Δηλ τι πρέπει να κάνω τώρα? Να πάω να πιάσω τη προηγούμενη γραμματεία και να τους ζητήσω το λόγο?
Είσαι σίγουρη ότι κάνεις σωστά? Θα σου πω το εξής. Μπήκα στο παλιό μου κωδικό στην ακαδημαική ταυτότητα και βρήκα το εξής
Λόγοι ακύρωσης της ταυτότητας: Παύση της φοιτητικής ιδιότητας (για φοιτητές που ολοκλήρωσαν, διέκοψαν ή ανέστειλαν τις σπουδές τους) - Διαγραφή από το Τμήμα στις 28-11-2017
Δηλ εγώ διαγράφτηκα από το μεταπτυχιακό με αιτησή μου στις 28-11-2017. Και μου λέει εδώ το σύστημα που μπήκα μέσα από τους κωδικούς μου: Ημερομηνία ακύρωσης της ταυτότητας: 10-12-2017. Άρα δεν το ακύρωσαν μετά από 1 μήνα. Ίσως φταίει αυτό που λες, ότι δεν το έκαναν ταυτόχρονα.
Εγώ μίλησα με το γραφείο αρωγής σήμερα, και μου έδωσε μια λύση σήμερα. Κοίτα, το πάσο δεν είναι υποχρεωτικό. Είναι απλά για τα φοιτητικά προνόμια. Δηλαδή αν είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής και δεν έχεις πάσο, δεν θα σου πει και κανείς τίποτα. Το πάσο είναι για προνόμια όπως τα ΜΜΜ, Λέσχη, μειωμένα εισιτηρια με τα υπεραστικα κτελ και τα καραβια, μουσεια, σινεμα αντε και σε ορισμενα εστιατορια.