Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;

:boxing:

θεικο βαριο, χημικου εισαι?

αα αυτό μου άρεσε. είσαι σίγουρη ότι δεν είναι άλλο τραγούδι που έχουν αλλάξει την μελωδία ;
Υπάρχουν πολλά που προέρχονται από τραγούδια που υπάρχουν ήδη και τα αλλαζουν κάπως.
Όπως αυτό που κανονικά είναι το τραγουδι “Why” της Carly Simon (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το πρώτο)

Είχαν βάλει κάτι κλαρίνα στη διαπασών ώσπου η μάνα μου απηυδησε έκλεισε τζάμια και άναψε κλιματισμό

Ε σίγουρα δεν είναι ρωζ θόρυβος ή μουσική υπόκρουση για διαλογισμό για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς
το κλαρινο ειναι θεικο οργανο . Βιολι και κλαρινο ειναι τα βασικα οργανα καθε συμφωνικης και μπορει να σου κανουν και ρωζ και μπλε και κοκκινους ηχους..οτι θες
παρε μια για διαλογισμο

Διόρθωση: το ελληνικό κλαρίνο :whistle:

Διόρθωση: το ελληνικό κλαρίνο :whistle:
α θες ελληνικο? ελληνικο ελληνικο... δεν χαλαμε χαντηρι
ε ακου πως κελαιδα και ξεσηκώνει
στο βαζω σε πιο μοντερνα εκδοση για τι σου αρεσουν οι ηχοι
εγω το ακουω καλυτερα στην οριτζιναλ.

το κλαρινο ειναι θεικο οργανο . Βιολι και κλαρινο ειναι τα βασικα οργανα καθε συμφωνικης και μπορει να σου κανουν και ρωζ και μπλε και κοκκινους ηχους..οτι θες
παρε μια για διαλογισμο

Λευκός θόρυβος, είναι μια στοχαστική διαδικασία όπου η κυμματομορφη του είναι εντελώς τυχαία εν αντιθέσει με οποιοδήποτε άλλο σήμα. Είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στα μαθηματικά με εφαρμογές από διαδικασία σήματος, φυσική μέχρι και χρηματοοικονομικά, @nPb παρακαλώ δώσε μας τα φώτα σου επί του (κάπως οφ τοπικ) θέματος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back