylover
- Jennoulajennaki
- chester20080
- Μανοςπετρ
- clevercat
- george7cr7
- barkos
- 69lover
- ρενακι 13
- johanio
- Darkking
- sweater weather
- Πύρος
- No name
- Mukumbura
- don_vito
- Dimitris2001
- iminspain
- luisnazariodelima
- Αλκης Κ.
- athinoula
- Ria99
- nucomer
- Ody24
- Alexandros36k
- chochoru
- JohnGreek
- thecrazycretan
- KaterinaL
- hirasawayui
- harry akritas
- Μαρία Λι
- dimitris-R9
- FRIENDLY GIRL
- jul25
- Fanimaid
- Vasilina93
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.