garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:54 Ο garch έγραψε: #421 26-09-11 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εγώ έκανα το Νο2! Πάντως και το Νο3 (και με το κινητό) είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:54 Η Χριστιάννα ^^: #422 26-09-11 12:54 So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:55 Η Revekka έγραψε: #423 26-09-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Click για ανάπτυξη... Δεν πλήρωσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:57 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #424 26-09-11 12:57 Τρέχον εξάμηνο: 2ο! Πως γίνεται να είμαι πρωτάκι :p , και Σεπτέμβριο μήνα , να είμαι στο 2ο εξάμηνο? Τους έστειλα mail, να το διορθώσουν αλλιώς τηλέφωνο...άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:00 Η Andriana93: #425 26-09-11 13:00 λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Εγώ έκανα το Νο2! Πάντως και το Νο3 (και με το κινητό) είναι εύκολο! Click για ανάπτυξη... Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:54 Η Χριστιάννα ^^: #422 26-09-11 12:54 So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:55 Η Revekka έγραψε: #423 26-09-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Click για ανάπτυξη... Δεν πλήρωσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:57 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #424 26-09-11 12:57 Τρέχον εξάμηνο: 2ο! Πως γίνεται να είμαι πρωτάκι :p , και Σεπτέμβριο μήνα , να είμαι στο 2ο εξάμηνο? Τους έστειλα mail, να το διορθώσουν αλλιώς τηλέφωνο...άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:00 Η Andriana93: #425 26-09-11 13:00 λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:55 Η Revekka έγραψε: #423 26-09-11 12:55 Αρχική Δημοσίευση από garch: Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Click για ανάπτυξη... Δεν πλήρωσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:57 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #424 26-09-11 12:57 Τρέχον εξάμηνο: 2ο! Πως γίνεται να είμαι πρωτάκι :p , και Σεπτέμβριο μήνα , να είμαι στο 2ο εξάμηνο? Τους έστειλα mail, να το διορθώσουν αλλιώς τηλέφωνο...άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:00 Η Andriana93: #425 26-09-11 13:00 λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από garch: Είναι που με το νέο σύστημα θα γλιτώναμε τα έξοδα φωτογράφου. Προτείνω την κουρτίνα 3. Click για ανάπτυξη... Δεν πλήρωσα!!! Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:57 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #424 26-09-11 12:57 Τρέχον εξάμηνο: 2ο! Πως γίνεται να είμαι πρωτάκι :p , και Σεπτέμβριο μήνα , να είμαι στο 2ο εξάμηνο? Τους έστειλα mail, να το διορθώσουν αλλιώς τηλέφωνο...άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:00 Η Andriana93: #425 26-09-11 13:00 λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τρέχον εξάμηνο: 2ο! Πως γίνεται να είμαι πρωτάκι :p , και Σεπτέμβριο μήνα , να είμαι στο 2ο εξάμηνο? Τους έστειλα mail, να το διορθώσουν αλλιώς τηλέφωνο...άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:00 Η Andriana93: #425 26-09-11 13:00 λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν...έκανα την αίτηση...1ον η φωτογραφία βγήκε χάλια γιατί φαίνεται πολύ κοντινή(γιατι δεν είδα την μπάρα που είχε από κάτω για να την πάω πιο πίσω) αλλά είναι το τελευταίο που με απασχολεί εφόσον φαίνεται το πρόσωπο μου!Την αίτηση την ολοκλήρωσα στις 11μιση...είχα μπει από το λαπτοπ και συμπλήρωσα τα στοιχεία αποσυνδέθηκα και μετά μπήκα από τον κανονικό υπολογιστή για να περάσω την φωτογραφία...οριστηκοποίησα την αίτηση..είδα και πως θα είναι το πάσο με τη φωτογραφία...Και τώρα που μπαίνω πάλι από το λάπτοπ...μου λέει ότι η αίτηση έγινε στις 11και 10 (ενώ έγινε στις 11μιση) και δεν μου εμφανίζει φωτογραφία....!!! Σαν να μην την έχω βάλει....!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:02 Η Χριστιάννα ^^: #426 26-09-11 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι, αν δεν ανήκεις σε κάποια σχολή. Και τα ΕΜΜΕ, είναι ανεξάρτητο τμήμα, δεν έχει τίποτα στη σχολή! Click για ανάπτυξη... Τη λατρεύω αυτή την άμεση ανταπόκριση. Σ'ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:03 Η kaleidoscope: #427 26-09-11 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Ναι ναι, αυτό ισχύει για τους προπτυχιακούς... Click για ανάπτυξη... Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:04 Η Revekka έγραψε: #428 26-09-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, κατάλαβα, Οκτώβριο θα το πάρουμε το πάσο (κι αν). Τουλάχιστον μέχρι τότε θα δέχονται το παλιό; Click για ανάπτυξη... όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:06 Η kaleidoscope: #429 26-09-11 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: όχι, μέχρι 30 του μηνός ισχύει... ενώ πάντα πιάνανε και τον Οκτώβρη μέσα! Click για ανάπτυξη... Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:08 Η Revekka έγραψε: #430 26-09-11 13:08 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Πότε πιάνανε τον Οκτώβρη; Πάντα θυμάμαι ότι τον Σεπτέμβριο στα ΚΤΕΛ το έλεγχαν εξονυχιστικά το πάσο κι αν είχε παρέλθει η ημερομηνία, γινόταν φασαρία. Μέχρι 30/9 ισχύει τώρα; Ζήτω που καήκαμε. Click για ανάπτυξη... Πέρσι ανανεώναμε κάρτες απεριορίστων και για Οκτώβρη, με το παλιό πάσο. Είχε γίνει ολόκληρο θέμα γιατί δεν τα έδινε ο ΟΑΣΑ. Αλλά το θυμάμαι και από άλλες χρονιές, πάντα λέγανε και Οκτώβρη, τουλάχιστον στην Αθήνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:09 Ο garch έγραψε: #431 26-09-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πλήρωσα!!! Click για ανάπτυξη... Lucky you. Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: So, κάνω την εγγραφή και ενώ όλα τα στοιχεία είναι σωστά, με προβληματίζει το γεγονός ότι στη Σχολή, έχει παύλα (-), βλέπω δηλαδή αυτό: Ίδρυμα: ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή: - Τμήμα: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Είναι λογικό; Click για ανάπτυξη... Αυτό που γενικά ονομάζουμε "η σχολή μου" δεν είναι τυπικά σωστό. Κανονικά υπάρχει μια ιεραρχία: Ίδρυμα-Σχολή-Τμήμα, πχ ΕΚΠΑ-Φιλοσοφική Σχολή-Τμήμα Φιλολογίας/Ιστορίας και Αρχαιολογίας/ΦΠΨ κλπ. Δεν ισχύει παντού όμως αυτή η κατηγοριοποίηση, πχ στο ΕΜΠ κάθε σχολή ταυτίζεται με το τμήμα, ενώ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, υπάρχουν 5 (6 με το γενικό) τμήματα χωρίς να υπάγονται σε σχολές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:11 Η Χριστιάννα ^^: #432 26-09-11 13:11 Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ, άλλη μία ερώτηση και σας αφήνω στην ησυχία σας. Στα Ακαδημαϊκά Στοιχεία Φοιτητή μου λέει Τρέχον Εξάμηνο: 0. Μπορώ να το αλλάξω, αλλά χρειάζεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:18 Η Andriana93: #433 26-09-11 13:18 λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λογικά ναι! εγώ το άλλαξα πάντως..έκανα άλλες βλακείες εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:20 Η Revekka έγραψε: #434 26-09-11 13:20 Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τα λάθη, δείτε εδώ, την ερώτηση 9. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:21 Η tzwrtzia έγραψε: #435 26-09-11 13:21 Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Zoitsa^ Νεοφερμένο μέλος Η ^Zoitsa^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:23 Η ^Zoitsa^ έγραψε: #436 26-09-11 13:23 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: Εγώ έβαλα τους κωδικούς μου κι από 'κει και πέρα δεν εμφανίζει κάποιο άλλο βήμα. Παίρνω στο γραφείο αρωγής, αλλά μιλάει. :/ Click για ανάπτυξη... Στείλε mail! Απαντάνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:39 Η tzwrtzia έγραψε: #437 26-09-11 13:39 Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον το πρόβλημα είναι γενικό. Βγήκε αυτό: Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου H εφαρμογή δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη. Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία. (Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα σε 'μένα, πόσο άμεσα απαντούν μέσω mail; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Andriana93: #438 26-09-11 13:42 στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο μαιλ απαντάνε μετά από πόση ώρα??1 ώρα τους έχω στείλει... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:42 Η Revekka έγραψε: #439 26-09-11 13:42 Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ξαναδοκίμασε, το έπαθα και εγώ και μετά από δύο λεπτά μπήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:02 Ο D.Gray-man: #440 26-09-11 14:02 Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ που πήρα πάντως στη γραμματεία του Τμήματός μου, μου είπε ότι οι κωδικοί θα δοθούν μαζί με το δελτίο ενεργοποίησης μετά τις 7 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.