katigko
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katigko
Νεοφερμένο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

sofiaaa
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Το πρόβλημα με εμένα δεν ήταν ότι δεν είχα διαβάσει ή ότι δεν μπορούσα να λύσω μια άσκηση, ήταν ότι ο καθηγητής μας είχε τρομοκρατήσει, λέγοντας ότι όποιος γράψει κάτω από 15 θα πάρει 10 στο τετράμηνο... Και εκεί, ενώ άνετα έγραφα 20, πανικοβλήθηκα και δεν μπορούσα να λύσω ούτε μισή άσκηση. Σκεφτόμουν και τον καθηγητή ο οποίος μετά θα με κατσάδιαζε και γινόμουν χειρότερα..
Εκείνη τη στιγμή πραγματικά είχα φρικάρει...Έκατσα όμως και σκέφτηκα λογικά για 2 λεπτά.. Δεν θα κάτσει να μου πάρει το κεφάλι..Και έτσι ξεμπλόκαρα και πήρα 99

elenaki92
Δραστήριο μέλος

ChrPat
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα αυτο με τα τεστ,δεν μπορω να τα κατανοησω.Δηλαδη θα γινει τιποτα αν γραψεις χαλια?θα κριθει ολη σου η ζωη απο ενα διαολεμενο διαγωνισμα?θα σε στιγματισει για την υπολοιπη ζωη? ...
Ωραια και γραφεις χαλια,ενω εχεις διαβασει...Ο βαθμος που πηρες σε νοιαζει η αν εν τελει,τα διαβασες?θα το δεχοσουν αν σου βαζανε 20,αλλα στο τελος δεν ηξερες τιποτα απο αυτα?
Ο βαθμος που πηρες σε ενα διαγωνισμα ,δεν αντικατοπτριζει ουτε ποιος/α εισαι,ουτε το ποσα ξερεις συνολικα...
santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και όλα τα συμπτώματα που περιγράφεις (ιδρώτας, μπλοκάρισμα του μυαλού) είναι συμπτώματα άγχους και θα πρέπει να μάθεις τρόπους ελέχγου του άγχους.
Ξέρεις τι βοηθάει καμιά φορά;Το να κλείσεις τα μάτια και να μετρήσεις ως το 10 παίρνοντας βαθειές ανάσες, σκεπτόμενη ότι είσαι σε ένα υπέροχο μέρος.
Εμένα με βοηθούσε.
Είναι πραγματικό και σοβαρό πρόβλημα, το ξέρω καλά...Εμένα με βοήθησε και ο διαλογισμός,( και παρακαλώ μην κοροϊδέψετε).Θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου από τώρα γιατί θα έχεις πρόβλημα στις Πανελλήνιες.Θυμάμαι πολύ καλά μια φίλη μου που είχε πάθει black out και δεν μπορούσε να γράψει τίποτα στις πανελλήνιες..τραγικό...
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Το τεστ δεν έχει φτιαχτεί ούτε για να σε μπερδέψει,ούτε για να αμφισβητήσει κανείς τις γνώσεις σου.
Αλλά:
1)Για να αποδείξεις στον εαυτό σου το ότι η προσπάθεια που έχεις κάνει έπιασε τόπο.Σου δείχνει τι ποσοστό της ύλης έχεις κάνει κτήμα σου.Αν δε γράψεις,από την άλλη,λόγω τιμής,δε δεσμεύεται κανένα περιουσιακό σου στοιχείο,δεν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα,ούτε η αξία σου ως άνθρωπος.Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι,ατυχίες συνέβαιναν,συμβαίνουν,και θα συμβαίνουν σε όλους.
2)Αν δεν έπιασε τόπο,βάσει του αποτελέσματος,να δεις σε τι υπολείπεσαι,ώστε όταν έρθει η τελική κρίση,να είσαι έτοιμος.
Ξεκολλήστε από τη βαθμολαγνεία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

πιο πολυ αγχωνομαι στα προφορικα....ενω γραπτως γραφω πολυ καλα
ε παντως ενας τροπος για να το ξεπερασεις ειναι να διαβασεις πολυ καλα (και αν θες επιβεβαιωση μπορεις να βρεις καποιο βοηθημα και να κανεις ασκησεις και τεστ αξιολογησης στο σπιτι σου)
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

γενικα ουτε στα διαγωνισματα αγχωνομαι ουτε στο τελος στις εξετασεις (καλα εκει καθολου-καθολου, καθολου ομως!)
μονο μια φορα σε ενα απροειδοποιητο (το πρωτο που χαμε γραψει) με ειχε πιασει κατι, μαθηματικα ητανε, θαλασσα τα εκανα ,αλλα δεν πειραζει!
fockos
Επιφανές μέλος

Αυτό έγινε και στις πανελλαδικές και μετά στο πανεπιστημιο. Γενικά μου αρέσει να διαβάζω (

Εσείς πάσχετε από διαγωνισματοφοβία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

εγω δεν πασχω!χαχα αμα τα ξερω γραφω καλα,αλλιως next time!αλλωστε δεν παιζουν ρολο μονο τα διαγωνισματα!
Κι εγώ έτσι ΧΑΛΑΡΑ

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ έτσι ΧΑΛΑΡΑ![]()
βασικα εγω αγχωνομαι πολυ πριν το δω,αν το δω ολα οκ!χαχα αν το δω δυσκολο,πελαγωνω λιγο,αλλα δεν ειναι οτι φοβαμαι να γραψω διαγωνισμα!αλλα το φουλ αγχος ειναι must στα διαγωνισματα!αγχωνομαι οσο κι αν προσπαθω να μην αγχωνομαι!χαχαχα

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.