marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετα απο αυτο το μαριετακι το ζωνουν τα φιδια
χαχα τρ το ειδα ουδολως δν υπαρχει δολος αχααχ δν με σωνουν κ πολυ πιστευω εχωπερασει!!! οι χαμηλοβαθμες λογικο ν χουν μια αυξηση?αχ δν ξερω
μαλακιεςμερικων θα υπαρχει στατικη πορεια κ πτωση ημουν σιγουρη γ εστω μικρη αλλα ανοδο!!!μα σε τοσο μετριας βαθμολογιας σχολη δν ξερω...αν ειναι ετσι στα πολυτεχνεια τι θ εχουμε?πωωωωω
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Αργύρης Κ
Νεοφερμένο μέλος

marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

19581962
Νεοφερμένο μέλος

Θα ρίξει τις ιατρικές
Ας ΠΕΊΤΕ κάποια γνώμη ΕΙΝΑΙ δυνατόν να ξέρει;
Χρήστο έχεις αποψη;

jim1997
Νεοφερμένο μέλος

myrto 18676
Νεοφερμένο μέλος

1) Όταν τα δω επίσημα τότε θα δεχθώ οποιαδήποτε κριτική, εδώ θα είμαι. Ενώ οι άλλοι εκτιμητές όχι.
2) Εννοείται ότι κάνεις δεν είναι η Πυθία ώστε να μην πέσει έστω και σε κάποια έξω.
3) Προσωπικά, για την αυτοαξιολογηση μου θα κάνω πίνακα με τις διαφορές από τις κεντρικές τιμές των εκτιμησεων μου παραθέτοντας και γενικούς σχολιασμούς των βάσεων και της επιτυχίας/αποτυχίας μου και εκεί απλά θα τελειώσει από τη μεριά μου. Από τη μεριά σας , πείτε ότι θέλετε.
4) Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και όσους μου μετέφεραν θετική ενέργεια!
''Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση."

Νομίζω ότι αναφέρθηκε στα παιδαγωγικά.Κάποιος ανέφερε στο εντου ότι οι εκπληξεις του ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ειναι στο 3ο και ότι οι οδοντιατρικές είναι πάνω από ιατρική Κρήτης Και δπθ Λετε να ισχυει;
Θα ρίξει τις ιατρικές
Ας ΠΕΊΤΕ κάποια γνώμη ΕΙΝΑΙ δυνατόν να ξέρει;
Χρήστο έχεις αποψη;
Δεν είναι απίθανο για οδοντιατριή Αθήνας .
Έχει ξαναγίνει 11-12

marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστεύω ότι πιάνειςΜε 18640 μόρια πιστεύω τελικά ότι δε πιάνω ιατρική . Σκέφτομαι λοιπόν να πάω από Τετερτη Θεσσαλονίκη να ψάξω για σπίτι. 2η επιλογή Φαρμακευτική και πρώτα Θεσσαλονίκη. Τι λέτε? Βαρέθηκα να περιμένω.

Με 18640 μόρια πιστεύω τελικά ότι δε πιάνω ιατρική . Σκέφτομαι λοιπόν να πάω από Τετερτη Θεσσαλονίκη να ψάξω για σπίτι. 2η επιλογή Φαρμακευτική και πρώτα Θεσσαλονίκη. Τι λέτε? Βαρέθηκα να περιμένω.
... είσαι οριακά και για ιατρική, καλύτερα μην το ρισκάρεις - περίμενε - καλή επιτυχία!

Με 18640 μόρια πιστεύω τελικά ότι δε πιάνω ιατρική . Σκέφτομαι λοιπόν να πάω από Τετερτη Θεσσαλονίκη να ψάξω για σπίτι. 2η επιλογή Φαρμακευτική και πρώτα Θεσσαλονίκη. Τι λέτε? Βαρέθηκα να περιμένω.
Μην βιάζεσε

Νομίζω ότι αναφέρθηκε στα παιδαγωγικά.
Δεν είναι απίθανο για οδοντιατριή Αθήνας .
Έχει ξαναγίνει 11-12![]()
... δηλαδή εσύ θεωρείς πιθανό η οδοντιατρική να είναι πάνω από 18.710-18.720 - που θα είναι η ιατρική Ηρακλείου - εγώ το αποκλείω...
Chris1993
Περιβόητο μέλος

''Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ανταποδώσουν το κακό παρά το καλό που τους έκανες, αφού η ευγνωμοσύνη είναι βάρος, ενώ η εκδίκηση είναι ευχαρίστηση."
Ανατρίχιασα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παράθεση αυτού του αποφθέγματος.
... δηλαδή εσύ θεωρείς πιθανό η οδοντιατρική να είναι πάνω από 18.710-18.720 - που θα είναι η ιατρική Ηρακλείου - εγώ το αποκλείω...
Αυτο μπορεί να γίνει μόνο με πτώση ζήτησης των ιατρικων περιφερειακων σχολων που σημαίνει ότι πρέπει να δούμε την Ιατρική ΔΠΘ στα 18500 για να μπορεσει να γίνει αυτό που αναφέρεται.
panosedessa
Δραστήριο μέλος

για ιατρικη δε ξερω αν ποιανεις αλλα απο σπιτια στη θεσσαλονικη γενικα ειναι δυσκολα εγω εψαχνα 2αρι στη τουμπα να ειναι 15 ετιας και εκανα εναμισο μηνα να βρω
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Κατ'εμε είσαι μέσα στην Ιατρική ΔΠΘ. Οπότε πρέπει να περιμένεις! Μπορείς βέβαια να ψάχνεις σπίτια παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη μέσω του διαδικτύου και να σημειώνειΜε 18640 μόρια πιστεύω τελικά ότι δε πιάνω ιατρική . Σκέφτομαι λοιπόν να πάω από Τετερτη Θεσσαλονίκη να ψάξω για σπίτι. 2η επιλογή Φαρμακευτική και πρώτα Θεσσαλονίκη. Τι λέτε? Βαρέθηκα να περιμένω.

marietaki22
Εκκολαπτόμενο μέλος

μιλαμε γ εσενα τωρα:για ιατρικη δε ξερω αν ποιανεις αλλα απο σπιτια στη θεσσαλονικη γενικα ειναι δυσκολα εγω εψαχνα 2αρι στη τουμπα να ειναι 15 ετιας και εκανα εναμισο μηνα να βρω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.