fockos
Επιφανές μέλος

έκανα έναν μέσο όρο εξεταστικής μου όχι βαθού πτυχίου. Ετσι και αλλιως ο βαθμός πτυχίου μου είναι με συντελεστές στα μαθήματα που βαριέμαι να υπολογίσωLol. Οι βαθμοί που δεν είναι προσβάσιμοι δεν μπαίνουν στον υπολογισμό του Μ.Ο
Εμένα μέσος όρος της εξεταστικής ήταν :
8,66![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πιο είναι το παλούκι;
Φυσιολογία Ι και Σπλάγχνα χρωστάω. Για μένα η Φυσιολογία είναι το παλούκι, τα σπλάγχνα λόγω πτώματος είναι πιο...εύληπτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

μέχρι στιγμής έχουνε βγει τα 6 απο τα 7 μαθήματα...
έχουμε και λέμε λοιπον:
6.5 , 7 , 8.5 , 10 , 10 , 10 οπότε μεχρι στιγμής Μ.Ο: 8,67
μια χαρα για 1ο εξάμηνο δεδομένου οτι ηθελα να περασω τουλαχιστον τα 5/7 μαθήματα !![]()
Tα 10 σε ποια μαθηματα ειναι;
Guest 892943
Επισκέπτης

Φυσιολογία... μάλιστα! Δεν την πας σαν μάθημα να φανταστώ; Μην ανησυχείς μωρέΦυσιολογία Ι και Σπλάγχνα χρωστάω. Για μένα η Φυσιολογία είναι το παλούκι, τα σπλάγχνα λόγω πτώματος είναι πιο...εύληπτα![]()

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Φυσιολογία... μάλιστα! Δεν την πας σαν μάθημα να φανταστώ; Μην ανησυχείς μωρέΚαι όταν λες σπλάγχνα; Είναι ξέρω γω κάποια ανατομία;
Σαν μάθημα, σαν τρόπο διδασκαλίας, σαν τρόπο εξέτασης...όλα μου φταίνε

Τα Σπλάγχνα είναι το ένα κομμάτι της Ανατομικής ΙΙ. Το άλλο είναι τα Αγγεία-Νεύρα και το πέρασα, οπότε τον Σεπτέμβρη δίνω μόνο τα Σπλάγχνα.

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

H φυσιολογια ειναι ορμονες;Και που διαβαζετε απο guyton;Φυσιολογία Ι και Σπλάγχνα χρωστάω. Για μένα η Φυσιολογία είναι το παλούκι, τα σπλάγχνα λόγω πτώματος είναι πιο...εύληπτα![]()
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

H φυσιολογια ειναι ορμονες;Και που διαβαζετε απο guyton;
Καρδιαγγειακό-Αναπνευστικό-Ουροποιητικό ήταν η ύλη της Φ1, ορμόνες έχουμε στην Φ2.
Guyton μας έδωσαν, αλλά αν μπορείς να προμηθευτείς την Γκίμπα από κάπου γλιτώνεις πολύ, μα πολύ χρόνο διαβάσματος (τουλάχιστον στο πρώτο πέρασμα, για να πιάσεις το ζουμί).
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Θερμοδυναμική, Ανάλυση Ι - Γραμμική Άλγεβρα και Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών.Tα 10 σε ποια μαθηματα ειναι;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Η φ1 παντα ειναι πιο δυσκολη.Σε μας ειχαν βαλει σχεδον τα μισα πολλαπλης απο δρασεις ΣΝΣ στην καρδια.
Την χρωστάω. -.-
gregory nub
Διάσημο μέλος

Θερμοδυναμική, Ανάλυση Ι - Γραμμική Άλγεβρα και Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών.

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως μου φαινεται περιεργο που σε κοψαν.Συνηθως βαζουν 5 σε ολους για να μην εχουν ατομα το σεπτεμβρη.
Οσο για τις ανατομιες,το σεπτ βαζουν πιο δυσκολα.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Θερμοδυναμική, Ανάλυση Ι - Γραμμική Άλγεβρα και Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών.
Μatlab κανετε;
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

ναι! τώρα στο 2ο εξάμηνο...Μatlab κανετε;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι! τώρα στο 2ο εξάμηνο...
εμεις καναμε στο πρωτο βασικα προσπαθησαμε
Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα στο β δε ξερω τι θα γινει,με τα νοσοκομεια ειδικα..Ιδωμεν...

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Yγ : Χωρίς ίχνος ειρωνείας κλπ κλπ. Αντιθέτως,συγχαρητήρια σ'όλους που γράψατε τα στατιστικά σας.

fockos
Επιφανές μέλος

Πω πω,βλέπω εδώ,οι περισσότεροι περνούν το 80% των μαθημάτων και με καλούς βαθμούς.Εγώ προσωπικά δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά. Δεν ξέρω αν φταίει η δυσκολία της σχολής ή εγώ που δε διαβάζω όσο θα'πρεπε. Ίσως ποστάρω όταν έχω καλή εξεταστική.
Yγ : Χωρίς ίχνος ειρωνείας κλπ κλπ. Αντιθέτως,συγχαρητήρια σ'όλους που γράψατε τα στατιστικά σας.![]()
Οι περισσοτεροι σαν εσένα ειναι απλα για τον ίδιο λογο δε ποσταρουν στο θέμα αυτοι που πόσταρουν έχουν σούπερ βαθμούς αλλα η πλειοψηφία ειναι σαν εμένα και εσένα
Δε σημαίνει οποίος παιρνει όχι τοσο καλούς βαθμούς δε θα γίνει καλός επαγγελματιας και ο άλλος που παιρνει άριστα θα γίνει
Επίσης εγω πιστεύω ότι στο χημικών μηχανικών ΕΜΠ και στην ιατρικη Πάτρας δε μπαίνουν βαθμοί τοσο ευκολα οπότε η σύγκριση ειναι μη αντικειμενικη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.