κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 18:51 Ο κωστακης έγραψε: #61 06-07-09 18:51 την χρονια που εδωσε 1 φορα πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Ο Guest 272341: #62 06-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Και για να δείτε τι καλό παιδί είμαι, σας δίνω το link από το ypepth με το μηχανογραφικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πρόχειρο :no1: https://www.ypepth.gr/docs/mixanografiko_genikou080408.pdf Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το παλιο μηχανογραφικο δελτιο οριστε το καινουριο https://www.ypepth.gr/docs/mhxanografiko_deltio_2009.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 21:03 Ο chris_90 έγραψε: #63 06-07-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από NoStyle: Να ρωτησω κατι ρε παιδια.. Στην παραγραφο 17 που λεει τελευταια φορα που ημουν υποψηφιος τι βαζουμε εμεις που διναμε για 2η φορα? Click για ανάπτυξη... Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο NoStyle έγραψε: #64 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Click για ανάπτυξη... πωωω και εμενα αυτοι που ηταν στην επιτροπη επεμεναν να βαλω 2009 και 2009 εβαλα! και τους ρωτησα 2 φορες να πουμε,ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Ο chris_90 έγραψε: #65 07-07-09 00:20 Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την χρονια που εδωσε 1 φορα πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2009 στις 21:00 Ο Guest 272341: #62 06-07-09 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Και για να δείτε τι καλό παιδί είμαι, σας δίνω το link από το ypepth με το μηχανογραφικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πρόχειρο :no1: https://www.ypepth.gr/docs/mixanografiko_genikou080408.pdf Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το παλιο μηχανογραφικο δελτιο οριστε το καινουριο https://www.ypepth.gr/docs/mhxanografiko_deltio_2009.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 21:03 Ο chris_90 έγραψε: #63 06-07-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από NoStyle: Να ρωτησω κατι ρε παιδια.. Στην παραγραφο 17 που λεει τελευταια φορα που ημουν υποψηφιος τι βαζουμε εμεις που διναμε για 2η φορα? Click για ανάπτυξη... Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο NoStyle έγραψε: #64 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Click για ανάπτυξη... πωωω και εμενα αυτοι που ηταν στην επιτροπη επεμεναν να βαλω 2009 και 2009 εβαλα! και τους ρωτησα 2 φορες να πουμε,ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Ο chris_90 έγραψε: #65 07-07-09 00:20 Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Και για να δείτε τι καλό παιδί είμαι, σας δίνω το link από το ypepth με το μηχανογραφικό το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πρόχειρο :no1: https://www.ypepth.gr/docs/mixanografiko_genikou080408.pdf Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το παλιο μηχανογραφικο δελτιο οριστε το καινουριο https://www.ypepth.gr/docs/mhxanografiko_deltio_2009.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 21:03 Ο chris_90 έγραψε: #63 06-07-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από NoStyle: Να ρωτησω κατι ρε παιδια.. Στην παραγραφο 17 που λεει τελευταια φορα που ημουν υποψηφιος τι βαζουμε εμεις που διναμε για 2η φορα? Click για ανάπτυξη... Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο NoStyle έγραψε: #64 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Click για ανάπτυξη... πωωω και εμενα αυτοι που ηταν στην επιτροπη επεμεναν να βαλω 2009 και 2009 εβαλα! και τους ρωτησα 2 φορες να πουμε,ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Ο chris_90 έγραψε: #65 07-07-09 00:20 Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NoStyle: Να ρωτησω κατι ρε παιδια.. Στην παραγραφο 17 που λεει τελευταια φορα που ημουν υποψηφιος τι βαζουμε εμεις που διναμε για 2η φορα? Click για ανάπτυξη... Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Ο NoStyle έγραψε: #64 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Click για ανάπτυξη... πωωω και εμενα αυτοι που ηταν στην επιτροπη επεμεναν να βαλω 2009 και 2009 εβαλα! και τους ρωτησα 2 φορες να πουμε,ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Ο chris_90 έγραψε: #65 07-07-09 00:20 Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω που εδωσα και περυσι εβαλα 2008 εκει. Click για ανάπτυξη... πωωω και εμενα αυτοι που ηταν στην επιτροπη επεμεναν να βαλω 2009 και 2009 εβαλα! και τους ρωτησα 2 φορες να πουμε,ελεος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:20 Ο chris_90 έγραψε: #65 07-07-09 00:20 Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα, δε νομιζω να ειναι και τοσο τραγικο λαθος πια. Πιο πολυ για στατιστικους λογους τα θελουν αυτα νομιζω... Αλλωστε ολων μας το ιστορικο υπαρχει στα αρχεια του υπουργειου, εμας περιμενανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoStyle Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Ο NoStyle έγραψε: #66 07-07-09 01:03 ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι και εγω αυτο σκεφτηκα απλα ηθελα και μια δευτερη αποψη,ευχαριστω πολυ παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:34 Ο karaap έγραψε: #67 07-07-09 09:34 παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια στην παραγραφο 10 του μηχανογραφικου εκαι που λεει φυλο ενω στις οδηγιες λεει να γραψουμε αγορι η κοριτσι σ εμενα εβαλαν μονο το αρχικο γραμμα Α ειναι λαθος? σ εσας τι εβαλαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leniw!! Νεοφερμένο μέλος Η leniw!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:26 Η leniw!! έγραψε: #68 07-07-09 11:26 στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
στο μηχανογραφικο επιλεγεις 2 πεδια και εκτος αυτου πρεπει να τα καταθεσουμε απο 1-20!!!!παει αλφαβητικα και σε καθε σχολειο λεει ποια κατευθυνση καταθετει σε ποιο κεντρο!!!!αυτο ειναι λαθος νομιζω karaap!!!!εγω π.χ βασει των οδηγιων εβαλα θηλυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karaap Νεοφερμένο μέλος Ο karaap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:00 Ο karaap έγραψε: #69 07-07-09 12:00 το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το κατεθεσες για να δεις τι γραφει στο φωτοαντιγραφο που σε δινουν.γιατι και εγω στην αρχη εβαλα αγορι ολογραφως αλλα μετα στο αντιγραφο εχει απλα το αρχικο Α. ----------------------------------------- που σε δινουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.