Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:11 Ο Nikos Sitys: #1.301 21-09-12 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, μην με θεωρησετε χαζη, αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε για να βγαλουμε την φοιτητικη ταυτοτητα... Click για ανάπτυξη... Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:14 Ο antis έγραψε: #1.302 21-09-12 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, μην με θεωρησετε χαζη, αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε για να βγαλουμε την φοιτητικη ταυτοτητα... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι από όλα τα απλά πράγματα ποου έχουν οι οδηγίες δεν κατάλαβες για να σε βοηθήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:18 Η Χαρουλιτα: #1.303 21-09-12 22:18 Αστο, ακυρο, το καταλαβα! Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Click για ανάπτυξη... Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2012 angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:22 Η angela1 έγραψε: #1.304 21-09-12 22:22 Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο Nikos Sitys: #1.305 21-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, μην με θεωρησετε χαζη, αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε για να βγαλουμε την φοιτητικη ταυτοτητα... Click για ανάπτυξη... Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:14 Ο antis έγραψε: #1.302 21-09-12 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, μην με θεωρησετε χαζη, αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε για να βγαλουμε την φοιτητικη ταυτοτητα... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι από όλα τα απλά πράγματα ποου έχουν οι οδηγίες δεν κατάλαβες για να σε βοηθήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:18 Η Χαρουλιτα: #1.303 21-09-12 22:18 Αστο, ακυρο, το καταλαβα! Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Click για ανάπτυξη... Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2012 angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:22 Η angela1 έγραψε: #1.304 21-09-12 22:22 Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο Nikos Sitys: #1.305 21-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ρε παιδια, μην με θεωρησετε χαζη, αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε για να βγαλουμε την φοιτητικη ταυτοτητα... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τι από όλα τα απλά πράγματα ποου έχουν οι οδηγίες δεν κατάλαβες για να σε βοηθήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:18 Η Χαρουλιτα: #1.303 21-09-12 22:18 Αστο, ακυρο, το καταλαβα! Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Click για ανάπτυξη... Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Σεπτεμβρίου 2012 angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:22 Η angela1 έγραψε: #1.304 21-09-12 22:22 Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο Nikos Sitys: #1.305 21-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αστο, ακυρο, το καταλαβα! Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ελα βρε Χαρα μου.Απλα θα περιμενεις μεχρι τις 24 σεπτεμβριου και απλα θα συμπληρωσεις κατι στοιχεια θα βγαλεις μια φωτογραφια απο το κινητο σου.Θα την ανεβασεις στο πισι και θα την ανεβασεις στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αιτηση για το ΠΑΣΟ.Απλααα ειναιιιι αν θες βοηθεια θα σε βοηθησω και εγω! Click για ανάπτυξη... Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:22 Η angela1 έγραψε: #1.304 21-09-12 22:22 Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο Nikos Sitys: #1.305 21-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:23 Ο Nikos Sitys: #1.305 21-09-12 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Ααα τοσο απλα? Να μωρε, επειδη σε ολα χρειαζονται πολλα χαρτια μου φανηκε πολυ απλο για να ειναι αληθινο... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Αρχική Δημοσίευση από angela1: Παιδια εγω θα κανω την εγγραφη μου στις 24 θα μπορεσω να κανω απ'ευθειας απο την γραμματεια το πασο μου ή οχι? Click για ανάπτυξη... Λογικα ναι θα μπορεσεις να το δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:28 Η Χαρουλιτα: #1.306 21-09-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ναι βρε Χαρα ολα γινονται ηλεκτρονικα με το πασο μην μου αγχωνεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Aαα οκ! Ευχαριστω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:48 Ο DrHouse έγραψε: #1.307 21-09-12 23:48 Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theoremgeek: "καθώς και αν είναι ή επιθυμεί να γίνει δωρητής οργάνων. " Πού στο καλό χρησιμεύει αυτό; Click για ανάπτυξη... Αμα σκοτωθεις σε καποιο ατυχημα να δουν την ταυτοτητα και να δωρησουν τα οργανα σου. Ακουγεται πολυ μακαβριο,αλλα σε αυτο θα χρησιμευει(εικαζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:18 Η CandyCloud: #1.308 22-09-12 13:18 Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο DrHouse έγραψε: #1.309 22-09-12 13:22 Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CandyCloud: Νομίζω μόνο αν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δωρίζουν τα όργανά σου.. Αν και δεν νομίζω να το επιλέξει κανείς αυτό στην ταυτότητα...η τις αλλεργίες... Τουλάχιστον δεν θα τα βάλω εγώ. Κανείς από σας? χαχα Click για ανάπτυξη... Αμα εισαι νεκρος και τα ζωτικα σου οργανα δεν εχουν υποστει ζημιες τα δινουν. Εγω θα βαλω καμια αλλεργια. Ειναι καλο να εχουμε αναγραψει τις αλλεργιες μας διοτι οπως προειπα,σε ενα σοκ με λιποθυμια,μπορουν οι γιατροι να δουν αμα εχεις καπου αλλεργια ,αφου δεν θα εισαι καταλληλη για ερωτησεις εκεινη την στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:48 Η PanelliniesSuck: #1.310 22-09-12 13:48 Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν ξέρω καν αν έχω αλλεργίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:05 Ο kostakis2: #1.311 22-09-12 14:05 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι και πως θα βγάλουμε φωτογραφία. Μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά θα βγούμε φωτογραφία με την κάμερα του υπολογιστή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:07 Η Revekka έγραψε: #1.312 22-09-12 14:07 Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να τραβήξεις μία με το κινητό σου σε έναν τοίχο. Εγώ είχα πάει στον φωτογράφο για να βγάλω για άλλη χρήση και του είπα απλά να μου τις περάσει και σε ένα στικάκι, και έβαλα μία από αυτές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Η CandyCloud: #1.313 22-09-12 14:08 αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν έχει καλή ανάλυση η κάμερα του υπολογιστή γτ όχι? Πάντως πρέπει να ναι σε ουδέτερο φόντο. Εγώ πήρα μια μικρή φωτογραφία ταυτότητας και την έβγαλα φωτογραφία με την ψηφιακή και την πέρασα στον υπολογιστή και μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο kostakis2: #1.314 22-09-12 14:08 Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστώ πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:23 Ο Nikos Sitys: #1.315 22-09-12 14:23 Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θα βαλω αλλεργια στην πενικιλλινη.Με λιγα λογια τα οργανα μου δεν ειναι καταλληλα για κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:34 Ο Itach1 έγραψε: #1.316 22-09-12 14:34 Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι βαζουμε και αν εχουμε αλλεργιες; cool,εγω θα βαλω στα κουκια και στις που...ες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:35 Ο keep walking: #1.317 22-09-12 14:35 Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:38 Ο ἅλς έγραψε: #1.318 22-09-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οταν πηγα και γραφτηκα στο τμημα μου(Βιολογικο Θεσσαλονικης) μας εδωσαν καποια φυλλαδια με πληροφοριες στις οποιες ελεγε οτι τους κωδικους και αυτα θα τα παρουμε μετα απο τις 8 Οκτωβριου!!!Τοσο αργα θα βγαλω πασο???Και ηθελα να βγαλω και μηνιαια καρτα στον οασθ αλλα δεν μπορω επειδη δεν μου εδωσαν ουτε βεβαιωση εγγραφης!!!! Click για ανάπτυξη... Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:40 Ο keep walking: #1.319 22-09-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Βεβαίωση εγγραφής μπορείς να πάρεις άμεσα. Τηλεφώνησε στην γραμματεία και ζήτησέ την. Μ΄αυτή μπορείς να βγάλεις άνετα κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυυυ!!!!Θα παω να παρω αν ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:40 Ο pit14 έγραψε: #1.320 22-09-12 15:40 δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δηλαδη τωρα εμεις για να βγαλουμε εστω αυτη την ταυτοτητα-πασο τι πρεπει να κανουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.