fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 16:35 Ο fockos έγραψε: #1 21-08-19 16:35 Καλώς ή κακώς αφήσατε ένα ακόμα καλοκαίρι να φύγει και πλέον οδεύουμε προς τις τελευταίες μέρες της ξεκούρασης σας. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά ... σε όλους..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 16:46 Ο Scandal έγραψε: #2 21-08-19 16:46 Το βάζω στον slider focko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jowanna Νεοφερμένο μέλος Η Jowanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:11 Η Jowanna έγραψε: #3 21-08-19 17:11 Γεια! Καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος εύχομαι σε όλα τα παιδιά!Αν είναι στην δημοσκόπησή σου βάλε και μια 3η επιλογή για αυτούς που δεν πάνε σχολείο ή που δεν θα πάνε (αποφοίτους) για να μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:25 Ο Unseen skygge: #4 21-08-19 17:25 Εγώ εύχομαι να μην τελείωνε το καλοκαιρι. Έχω καταλήξει πλέον ότι αυτή είναι η εποχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:37 Ο nPb έγραψε: #5 21-08-19 19:37 Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ή κακώς αφήσατε ένα ακόμα καλοκαίρι να φύγει και πλέον οδεύουμε προς τις τελευταίες μέρες της ξεκούρασης σας. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά ... σε όλους..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.363 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 16:46 Ο Scandal έγραψε: #2 21-08-19 16:46 Το βάζω στον slider focko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jowanna Νεοφερμένο μέλος Η Jowanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:11 Η Jowanna έγραψε: #3 21-08-19 17:11 Γεια! Καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος εύχομαι σε όλα τα παιδιά!Αν είναι στην δημοσκόπησή σου βάλε και μια 3η επιλογή για αυτούς που δεν πάνε σχολείο ή που δεν θα πάνε (αποφοίτους) για να μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:25 Ο Unseen skygge: #4 21-08-19 17:25 Εγώ εύχομαι να μην τελείωνε το καλοκαιρι. Έχω καταλήξει πλέον ότι αυτή είναι η εποχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:37 Ο nPb έγραψε: #5 21-08-19 19:37 Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βάζω στον slider focko Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jowanna Νεοφερμένο μέλος Η Jowanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:11 Η Jowanna έγραψε: #3 21-08-19 17:11 Γεια! Καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος εύχομαι σε όλα τα παιδιά!Αν είναι στην δημοσκόπησή σου βάλε και μια 3η επιλογή για αυτούς που δεν πάνε σχολείο ή που δεν θα πάνε (αποφοίτους) για να μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:25 Ο Unseen skygge: #4 21-08-19 17:25 Εγώ εύχομαι να μην τελείωνε το καλοκαιρι. Έχω καταλήξει πλέον ότι αυτή είναι η εποχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:37 Ο nPb έγραψε: #5 21-08-19 19:37 Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια! Καλή αρχή στο νέο σχολικό έτος εύχομαι σε όλα τα παιδιά!Αν είναι στην δημοσκόπησή σου βάλε και μια 3η επιλογή για αυτούς που δεν πάνε σχολείο ή που δεν θα πάνε (αποφοίτους) για να μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 17:25 Ο Unseen skygge: #4 21-08-19 17:25 Εγώ εύχομαι να μην τελείωνε το καλοκαιρι. Έχω καταλήξει πλέον ότι αυτή είναι η εποχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:37 Ο nPb έγραψε: #5 21-08-19 19:37 Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ εύχομαι να μην τελείωνε το καλοκαιρι. Έχω καταλήξει πλέον ότι αυτή είναι η εποχή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:37 Ο nPb έγραψε: #5 21-08-19 19:37 Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω το φετεινό καλοκαίρι θα ήθελα να μην τελειώσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος απλά σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν καλύτερο και πιο καλοκαίρι. Φώκο μην ξύνεις πληγές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2019 στις 19:48 Ο Guest 699855: #6 21-08-19 19:48 Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τουλάχιστον δεν περίμενες 10 μέρες ακόμα να μπει ο Σεπτέμβρης πριν το ποστάρεις! Μαχαιριά στην καρδιά μου έδωσες!΄Αντε τώρα να περιμένεις τη διαφήμιση του Jumbo με την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα για να χαρείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:11 Ο Praxis έγραψε: #7 21-08-19 20:11 Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:17 Ο nPb έγραψε: #8 21-08-19 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Certi: Άντε βαρέθηκα σπίτι μου. Καλύτερα σχολείο. Click για ανάπτυξη... Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yiorgosk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος Αγησίλαος Κουφαλιτάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 20:25 Ο Yiorgosk έγραψε: #9 21-08-19 20:25 Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:05 Η Eua5 έγραψε: #10 21-08-19 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Yiorgosk: Εγώ, η αλήθεια είναι, θέλω να πάω στη σχολή Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο... Βασικά από τη μια δε θέλω να τελειώσουν οι διακοπές αλλά από την άλλη θέλω να αρχίσει η σχολή να δω πως είναι, πως είναι τα εργαστήρια κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:13 Ο archaios19: #11 21-08-19 21:13 Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 21:38 Ο Praxis έγραψε: #12 21-08-19 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Κάθε μέρα σπίτι ήσουν; Όταν αρχίσει το σχολείο, θα σκέφτεσαι πάλι τις διακοπές. Click για ανάπτυξη... Πήγαινα και κάτι διακοπές αλλά τι να το κάνεις, κάποια στιγμή το σιχαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2019 στις 22:53 Ο Dimitris_Gr: #13 21-08-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Εγώ αδημονώ να ξεκινήσω τη σχολή, αν και θα μου λείψει πάρα πολύ το σχολείο... Ένα περίεργο αίσθημα ότι δεν είμαι πλέον παιδί με κατακλύζει αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει το φθινόπωρο. Καλή αρχή στους πρωτοετείς φοιτητές και καλή σχολική χρονιά στους μαθητές! Click για ανάπτυξη... Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:06 Ο fockos έγραψε: #14 22-08-19 00:06 συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2019 στις 00:18 Ο Guest 699855: #15 22-08-19 00:18 Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: συγγνώμη που άνοιξα το θέμα αλλά από την στιγμή που άρχισαν διαφημίσεις για σχολικά και τσάντες η αρχή του τέλος των διακοπών έχει ήδη αρχίσει. Επίσης οι εξεταστικές σε λίγο ξεκινάνε οπότε το οριστικό τέλος των διακοπών είναι πιο κοντά.... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις αλλά αυτή η φωτογραφία με τσάκισε αγαπητέ! Τέλος πάντων σε συγχωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2.780 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:10 Ο Memetchi έγραψε: #16 22-08-19 16:10 Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Gr: Και εγώ ανυπομονώ να βρεθώ στη σχολή! Νομίζω όλοι οι πρωτοετείς που έχουν επιτύχει και περνούν εκεί που θέλουν έχουν αυτό το αίσθημα. Click για ανάπτυξη... Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:13 Ο nPb έγραψε: #17 22-08-19 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Από τόσο νωρίς τέτοιο thread; 3 βδομάδες (για τα σχολεία) και 1 μήνας + για το νέο εξάμηνο ( εκτός εξεταστικής) δεν το λες και λίγο. Εδώ κάνουμε πως και πως για των Χριστουγέννων που είναι και μικρότερες. Τέτοια ανυπομονησία να τελειώσει το καλοκαίρι μόνο εσύ και το Πλαίσιο με την σπαστική του διαφήμιση. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2019 στις 16:14 Ο Dimitris_Gr: #18 22-08-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Halima Wonderkid Ιωάννα2 Prak louminis eukleidhs1821 uni77 Rene2004 pinkheart Stroka dimlevi SlimShady Makis7 Ryuzaki Unseen skygge fretoe Lathy PanosBat Unboxholics Vold Jocaste fockos MarcoReus KaterinaL Scandal marianna04 suaimhneas Yiorgosk Ggpg Ststst02 giannhs2001 Greg1900 TommyMak kaaaaate tsiobieman Κλημεντίνη Tommy_civil Γιώργος - Κόρινθος ChrisNoris Viedo civilian Mukumbura Thanos_D Memetchi gregory nub Danaoula2020 γιω99 nick 3484 tymvorixos Φινεύς iminspain igeorgeoikonomo Meow valantis21 charmander χημεια4λαιφ ΘανάσοςG4 stefan Pharmacist01 J.Cameron T C Griff Johanna Mark Θανασης Α. Kostakis45 Panagiotis849 roud Έμμα PanosCh002 fearless Ν.Χ. Αριάνα123 American Economist ikigai panagiotis23 Slytherin art1 Nefiki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Και σε ένα μήνα θα λέτε πότε θα κλείσει! Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω φουλ! Μόνο αν έχεις περάσει κάπου που δεν σου αρέσει το λες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:09 Ο SonGokuUI: #19 23-08-19 15:09 Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είμαστε κι εμείς που πάμε διακοπές τέλη Αυγούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2019 στις 15:47 Ο fockos έγραψε: #20 23-08-19 15:47 Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετά από αυτή την διαφήμιση φταίω εγώ που ανεβάζω τέτοιο θέμα; Μην πάρετε από το συγκεκριμένο μαγαζί ούτε μολύβι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.