Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:27 Η Deutsch... Lover: #121 01-08-13 15:27 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δικαιολογίες και ανωριμότητα. Να γεμίζετε τις καφετέριες και να βγαίνετε βραδιάτικα το ξέρετε, να κάτσετε έστω και μία ώρα, δεν μπορείτε. Εντάξει, δεν θα συνεχίσω. Ας παραδεχτείτε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας να τελειώσει και η υπόθεση. Μία ώρα διάβασμα την ημέρα ότι και καλά "πνίγει" τον μαθητή και δεν μπορεί... Τι άλλο θα ακούσουμε. Click για ανάπτυξη... δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:27 Η Italian dream...: #122 01-08-13 15:27 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δικαιολογίες και ανωριμότητα. Να γεμίζετε τις καφετέριες και να βγαίνετε βραδιάτικα το ξέρετε, να κάτσετε έστω και μία ώρα, δεν μπορείτε. Εντάξει, δεν θα συνεχίσω. Ας παραδεχτείτε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας να τελειώσει και η υπόθεση. Μία ώρα διάβασμα την ημέρα ότι και καλά "πνίγει" τον μαθητή και δεν μπορεί... Τι άλλο θα ακούσουμε. Click για ανάπτυξη... Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #123 01-08-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Nαι οντως, πιστευω ειναι το επομενο βημα...Ηδη εχουν αρχισει φοιτητες να κανουν φροντιστηρια γιατι δε μπορουν να ξεκολλησουν απο τη νοοτροπια του λυκειου "χρειαζομαι φροντιστηριο για να διαβασω, δε μπορω μονος μου"...Εχω και φιλους που χρυσοπληρωνουν κιολας....Ελεος!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Italian dream...: #124 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Dogie έγραψε: #125 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δικαιολογίες και ανωριμότητα. Να γεμίζετε τις καφετέριες και να βγαίνετε βραδιάτικα το ξέρετε, να κάτσετε έστω και μία ώρα, δεν μπορείτε. Εντάξει, δεν θα συνεχίσω. Ας παραδεχτείτε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας να τελειώσει και η υπόθεση. Μία ώρα διάβασμα την ημέρα ότι και καλά "πνίγει" τον μαθητή και δεν μπορεί... Τι άλλο θα ακούσουμε. Click για ανάπτυξη... δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:27 Η Italian dream...: #122 01-08-13 15:27 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δικαιολογίες και ανωριμότητα. Να γεμίζετε τις καφετέριες και να βγαίνετε βραδιάτικα το ξέρετε, να κάτσετε έστω και μία ώρα, δεν μπορείτε. Εντάξει, δεν θα συνεχίσω. Ας παραδεχτείτε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας να τελειώσει και η υπόθεση. Μία ώρα διάβασμα την ημέρα ότι και καλά "πνίγει" τον μαθητή και δεν μπορεί... Τι άλλο θα ακούσουμε. Click για ανάπτυξη... Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #123 01-08-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Nαι οντως, πιστευω ειναι το επομενο βημα...Ηδη εχουν αρχισει φοιτητες να κανουν φροντιστηρια γιατι δε μπορουν να ξεκολλησουν απο τη νοοτροπια του λυκειου "χρειαζομαι φροντιστηριο για να διαβασω, δε μπορω μονος μου"...Εχω και φιλους που χρυσοπληρωνουν κιολας....Ελεος!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Italian dream...: #124 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Dogie έγραψε: #125 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δικαιολογίες και ανωριμότητα. Να γεμίζετε τις καφετέριες και να βγαίνετε βραδιάτικα το ξέρετε, να κάτσετε έστω και μία ώρα, δεν μπορείτε. Εντάξει, δεν θα συνεχίσω. Ας παραδεχτείτε πως έχουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας να τελειώσει και η υπόθεση. Μία ώρα διάβασμα την ημέρα ότι και καλά "πνίγει" τον μαθητή και δεν μπορεί... Τι άλλο θα ακούσουμε. Click για ανάπτυξη... Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #123 01-08-13 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Nαι οντως, πιστευω ειναι το επομενο βημα...Ηδη εχουν αρχισει φοιτητες να κανουν φροντιστηρια γιατι δε μπορουν να ξεκολλησουν απο τη νοοτροπια του λυκειου "χρειαζομαι φροντιστηριο για να διαβασω, δε μπορω μονος μου"...Εχω και φιλους που χρυσοπληρωνουν κιολας....Ελεος!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Italian dream...: #124 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Dogie έγραψε: #125 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Nαι οντως, πιστευω ειναι το επομενο βημα...Ηδη εχουν αρχισει φοιτητες να κανουν φροντιστηρια γιατι δε μπορουν να ξεκολλησουν απο τη νοοτροπια του λυκειου "χρειαζομαι φροντιστηριο για να διαβασω, δε μπορω μονος μου"...Εχω και φιλους που χρυσοπληρωνουν κιολας....Ελεος!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Italian dream...: #124 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Dogie έγραψε: #125 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η Dogie έγραψε: #125 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Θεός φυλάξοι... Εγώ προτείνω να μάθεις να διαβάζεις μόνη σου. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλο... Click για ανάπτυξη... Έρχεται και αυτό. Μείνε συντονισμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #126 01-08-13 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Αχαχαχα, εντάξει, ό,τι πείς. Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: δεν εχω προβλημα να καθισω να διαβασω. 1 ωρα διαβαζω ετσι κι αλλιως. Απλα παιδια ελατε παραδεχτειτε το αν κατι δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το μαθεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο Guest 875331: #127 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλοί οι λόγοι... Βασικά τώρα για το καλοκαίρι είναι δύσκολο αλλά όταν ξαναπάς σχολείο μπορείς να άνετα να βασίζεσαι σε αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #128 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: [ασχετο] Για ποιο λογο να επιλεξεις να σπουδασεις κατι που δεν σου αρεσει?? Click για ανάπτυξη... Όταν φτάσεις Γ' Λυκείου, θα καταλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Η Dogie έγραψε: #129 01-08-13 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Ποτε το ειπα αυτο..?? Ελεος... Δεν λεω ουτε οτι ειμαι παρτυ ανιμαλ που δεν ενδιαφερομαι για το σοχλειο, ουτε οτι βαριεμαι την ζωη μου, λεω οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μονη μου να διαβασω ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ..... Ουτε ειπα οτι η ζωη μου ειναι στις καφετεριες, ΔΙΑΒΑΖΩ, ουτε ειπα οτι εχω αλλες προτεραιοτητες στην ζωη μου.. Δεν ειναι ομως το σχολειο η μοναδικη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:31 Ο Johnnaousa: #130 01-08-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Πάρα πολλοί οι λόγοι... Click για ανάπτυξη... να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:32 Η Deutsch... Lover: #131 01-08-13 15:32 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Όλοι οι άλλοι μπορέσαμε... Click για ανάπτυξη... Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:34 Η Dogie έγραψε: #132 01-08-13 15:34 Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:35 Ο Φρεντος έγραψε: #133 01-08-13 15:35 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Δεν θεωρώ πως αυτή η νοοτροπία τους οδηγεί σε αυτή την επιλογή(για τους φοιτητές που αναφέρεις). Πιστεύω πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο των σπουδών τους ώστε να τους "συγκινήσει" να ασχοληθούν σοβαρά. Click για ανάπτυξη... Ναι οντως, μπορει να ειναι και αυτο....Στο κατω κατω, ολοι οι "αιωνιοι" φοιτητες καπως ετσι δημιουργουνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:36 Η Italian dream...: #134 01-08-13 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Εγώ ένα έχω να πω: Ο καθηγητής του ιδιαίτερου ή του φροντιστηρίου δεν κάνει κανένα παιδί άριστο μαθητή. Το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα από το μαθητή κατά το προσωπικό του διάβασμα. Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:37 Η Dogie έγραψε: #135 01-08-13 15:37 Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream... Διάσημο μέλος Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.201 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:38 Η Italian dream...: #136 01-08-13 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Όταν θα μπεις στην Γ' Λυκείου ή ακόμα καλύτερα όταν γίνεις φοιτήτρια θα έρθεις στα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... Mακαρι... Αλλα αυτη τη στιγμη το ξερω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.. Μεχρι και η φυσικος μου εφτασε σε σημειο να μου πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω (αυτος ειναι και ο λογος που το σκεφτηκα, αλλιως δεν θα το ειχα σκεφτει καν)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #137 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Μπραβο σας δεν εχω προβλημα να διαβαζω αυτα που μου αρεσουν. Γι αυτο και δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν δεν μπορω να μην κανω τιποτα αλλο και να ασχολουμε με τα αρχαια. Υπαρχουν αλλα τοσα που τα κανω με μεγαλη ευχαριστηση πχ μαθηματικα, γερμανικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται άρνηση. Αν έχεις κάποια αλλεργία στο εξώφυλλο του βιβλίου του συγκεκριμένου μαθήματος να το κατανοήσω. Στα αρχαία της Α' και Β' Γυμνασίου δεν κάνετε και κάτι τόσο δύσκολο κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:39 Ο Guest 875331: #138 01-08-13 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Anna1974. Dr.Katalyst yakinthos123 ggl kapoioss Μήτσος10 charmander pannnos1992 Helen06 Dora140303 rempelos42 Eirinakiii8 TonyMontanaEse Soleil PanMoonlight Levin Mendel2003 Αριάνα123 GabrielaM notis_19 tiktaktik Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dogie: Δηλαδή τις εργασίες που θα σου βάζει ο καθηγητής για το σπίτι πως θα της κάνεις; Με παρέα τον ίδιο; Click για ανάπτυξη... Μπορεί να έχει πρόβλημα στην κατανόηση της θεωρίας από μόνης που το θεωρώ απολύτως δεκτό και φυσιολογικό. Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: να πω την αλήθεια, ούτε εγώ μπορώ να το καταλάβω Click για ανάπτυξη... Συνοπτικά λίγα από αυτά: i)Πλήρης άγνοια για το επάγγελμα-επιστήμη ii)Απλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει τίποτα(επειδή δεν το έχουν ψάξει) iii)Πίεση από γονείς-συγγενείς(δεν είναι να υποτιμάται αυτό) iv)Συμπλήρωση μηχανογραφικού με κριτήρια λαχαναγοράς Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Τη λίγη τόση δα βοήθεια δε θα στη δώσει το σχολείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Go_for_it! Δραστήριο μέλος Ο Go_for_it! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 639 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Ο Go_for_it!: #139 01-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Αν προκειται για υποτυπωδη βοηθεια, γιατι δεν αρκεισαι στο σχολειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #140 01-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: δεν ειπα οτι θα με κανιε αριστη μαθητρια, δεν γινεται αυτο, εγω αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διαβαζω. Θα διαβαζω. Θα ασχοληθω. Κακο ειναι να εχω βοηθεια??? ΛΙΓΗ??? ΤΟΣΗ ΔΑ??????????? Click για ανάπτυξη... Ο καθηγητής στο ιδιαίτερο θα σου εξηγήσει σύντομα τη θεωρία και θα σου δίνει ασκήσεις απο βοήθημα μάλλον. Σε αυτή τη τάξη(Γ' γυμνασίου) μόνο αυτό μπορεί να κάνει. So simple. Υποθέτω , όμως , πως θα τις λύνεις , επειδή θα φοβάσαι μην εκτεθείς στον ίδιο ή στους γονείς σου. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ΔΕΝ μπορείς να διαβάσεις και άλλα τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.