Τα στατιστικά μας στην εξεταστική

Καλέ διαβαστερά, δεν δώσατε εσείς τίποτα τον Σεπτέμβρη να μας πείτε πώς πήγατε?
Μέχρι στιγμής έχω μάθει για 2/4, το ένα το πέρασα με 6, το άλλο με 8! :D ^^

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μεχρι τωρα λοιπον εισαι σε θετικο προσημο.

Ηθελα 5, εδωσα 3 και απο αυτα περασα τα 2. Ασχημο και πολλες απωλιες αλλα δεν ξερω εαν ηταν εφυκτο κατι καλυτερο χωρις απωλιες σε αλλους τομεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3/3 μέχρι τώρα!

Καλέ διαβαστερά, δεν δώσατε εσείς τίποτα τον Σεπτέμβρη να μας πείτε πώς πήγατε?
Μέχρι στιγμής έχω μάθει για 2/4, το ένα το πέρασα με 6, το άλλο με 8! :D ^^

Ποια εδινες αν επιτρεπεται;

Ποια εδινες αν επιτρεπεται;

Αγγλικά 2 (6), Φυσιολογία 1, Σπλάγχνα (8 ), Βιοχημεία 1. :)

Αγγλικά 2 (6), Φυσιολογία 1, Σπλάγχνα (8 ), Βιοχημεία 1. :)

Kαλα αποτελεσματα και στα υπολοιπα!

Συγχαρητηρια για το 8αρακι σπλαγχνα!

Ευχαριστώ πολύ! ^^
Περιμένω 5 βδομάδες την Φυσιολογία 1. :knife:

Ευχαριστώ πολύ! ^^
Περιμένω 5 βδομάδες την Φυσιολογία 1. :knife:
Αν θυμάμαι καλά όμως τα πήγες καλά, έτσι; Οπότε δεν αγχώνεσαι να φανταστώ ;)

Aπλα,εχει δυσκολα πολλαπλης για αυτο αγχωνεται.Οι λυσεις δεν υπαρχουν πουθενα.

Και εχει αργησει καμποσο...

Αν θυμάμαι καλά όμως τα πήγες καλά, έτσι; Οπότε δεν αγχώνεσαι να φανταστώ ;)

Ναι σωστά θυμάσαι.
Δεν είναι τόσο θέμα άγχους, απλά έχω εκνευριστεί. Το μάθημα το δίναμε ούτε 50 άτομα, είχε 60 ερωτήσεις πολλαπλής και 2 ανάπτυξης μικρές. Πόσο χρόνο θέλεις πια να διορθώσεις 50 τέτοια γραπτά?! Η γραμματεία την τελευταία εβδομάδα έλεγε συνέχεια ότι δεν της έχουν παραδώσει γραπτά...:knife:

Στο επομενο εξαμηνο ισως σε περιμενει η χειροτερη εδρα :Ρ

Η παθαν εχει απλα δυσκολα μαθηματα,απλα ειναι πολυ ευγενικοι.Αλλη ειναι.

Θα την ανακαλυψεις μονη σου..:P

Σήμερα, έμαθα και εγώ τα δικά μου :D
Εεεε, θα μπορούσα και καλύτερα αλλά όταν μπαίνεις από άκυρη κατεύθυνση αυτά παθαίνεις :P
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
- Οικονομική ΙΙ (Μακροοικονομία) --> 7
- Τουριστική & Ταξιδιωτική Γεωγραφία --> 5
- Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων --> 7
(Τώρα σας καταλαβαίνω εσάς της τεχνολογικής τι τραβούσατε :P Μου βγήκε η ψυχή :()
- Στατιστική Επιχειρήσεων & Πιθανότητες --> 5,5 (Θεωρία - 6 // Εργαστήριο - 5)
- Οργάνωση & Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων ΙΙ --> 8,75 (Θεωρία - 7,5 // Εργαστήριο - 10 και ναι να'το :clapup:)
- Επιχειρησιακές Επικοινωνίες -->
(Θεωρία - Ασχολίαστο :redface: // Εργαστήριο - 10)
Μέσος Όρος: 6,65

Αυτή είναι η εξεταστική του 6.
6 και στην Φυσιολογία 1 :D
Μένει μόνο η Βιοχημεία τώρα. ^^

Δύο μαθήματα είχα και κατάφερα να κοπώ στο 1, δεν φταίω όμως εγώ το καλοκαίριι!

Σήμερα βγήκε και το τελευταίο μάθημα,έχουμε και λέμε με την σειρά.
- Οικονομική Ανάλυση Ι : 8/10
- Στατιστική Ι : 8/10
-Οικονομική Ιστορία : 10/10
-Μαθηματικά Ι : 9/10

M.O A' Eξαμήνου : 8.75/10

Εύχομαι τα καλύτερα παίδες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1ο Εξάμηνο: Διάβαζα αρκετά συστηματικά μέσα στο εξάμηνο και παρακολούθησα ~90% των θεωριών.Έδωσα 10/11 και τα πέρασα. Μ.Ο. 8,25 :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 μαθήματα έδωσα αυτό το εξάμηνο. 5,6,7,10.
Για το 6 το φυσάω και δεν κρυώνει, τα άλλα τα περίμενα. :D

5/5 σ' αυτό το εξάμηνο :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back