Τηλεκπαίδευση: Τι κάνετε την ώρα της φυσικής αγωγής;

larry18

Δραστήριο μέλος

Ο larry18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα) . Έχει γράψει 539 μηνύματα.

Alexandros28

Νεοφερμένος

Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος . Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Θέλω να ξέρω πως κάνετε Γυμναστική με Webex. Εγώ πάλι θα διάβαζα για φροντιστήριο
Σταυρόλεξα και τέτοια λύνουμε με θέμα την υγεία. Όσοι έχουν φροντιστήριο αυτό κάνουν προφανώς. Το πρόβλημα υπάρχει για όσους δεν έχουν βοήθεια από κάποιο φροντιστήριο.
 

larry18

Δραστήριο μέλος

Ο larry18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα) . Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Καλά εγώ γυμναστική δια ζώσης πέρσι έβρισκα κάθε αφορμή για να λύσω άλλες 5 ασκήσεις με αιτιολόγηση 5 σελίδων στην Βιολογία (🤡)
 

SlimShady

Δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών , Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 524 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά όταν δεν κάνουμε πολιτικές συζητήσεις ή γενικότερα συζητήσεις για τα δρώμενα, βγαίνω από το voice και λύνω κανένα άγνωστο :bleh:
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) . Έχει γράψει 872 μηνύματα.
Oh my freaking god γιατι να μην έχω πλέον κάποιο φίλο πιτσιρικά να μπω στα μουλωχτά τηλεκπαίδευση...
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8,363 μηνύματα.
:) έπρεπε να σας βάζουν να παίζετε fifa.
 

igeorgeoikonomo

Νεοφερμένος

Ο igeorgeoikonomo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 89 μηνύματα.
Εμάς 2 3 μήνες μας έλεγε για διάφορα αθλήματα και για το "Ιδεώδες του Αθλητισμού" . Γελάω 😂 .. Επειδή βαρέθηκε στο τέλος άρχισε να λέει drama για τα σχολεία της πόλης. Εκεί παρατούσα το ρευστό και οι πιο πολλοί αρχίζαμε να κράζουμε διάφορα πράματα. Σε γενικές γραμμές, φυσική και έκθεση έκανα εναλλάξ. Το χειρότερο ήταν στα θρησκευτικά ( 1η ώρα Δευτέρα !! (ΣΟΚ #1) ).. μας μιλούσε περί της δύναμης του ανθρώπου να δραπετεύσει από τα γήινα .. (ΣΟΚ #2) 😂
 
Top