Τιμές για ιδιαίτερα

απορώ πως τα βγάζουν περα οι γονεις σας δηλαδη αμα κανετε 5 ωρες ιδιαιτερο την εβδομαδα...με καμια 35 αρα ευρω 175 ... ειναι ΠΟΛΛΑ τα χρηματα

άλλοι απορούν πως είναι δυνατόν να μην ξοδεύει κάποιος 2000 τον μήνα για να μορφώσει το βλαστάρι του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την ωρα?

εγω εδινα 45 ευρω τη 1,5 ωρα για ΑΕΠΠ

την ωρα ναι..

δηλαδή 7 ώρες τη βδομάδα,315 ?
-----------------------------------------
και εγω επαρχια ειμαι αλλα παλι 45 ευρω παιρνουν..:)

:iagree::iagree::iagree:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την ωρα ναι..

δηλαδή 7 ώρες τη βδομάδα,315 ?
υποθετω οτι εηταν το μονο μαθημα που εκανες ιδιαιτερο ε,το λεω λογο κοστους...

υποθετω οτι εηταν το μονο μαθημα που εκανες ιδιαιτερο ε,το λεω λογο κοστους...

όχι όλα τα έκανα! αρχαια,εκθεση,λατινικα,λογοτεχνια,ιστορια
βιολογια εκανα με αλλον 35 την ωρα

Για έκθεση πληρώνω 60? για μιαμιση ώρα. Είναι πολύ καλή καθηγήτρια και τις πιο πολλές φορές κάθεται ως 2 ώρες χωρίς παραπάνω λεφτά.

Mathitika_Mpouketa-1.jpg

Ε φυσικά θα κάθεται παραπάνω και δεν θα σου παίρνει παραπάνω. Στα παίρνει όλα από την αρχή.

Α δεν πάμε καλά.. 45 ευρώ την ώρα? Κι εγώ νόμιζα ότι το τριαντάρι που υπάρχει ε΄δώ, και το παίρνουν κάποιοι καθηγητές από το σχολείο μου είναι το ανώτερο που υπάρχει... Εμένα οι τιμές κυμαίνονται στα 10-15 ευρώ την ώρα. Σε μαθηματικά-φυσική-χημεία-έκθεση. Βιολογία 100 ευρώ το μήνα.

45 ευρώ ειναι πολύ υψηλή τιμή.

Για έκθεση πληρώνω 60? για μιαμιση ώρα. Είναι πολύ καλή καθηγήτρια και τις πιο πολλές φορές κάθεται ως 2 ώρες χωρίς παραπάνω λεφτά.

Mathitika_Mpouketa-1.jpg

Ε, δε νομιζω οτι σου κανει καποια ιδιαιτερη χαρη εδω που τα λεμε, κι επισημα αν επαιρνε 30 ευρω την ώρα (60 το διωρο) παλι μεγαλο κασε θα ηταν για φιλολογο...Επισημως τώρα σου παίρνει 40 ευρω την ωρα, τεραστια χρεωση που δικαιολογειται μονο με παρα πολλη ανοχή και μονο αν μιλαμε για καθηγητρια με 30 χρονια εμπειρια σε δημοσιο σχολειο, αλλα τοσα σε ιδιαιτερα και με πολυ μεγαλες επιτυχιες στο ενεργητικο των μαθητων της σε επιπεδο σχολειου και πανελληνιων. Και φυσικα εναν τετοιο καθηγητη στον συστηνει καποιος απ'τους χιλιαδες που τον γνωριζουν στην πολη σου και συνηθως γ@μιεσαι να βρεις ωρα να σε βαλει μεσα στο υπερφορτωμενο του προγραμμα.

Εγώ μένω επαρχία και οι τιμές είναι 20-25 ευρώ την ώρα..
45 μου φαίνονται υπερβολικά πολλά:/

Εγώ μένω επαρχία και οι τιμές είναι 20-25 ευρώ την ώρα..
45 μου φαίνονται υπερβολικά πολλά:/

Ακριβώς!!
45????????????:!::!::!:
Εκμετάλλευση,αισχροκέρδεια....

Άλλοι τόσα δε βγάζουν σε μια μέρα...15-20? την ώρα και πολλά είναι...

... χρεωση που δικαιολογειται μονο με παρα πολλη ανοχή και μονο αν μιλαμε για καθηγητρια με 30 χρονια εμπειρια σε δημοσιο σχολειο, αλλα τοσα σε ιδιαιτερα και με πολυ μεγαλες επιτυχιες στο ενεργητικο των μαθητων της σε επιπεδο σχολειου και πανελληνιων. Και φυσικα εναν τετοιο καθηγητη στον συστηνει καποιος απ'τους χιλιαδες που τον γνωριζουν στην πολη σου και συνηθως γ@μιεσαι να βρεις ωρα να σε βαλει μεσα στο υπερφορτωμενο του προγραμμα.

Κάπου η καθηγήτρια μου είναι σε αυτά που γράφεις. Δεν είναι σε σχολείο τώρα κάποτε λεει ήταν. Τώρα είναι σε φροντιστήριο πολλά χρόνια και κάνει και ιδιαίτερα σε μαθητές που διαλέγει ότι μπορεί να συνεργαστεί. Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ καλή καθηγήτρια και δείχνει ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Νομίζω ότι τα αξίζει τα ευρόπουλα που παίρνει.

school-1.jpg

Ε όχι και 60 ρε φίλε για 1,5 ώρα.. Σκέτη κοροϊδία..

με 315ε την βδομαδα ενω για φροντ τα δινεις το μηνα??(εστω λιγο παραπανω-δεν ξερω κιολας) οκει δεν γινεται ιδια δουλεια αλλα το αποτελεσμα ειναι ιδιο πανω κατω. :S
ελεος :S

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back