st2000
Νεοφερμένο μέλος

πανω η κατω? εγω 14 κατωεγω 470
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

επομενη επιλογη τι εχεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st2000
Νεοφερμένο μέλος

nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

panosedessa
Δραστήριο μέλος

τελικα εκανα χοντρη λακαμια μπορουσα να μαθω απο το μεσημερι που περασα ...αλλα......απο πλεοναζουσα εθιμοτυπια.......δε θα κοιμηθω σημερα
χαχαχα δεν πας καλα![]()
οπππππππππ η 17955

οπππππππππ η 17955
ναι ναι! εγω ειμαι

panosedessa
Δραστήριο μέλος

Προσωπικά το ανέφερα και γία αυτούς που λένε ότι πέρασαν και επιβεβαιωθηκαν οι εκτιμήσεις μου και για αυτους που δεν πέρασαν και δεν επιβεβαιωθηκαν οι εκτιμήσεις μου. Εδώ ασφαλώς δεν μου έχει ασκηθεί κριτική σήμερα. Στο edu βλέπω πάντως όλο εγώ αναφέρομαι με βαρύτατες κριτικές.
Νομίζω ότι έχω κάθε λόγο να αμφιβάλλω σε κάθε αποτέλεσμα διαρροής γιατί και περσυ τα 9 στα 10 ήταν ψέμματα. Είτε αυτό με συμφέρει είτε όχι. Και εννοείται ότι κάποιοι μιλάνε για διαρροές για πλάκα δίχως να τους νοιάζει ότι αυτοί που τα βλέπουν επηρεάζονται
Μάλλον πρέπει να ζεις σε άλλο κόσμο που όλα είναι ρόδινα.
Καταλαβαίνω που το πηγαίνεις και θέλεις να μαζέψεις τροφή αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ελπίζω οι υπόλοιποι να καταλάβαιναν αυτα που γράφω.
Τα λέμε αύριο![]()
... Chris για μία ακόμα φορά θα σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες για όλους μου, η μικροψυχία δε μου ταιριάζει,
σου λέω όμως ότι ρίχνεις λάσπη και διαβάλεις λάθος άτομο, ο δικός μου ο κόσμος είναι όντως ρόδινος - δεν ξέρω για τον δικό σου, γιατί δεν έχω - πιστεύω - κακία ή ζήλεια για κανένα - πιστεύω εξάλλου ότι ίσως άτομα που θα μείνουν έξω ενώ εγώ - ίσως - περάσω τελικά ιατρική να άξιζαν και περισσότερο ή ήταν απλά ήταν πιο άτυχοι, τί θες να πεις ... που το πάω δηλαδή, τι τροφή θέλω να μαζέψω, τι περίεργα και μαύρα πράγματα είναι αυτά που υπονοείς... ο καθένας κρίνει από τον εαυτό του τους άλλους μου φαίνεται...
... παιδιά εγώ μετέφερα με καλή πρόθεση κάτι που έμαθα και δεν το κράτησα για τον εαυτούλη μου - δεν ήθελα να παίξω με κανένα (δεν είμαι ούτε άρρωστος, ούτε απάνθρωπος...), αν φανεί ψεύτικο δεν το έκανα επίτηδες - σας είπα από την πρώτη στιγμή ότι μου είπαν κάτι και εγώ το μοιράστηκα μαζί σας, δηλαδή κάτι που ήταν πολύ κοντά στις περισσότερες εκτιμήσεις...
Chris καλή σου επιτυχία, είμαι σίγουρος ότι σου αξίζει, παιδιά καλή επιτυχία σε όλους !!!

GeorgeM18
Νεοφερμένο μέλος

wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

19581962
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ ΚΑΙ τον ΝΧ και τον ΧΡΉΣΤΟ (ΕΚ των προτέρων )Ανεξάρτητα αποτελέσματος
... Να είσαι καλά φίλε μου, όλα καλά να πάνε αύριο!

panosedessa
Δραστήριο μέλος

τόσα χρονιά τα αποτελέσματα στέλνονταν ταχυδρομικώς την προηγουμένη μέρα στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας κάθε νομού οπότε υπήρχε ενδεχόμενο διαρροής
φέτος το υπουργείο δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι βάσεις θα αποσταλούν ηλεκτρονικά την ίδια μέρα στις αρμόδιες υπηρεσίες
evapar123
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα.
Ειμαι γονιος υποψηφιου, οχι υποψηφιος.
Θεωρησα απαταιτητο να γραφτω γιατι περασα μισο καλοκαιρι διαβαζοντας στο forum τις εκτιμησεις και τις αναρτησεις σας.
Ο Χρηστος τα πηγε πολυ καλα.
Η κορη μου περασε (2ο πεδιο) με 9341 Μηχανικων Σχεδιασης Προιοντων και Συστηματων (ΠΑΝ ΑΙΓΙΑΟΥ), μια σχολη δηλαδη με 10107 βαση το 2015. (Η πληροφορια ειναι εκ των εσω που λενε).
Ξερω οτι ισως να μην σας πολυενδιαφερουν τοσο χαμηλοβαθμες σχολες και το καταλαβαινω. Απλα ηθελα να ενημερωσω οτι με -965 μορια διαφορα απο περυσι στη συγκεκριμενη σχολη, η εκτιμηση οτι η πτωση στο δευτερο πεδιο βαινει αυξανομενη οσο κατηφοριζουμε, ειναι σωστη και ασφαλης.
Θεωρω οτι ο Κουτρουμπελης ηταν εξαιρετικος στις προβλεψεις του επισης.
Καλα αποτελεσματα σε ολους.
Σε ευχαριστω για την ενημερωση.

panosedessa
Δραστήριο μέλος

Με 18233 στο 2ο και με πρωτη επιλογη Μηχ Μηχ ΕΜΠ περασα Μηχ Μηχ ΑΠΘ. Ισως αυτό βοηθήσει καποιους. Καλη σταδιοδρομια σε ολους!!!![]()
σειρα;

Αυτο δεν το ξερω. Μονο τη Σχολη.σειρα;
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Αυτο δεν το ξερω. Μονο τη Σχολη.
απο ηλεκτρολογους ειχαμε κατι;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.