iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:54 Ο iminspain: #1 11-02-21 20:54 Αρχική Δημοσίευση από papa2g: Ισχύει από φέτος ο συνυπολογισμός του βαθμού της Φ.Α. στα Λύκεια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexandros28 Δραστήριο μέλος Ο Alexandros28 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 750 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:57 Ο Alexandros28: #2 11-02-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο Click για ανάπτυξη... Σταυρόλεξα και τέτοια λύνουμε με θέμα την υγεία. Όσοι έχουν φροντιστήριο αυτό κάνουν προφανώς. Το πρόβλημα υπάρχει για όσους δεν έχουν βοήθεια από κάποιο φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:05 Ο iminspain: #3 11-02-21 21:05 Καλά εγώ γυμναστική δια ζώσης πέρσι έβρισκα κάθε αφορμή για να λύσω άλλες 5 ασκήσεις με αιτιολόγηση 5 σελίδων στην Βιολογία () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:25 Ο SlimShady: #4 11-02-21 23:25 Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 12-02-21 11:04 Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Μήτσος10 Corfu kitty Nnn oups angies xrisamikol T C 69lover CrimsonNight Maria1743 iminspain Αλκης Κ. barkos Chem major pink_panther papa2g Thoba19 Alexandros36k natalix Johnman97 Georgekk hirasawayui nucomer harry akritas charmander igeorgeoikonomo Lathy Ryuzaki Scandal Libertus Panagiotis849 tsiobieman panagiotis G thecrazycretan eukleidhs1821 the purge Tribbiani SlimShady gregory nub Georgia110 Scott Memetchi JohnGreek fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από papa2g: Ισχύει από φέτος ο συνυπολογισμός του βαθμού της Φ.Α. στα Λύκεια; Click για ανάπτυξη... Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros28 Δραστήριο μέλος Ο Alexandros28 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 750 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:57 Ο Alexandros28: #2 11-02-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο Click για ανάπτυξη... Σταυρόλεξα και τέτοια λύνουμε με θέμα την υγεία. Όσοι έχουν φροντιστήριο αυτό κάνουν προφανώς. Το πρόβλημα υπάρχει για όσους δεν έχουν βοήθεια από κάποιο φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:05 Ο iminspain: #3 11-02-21 21:05 Καλά εγώ γυμναστική δια ζώσης πέρσι έβρισκα κάθε αφορμή για να λύσω άλλες 5 ασκήσεις με αιτιολόγηση 5 σελίδων στην Βιολογία () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:25 Ο SlimShady: #4 11-02-21 23:25 Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 12-02-21 11:04 Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Μήτσος10 Corfu kitty Nnn oups angies xrisamikol T C 69lover CrimsonNight Maria1743 iminspain Αλκης Κ. barkos Chem major pink_panther papa2g Thoba19 Alexandros36k natalix Johnman97 Georgekk hirasawayui nucomer harry akritas charmander igeorgeoikonomo Lathy Ryuzaki Scandal Libertus Panagiotis849 tsiobieman panagiotis G thecrazycretan eukleidhs1821 the purge Tribbiani SlimShady gregory nub Georgia110 Scott Memetchi JohnGreek fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από larry18: Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο Click για ανάπτυξη... Σταυρόλεξα και τέτοια λύνουμε με θέμα την υγεία. Όσοι έχουν φροντιστήριο αυτό κάνουν προφανώς. Το πρόβλημα υπάρχει για όσους δεν έχουν βοήθεια από κάποιο φροντιστήριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:05 Ο iminspain: #3 11-02-21 21:05 Καλά εγώ γυμναστική δια ζώσης πέρσι έβρισκα κάθε αφορμή για να λύσω άλλες 5 ασκήσεις με αιτιολόγηση 5 σελίδων στην Βιολογία () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:25 Ο SlimShady: #4 11-02-21 23:25 Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 12-02-21 11:04 Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Μήτσος10 Corfu kitty Nnn oups angies xrisamikol T C 69lover CrimsonNight Maria1743 iminspain Αλκης Κ. barkos Chem major pink_panther papa2g Thoba19 Alexandros36k natalix Johnman97 Georgekk hirasawayui nucomer harry akritas charmander igeorgeoikonomo Lathy Ryuzaki Scandal Libertus Panagiotis849 tsiobieman panagiotis G thecrazycretan eukleidhs1821 the purge Tribbiani SlimShady gregory nub Georgia110 Scott Memetchi JohnGreek fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά εγώ γυμναστική δια ζώσης πέρσι έβρισκα κάθε αφορμή για να λύσω άλλες 5 ασκήσεις με αιτιολόγηση 5 σελίδων στην Βιολογία () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:25 Ο SlimShady: #4 11-02-21 23:25 Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 12-02-21 11:04 Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Μήτσος10 Corfu kitty Nnn oups angies xrisamikol T C 69lover CrimsonNight Maria1743 iminspain Αλκης Κ. barkos Chem major pink_panther papa2g Thoba19 Alexandros36k natalix Johnman97 Georgekk hirasawayui nucomer harry akritas charmander igeorgeoikonomo Lathy Ryuzaki Scandal Libertus Panagiotis849 tsiobieman panagiotis G thecrazycretan eukleidhs1821 the purge Tribbiani SlimShady gregory nub Georgia110 Scott Memetchi JohnGreek fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:04 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 12-02-21 11:04 Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ck_chrysiis Μήτσος10 Corfu kitty Nnn oups angies xrisamikol T C 69lover CrimsonNight Maria1743 iminspain Αλκης Κ. barkos Chem major pink_panther papa2g Thoba19 Alexandros36k natalix Johnman97 Georgekk hirasawayui nucomer harry akritas charmander igeorgeoikonomo Lathy Ryuzaki Scandal Libertus Panagiotis849 tsiobieman panagiotis G thecrazycretan eukleidhs1821 the purge Tribbiani SlimShady gregory nub Georgia110 Scott Memetchi JohnGreek fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.101 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:03 Ο akikos έγραψε: #6 12-02-21 20:03 έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
igeorgeoikonomo Νεοφερμένο μέλος Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15 Ο igeorgeoikonomo: #7 12-02-21 21:15 Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.