Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

άμα θες ιδιωτικό πήγαινε(όχι εσύ φυσικάΕξυπνη λύση
πηγαιντε σε ιδιωτικά σχολεία.
Πάντως ολο το λυκειο μεχρι και το τελος του πρώτου ετους του πανεπιστημίου θα είναι γεμάτο άγχος.

...και αντε βρες τα τώρα...Για να πάμε σε ιδιωτικά, πρέπει να έχουμε και λεφτά-.-'

όχι δεν ειναι και πίστεψε με ΣΥΜΦΕΡΕΙ όλους μαςεκτος αυτου, αυτο με το βαθμο της Β και Γ ειναι πολυ βλακεια γιατι ολοι ξερουμε πως μπαινουν οι βαθμοι και επιπλεον θα χουμε πολλα μαθηματα πανω απο το κεφαλι μας, που θα πρεπει να τα διαβαζουμε για να βγαλουμε βαθμο, γιατι θα μετραει! χαλια!
χιλιες φορες μονο εξετασεις..!
τουλαχιστον ας ελπισουμε οτι ΑΝ εφαρμοστει δε θα μετραει ιδιαιτερα!

όχι τίθεται και το θέμα ότι στο δημόσιο οι βαθμοί μπαίνουν έτσι χάρισμα στο μαθητή...Αν εγώ είμαι άριστος στο δημόσιο σχολείο, ο καθηγητής δε θα μου βάλει άριστο βαθμό;
Εσύ στείλε το παιδί σου σε ιδιωτικό, τότε. Άσε εμάς που θα πάμε σε δημόσιο, να κλαίμε τη μοίρα μας![]()
εγώ δεν την κλαίω καθόλου.. ίσα κι ίσα ΚΡΑΖΩ όλους αυτούς που πάνε στο ιδιωτικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Προφανώς, δεν το είπα στα σοβαράεγώ δεν την κλαίω καθόλου.. ίσα κι ίσα ΚΡΑΖΩ όλους αυτούς που πάνε στο ιδιωτικό![]()

Αφού το δημόσιο σχολείο μου προσφέρει την ίδια μόρφωση ΔΩΡΕΑΝ (οκ, πληρώνουμε έμμεσα μέσω φόρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

απλά το ιδιωτικό έχει ΑΡΤΙΟΤΕΡΕΣ υποδομές. τιποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. μην ξεφεύγουμε όμως και πιάνουμε αν είναι καλύτερο το δημόσιο ή το ιδιωτικό. το θέμα εινια το νεο λύκειοΠροφανώς, δεν το είπα στα σοβαρά
Αφού το δημόσιο σχολείο μου προσφέρει την ίδια μόρφωση ΔΩΡΕΑΝ (οκ, πληρώνουμε έμμεσα μέσω φόρων), εγώ γιατί να πληρώσω για το ιδιωτικό;
![]()

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Προφανώς, δεν το είπα στα σοβαρά
Αφού το δημόσιο σχολείο μου προσφέρει την ίδια μόρφωση ΔΩΡΕΑΝ (οκ, πληρώνουμε έμμεσα μέσω φόρων), εγώ γιατί να πληρώσω για το ιδιωτικό;
![]()
Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Τα πλεονεκτήματα του σοβαρού ιδιωτικού δεν είναι αυτά που αναφέρετε.απλά το ιδιωτικό έχει ΑΡΤΙΟΤΕΡΕΣ υποδομές. τιποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. μην ξεφεύγουμε όμως και πιάνουμε αν είναι καλύτερο το δημόσιο ή το ιδιωτικό. το θέμα εινια το νεο λύκειο![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Πες τα μαςΕίστε βαθιά νυχτωμένοι. Τα πλεονεκτήματα του σοβαρού ιδιωτικού δεν είναι αυτά που αναφέρετε.

Dalian
Περιβόητο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δες λόγου χάριν Αρσάκειο, Μωραΐτη και Αμερικάνικο και θα καταλάβεις.Πες τα μας![]()
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Δεν τα ξέρωΔες λόγου χάριν Αρσάκειο, Μωραΐτη και Αμερικάνικο και θα καταλάβεις.

@katara: Πρώτα ο μαθητής είναι σλόγκαν για το δημοτικό/γυμνάσιο (κυρίως δημοτικό), απ' όσο κατάλαβα

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις ακουστά τον όρο "αρσακειάδα"; Πάντως σχετικά με τα δίδακτρα, ενίοτε παίζουν και υποτροφίες.Δεν τα ξέρωΕρώτηση: ΕΣΥ έχεις λεφτά για να πας; Εμείς, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε
![]()
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

μόνο εγώ βλέπω το Νέο Λύκειο... Υπέροχο"Πρώτα ο μαθητής" !!!Κουραφέξαλα
![]()

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααα!Δεν τα ξέρωΕρώτηση: ΕΣΥ έχεις λεφτά για να πας; Εμείς, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε
@katara: Πρώτα ο μαθητής είναι σλόγκαν για το δημοτικό/γυμνάσιο (κυρίως δημοτικό), απ' όσο κατάλαβα![]()
Dalian
Περιβόητο μέλος

Anyway το ιδιωτικό, ειδικά στο Λύκειο είναι εξαιρετική επιλογή για όποιον φυσικά διαθέτει την οικονομική ευχέρεια. Σου παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το δημόσιο

Το Αρσάκειο επίσης έχει από τα χαμηλότερα δίδακτρα όσον αφορά ιδιωτικό τουλάχιστον

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Επαναλαμβάνω, αφήστε τα σχολεία το Θέμα είναι τα σχέδια για το Νέο Λύκειο!Χαχα. :p
Anyway το ιδιωτικό, ειδικά στο Λύκειο είναι εξαιρετική επιλογή για όποιον φυσικά διαθέτει την οικονομική ευχέρεια. Σου παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το δημόσιο![]()
Το Αρσάκειο επίσης έχει από τα χαμηλότερα δίδακτρα όσον αφορά ιδιωτικό τουλάχιστον![]()

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχεις ακουστά τον όρο "αρσακειάδα"; Πάντως σχετικά με τα δίδακτρα, ενίοτε παίζουν και υποτροφίες.
Οι "αρσακειάδες" ανήκουν σε άλλη εποχή, δεν υφίστανται πια.
Και τα "σοβαρά" ιδιωτικά είναι θέμα πολύ σχετικό. Προσωπικά πέρασα από το Αρσάκειο και το σιχάθηκα. Πιο πολύ "δηθενιά" και τύπους βρήκα παρά σοβαρότητα.
Anyway, δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται. Αν αλλάξει το σύστημα θα αλλάξουν και τα ιδιωτικά και τα δημόσια, και δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να δεχθεί καλύτερα τις αλλαγές.
Αυτό που με προβληματίζει στη συζήτηση είναι ότι γίνεται έχοντας ως δεδομένο το νέο νόμο. Τι αλλαγές θα υπάρξουν, πως θα προσαρμοστούν καθηγητές και μαθητές κλπ κλπ. Μου φαίνεται πολύ απογοητευτικό που δεν υπάρχει αντίδραση.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ'ότι είδα σε ανακοίνωση του υπουργείου, στην Φυσική της Α' Λυκ. θα διδάσκεται ΚΑΙ ηλεκτρισμός που διδάσκεται σημέρα στην (αν κάνω λάθος διαψέυστε με) Β' Λυκείου.
mathschool
Νεοφερμένο μέλος

[FONT=georgia,palatino]Σύμφωνα με την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας προωθούνται αλλαγές στο Λύκειο αλλά και στον τρόπο εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι αλλαγές στο Λύκειο θα ισχύσουν για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου από το σχολικό έτος 2011-2012 [/FONT]Όταν λέει οτί οι μαθητές που θα φοιτήσουν του χρόνου στην Α' Λυκείου εννοούν την σχολική χρονιά 2010-2011?Σε αυτούς θα εφαρμοστεί το σύστημα αυτό?
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ευχαριστούμε για την παράθεση σου αλλά όλα αυτα τα ξέρουμε καιρό τώρα και έχουν συζητηθεί ήδη στο παρόν θεμα[FONT=georgia,palatino]Σύμφωνα με την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας προωθούνται αλλαγές στο Λύκειο αλλά και στον τρόπο εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι αλλαγές στο Λύκειο θα ισχύσουν για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου από το σχολικό έτος 2011-2012 [/FONT]
Περισσότερες πληροφορίες εδώ![]()

mathschool
Νεοφερμένο μέλος

[FONT=georgia,palatino]Διαβάστε περισσότερα εδώ [/FONT]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.