Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά για το 10% απ ότι φαίνεται..
Όταν κάνει καποιος πχ για επαλ μηχανογραφικό για μια συγκεκριμένη σχολή με το 10%, το οποίο αντιστοιχεί σε μια θέση, δε θα την κερδίσει αυτος που έχει τα περισσότερα μόρια σε σύγκριση με τους άλλους που τη δήλωσαν με το 10%?
Απ αυτούς όλους που δήλωσαν γι αυτή τη θέση, μπορεί να είναι άτομα με 10000 μορια, αλλά μπορεί να είναι και άτομα με 15000, που απλά βλέπουν το 10% ως ευκαιρία μετεγγραφής από τη σχολή που είναι τώρα προς μια άλλη, σωστά;
Αρα πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα συναγωνιστούν για τη θέση αυτη μόνο όσοι έμειναν εκτός σχολης και ανήκουν στην ομάδα των 10000 μοριων και όχι από 10000 έως 20000 που είναι ήδη σε κάποια άλλη σχολή με περισσότερα μόρια, ή που τα έκαναν σαλάτα στο μηχανογραφικό και έμειναν εκτός ισως;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουλίου 2021
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι, δεν έχεις να ανταγωνιστεις μονο όσους είναι στο επίπεδο των μορίων σου, αλλά και όσους έχουν πολύ παραπάνω μόρια.
Όμως δε μπορείς να ξέρεις πόσοι και ποιοι απ αυτούς τελικά θα θελήσουν να κάνουν το 10%, άρα δε γίνεται να ξέρεις που θα κλειδώσει τελικά...
Είναι λίγο τζόκερ η φάση.