Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;

Jennifer Connelly Career Opportunities (1991) μια ιδιαίτερη ταινία.

Οι πιο γνώστες την ξέρουν ως την μικρή Deborah από την θρυλική ταινία Once Upon A Time in America (1984).

Αχ πρέπει να την ξαναδω αυτή τη ταινία.

Τι μας κανεις με αυτα τα throwbacks τώρα.. :P
Ξέρεις τι; Νιωθω ότι περνάω τη φάση που περνούσα το 2014, που πίστευα ότι το 2009-2010 ήταν σαν χθες. Ακριβώς το ίδιο νιωθω για το 2014-2015 αυτή τη στιγμή. :look: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου υποθέτω

Ξέρεις τι; Νιωθω ότι περνάω τη φάση που περνούσα το 2014, που πίστευα ότι το 2009-2010 ήταν σαν χθες. Ακριβώς το ίδιο νιωθω για το 2014-2015 αυτή τη στιγμή. :look: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου υποθέτω

Χαχα ξεκάθαρα. Από άποψη μουσικής ειδικά, το 2014-15 ήταν iconic, νομίζω ότι δεν θα ξεπεράσω ποτε εκείνη την περίοδο.

Τραγουδάρα με τεράστιο νόημα.

Όλη μέρα στα λιμάνια και στα ναυπηγεία
στου θανάτου τα καζάνια στα μηχανουργεία

Λιώνουν τα νιάτα μας στη βιοπάλη
με τα κομμάτια μας δένει τ’ ατσάλι

Στο πετσί μας η μουντζούρα που δε λέει να φύγει
η ζωή βαριά σκοτούρα κι η χαρά μας λίγη

Όσο κι όσο τ’ αγοράζουν το φτωχό κορμί μας
και περίσσια κέρδη βγάζουν απ’ τη δύναμή μας

Πείτε μου ότι τον ακούτε κι' άλλοι:rockon:
βρε που κρυβοσουν
έλα εδώ τον ξέρω. θα έβαζα ένα πιο μελο τραγούδι, αλλά και αυτό ωραίο είναι
Εν τω μεταξύ βλέποντας το όνομα σου, να πω οτι συνεργαζοταν με το συγκρότημα Απροσαρμοστοι

Εν τω μεταξύ βλέποντας το όνομα σου, να πω οτι συνεργαζοταν με το συγκρότημα Απροσαρμοστοι
Λόγω του συγκροτήματος το έχω βάλει:music2:. Είμαι όμως και ολίγον απροσάρμοστη (όσο πατάει ένας μικρός ελέφαντας).

Λόγω του συγκροτήματος το έχω βάλει:music2:. Είμαι όμως και ολίγον απροσάρμοστη (όσο πατάει ένας μικρός ελέφαντας).
ε το φαντάστηκα
αν είσαι μεγάλη φαν, θα ταίριαζε να σε πεις και ασυμβίβαστη. Νομίζω έτσι λέγεται η ταινία στην οποία επαιξε και ένα άλμπουμ του. Από που τον έμαθες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back