Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!! Εννοείται αν μου προκύψει άλλη απορία θα σε ρωτήσω

. Είμαι πάρα πολύ καλή στην έκθεση δηλαδή, γνωρίζω και πολλές λέξεις, και ξέρω να τις χειρίζομαι σωστά, Προσέχω την έκφραση μου. Σε γενικές γραμμές, δεν έχω θέμα να χειριστώ την γλώσσα, σε αυτό που έχω θέμα είναι να αναγνωρίζω κάποιο ρήμα. Γενικά στην γραμματική και συντακτική ανάλυση, αλλά ήδη έχω βελτιωθεί αρκετά σε αυτό. Δεν έχω θέμα στο να καταλάβω ένα κείμενο ακόμη και στην καθαρεύουσα. Στο γυμνάσιο διάβαζα κάποια βιβλία που ήταν στην καθαρεύουσα, και τώρα που τυχαίνει στην έκθεση, στην ιστορία, στο γνωστό, κάποιο κείμενο στην καθαρεύουσα, δεν έχω θέμα στο να το καταλάβω. Αυτός είναι και ο λόγος όπου μπορεί στο άγνωστο να μην παίρνω ούτε τις μισές μονάδες στην άσκηση γραμματικής, αλλά όταν είναι για την ερμηνευτική εκεί τις παίρνω όλες! Και γενικά, μου έχουν πει ότι ξέρω να χειρίζομαι πολύ καλά την έκφραση μου (από το δημοτικό ακόμη), τύπου ότι έχω χάρισμα σε αυτό. Οπότε είναι κρίμα γενικά να απαντήσω άριστα στις ερωτήσεις στο γνωστό,(μη σου πω γενικά, και στα άλλα μαθήματα που θέλει πολύ γράψιμο και ανάλυση) και να χάσω μονάδες, ή να μην πάρω τίποτα σε ερωτήσεις γραμματικής ή συντακτικού! Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου

!!!!! γιατί είναι δύσκολο να βρω από κοντά κάποιον ή κάποια που έχει αποφοιτήσει από τη συγκεκριμένη σχολή, και ξέρει πραγματικά πως είναι τα μαθήματα. Και μία τελευταία ερώτηση: χρειάζεται η αποστήθιση όπως είναι στις πανελλήνιες;