Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 20:24 Ο Iliaso έγραψε: #1 13-10-08 20:24 δημιουργησα αυτο το θεμα για να ποσταρει ο καθενας θεματα απο τα τεστ που εχει ηδη γραψει σε καποια μαθηματα ωστε να βοηθησουμε ατομα που δν εχουν γραψει ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Ο djimmakos: #2 13-10-08 21:29 Aσκησούλα από το test του φροντιστηρίου στην άλγεβρα....Βασικά αυτό είναι μόνο ένα ερώτημα αλλά δε μπορώ να γράψω όλο το τεστ...Θα με πάρει κάναν αιώνα :p Άσκηση Αν , τότε να αποδείξετε ότι: i) ii) Όποιος θέλει τη λύση ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Guest 018946: #3 28-09-11 14:47 μιας και την βρηκα ας την λυσω : λοιπον το α) παει ως εξης τετραγωνιζω την πρωτη και μου δινει το αποτελεσμα αφου τα α φευγουν.το β) παει ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δημιουργησα αυτο το θεμα για να ποσταρει ο καθενας θεματα απο τα τεστ που εχει ηδη γραψει σε καποια μαθηματα ωστε να βοηθησουμε ατομα που δν εχουν γραψει ακομα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2008 στις 21:29 Ο djimmakos: #2 13-10-08 21:29 Aσκησούλα από το test του φροντιστηρίου στην άλγεβρα....Βασικά αυτό είναι μόνο ένα ερώτημα αλλά δε μπορώ να γράψω όλο το τεστ...Θα με πάρει κάναν αιώνα :p Άσκηση Αν , τότε να αποδείξετε ότι: i) ii) Όποιος θέλει τη λύση ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Guest 018946: #3 28-09-11 14:47 μιας και την βρηκα ας την λυσω : λοιπον το α) παει ως εξης τετραγωνιζω την πρωτη και μου δινει το αποτελεσμα αφου τα α φευγουν.το β) παει ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Aσκησούλα από το test του φροντιστηρίου στην άλγεβρα....Βασικά αυτό είναι μόνο ένα ερώτημα αλλά δε μπορώ να γράψω όλο το τεστ...Θα με πάρει κάναν αιώνα :p Άσκηση Αν , τότε να αποδείξετε ότι: i) ii) Όποιος θέλει τη λύση ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Guest 018946: #3 28-09-11 14:47 μιας και την βρηκα ας την λυσω : λοιπον το α) παει ως εξης τετραγωνιζω την πρωτη και μου δινει το αποτελεσμα αφου τα α φευγουν.το β) παει ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μιας και την βρηκα ας την λυσω : λοιπον το α) παει ως εξης τετραγωνιζω την πρωτη και μου δινει το αποτελεσμα αφου τα α φευγουν.το β) παει ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.