Χμ, αυτό είναι το πρώτο μου post σ'αυτό το forum. Τέλος πάντων.
Η επιτήρηση ήταν normal. Προσωπικά, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν όπως κάθε άλλη χρονιά που δίνουμε εξετάσεις, για να αποβάλλω το άγχος. Και πέτυχε, γιατί και καλά έγραψα (Μίλησα με την καθηγήτρια μου, όλες τις ασκήσεις σωστές, στην περίληψη καλά τα πήγα και στην έκθεση έθεσα όσα έπρεπε- αφήστε που μου ήρθε και η θεία επιφήτηση και πήρε το χέρι μου φωτιά κυριολεκτικά-) και βγήκα έξω ευτυχισμένη με όλη τη σημασία της λέξης.
Παρ' όλα αυτά, έχω να κάνω ένα σχόλιο για όσους σκέφτονται να αντιγράψουν στις Πανελλήνιες. Δεν είναι ακατόρθωτο, είναι γεγονός ότι σε ορισμένα σχολεία οι επιτηρητές κοιμούνται λίγο πολύ όρθιοι και δίνουν περιθώρια αντιγραφής. Δεν λαμβάνω το "είναι ένας αγώνας επιβίωσης" ως δικαιολογία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι καθοριστικές για κάθε μαθητή και εκεί είναι που κρίνεται η δουλειά του όλο το χρόνο. Συγνώμη κιόλας, αλλά θα το πω ευθέως: Εμείς που καθίσαμε κάτω και φάγαμε ώρες και ώρες διαβάζοντας, μαλάκες είμαστε; Για σκεφτείται λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.