damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:42 Ο damn έγραψε: #521 05-06-13 23:42 κανενα σος για θρησκευτικα που γραφω αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο nikoslarissa: #522 05-06-13 23:51 + θεματικοι στρατοι,κακωσεις,αναγεννηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:54 Ο Guest 018946: #523 05-06-13 23:54 ΡΕ ΜΛΚ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brahames Νεοφερμένο μέλος Ο Brahames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Ο Brahames έγραψε: #524 05-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από meletis96: 1) Η εμφάνιση του ισλάμ σελ 16 2) Η εικονομαχία σελ 21 3)Οι σταυροφορίες σελ 67 ( δ,ε,γ) 4) σελ 50 το μάθημα ολο κεφ.2 5) κοινωνία σελ 38 κεφάλαιο 2 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: + Άλωση , + αναγέννηση-ανθρωπισμός, +Διαφωτισμός (αν 'τα χετε κάνει) Click για ανάπτυξη... να ειστε καλα φιλοι μου !ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:37 Ο DimDim έγραψε: #525 09-06-13 18:37 Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανενα σος για θρησκευτικα που γραφω αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο nikoslarissa: #522 05-06-13 23:51 + θεματικοι στρατοι,κακωσεις,αναγεννηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:54 Ο Guest 018946: #523 05-06-13 23:54 ΡΕ ΜΛΚ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brahames Νεοφερμένο μέλος Ο Brahames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Ο Brahames έγραψε: #524 05-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από meletis96: 1) Η εμφάνιση του ισλάμ σελ 16 2) Η εικονομαχία σελ 21 3)Οι σταυροφορίες σελ 67 ( δ,ε,γ) 4) σελ 50 το μάθημα ολο κεφ.2 5) κοινωνία σελ 38 κεφάλαιο 2 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: + Άλωση , + αναγέννηση-ανθρωπισμός, +Διαφωτισμός (αν 'τα χετε κάνει) Click για ανάπτυξη... να ειστε καλα φιλοι μου !ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:37 Ο DimDim έγραψε: #525 09-06-13 18:37 Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+ θεματικοι στρατοι,κακωσεις,αναγεννηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:54 Ο Guest 018946: #523 05-06-13 23:54 ΡΕ ΜΛΚ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Brahames Νεοφερμένο μέλος Ο Brahames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Ο Brahames έγραψε: #524 05-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από meletis96: 1) Η εμφάνιση του ισλάμ σελ 16 2) Η εικονομαχία σελ 21 3)Οι σταυροφορίες σελ 67 ( δ,ε,γ) 4) σελ 50 το μάθημα ολο κεφ.2 5) κοινωνία σελ 38 κεφάλαιο 2 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: + Άλωση , + αναγέννηση-ανθρωπισμός, +Διαφωτισμός (αν 'τα χετε κάνει) Click για ανάπτυξη... να ειστε καλα φιλοι μου !ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:37 Ο DimDim έγραψε: #525 09-06-13 18:37 Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΡΕ ΜΛΚ ΤΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brahames Νεοφερμένο μέλος Ο Brahames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2013 στις 23:57 Ο Brahames έγραψε: #524 05-06-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από meletis96: 1) Η εμφάνιση του ισλάμ σελ 16 2) Η εικονομαχία σελ 21 3)Οι σταυροφορίες σελ 67 ( δ,ε,γ) 4) σελ 50 το μάθημα ολο κεφ.2 5) κοινωνία σελ 38 κεφάλαιο 2 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: + Άλωση , + αναγέννηση-ανθρωπισμός, +Διαφωτισμός (αν 'τα χετε κάνει) Click για ανάπτυξη... να ειστε καλα φιλοι μου !ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:37 Ο DimDim έγραψε: #525 09-06-13 18:37 Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meletis96: 1) Η εμφάνιση του ισλάμ σελ 16 2) Η εικονομαχία σελ 21 3)Οι σταυροφορίες σελ 67 ( δ,ε,γ) 4) σελ 50 το μάθημα ολο κεφ.2 5) κοινωνία σελ 38 κεφάλαιο 2 Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: + Άλωση , + αναγέννηση-ανθρωπισμός, +Διαφωτισμός (αν 'τα χετε κάνει) Click για ανάπτυξη... να ειστε καλα φιλοι μου !ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:37 Ο DimDim έγραψε: #525 09-06-13 18:37 Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:42 Ο Thetikos έγραψε: #526 09-06-13 18:42 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:43 Ο Alejandro che 7: #527 09-06-13 18:43 Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DimDim: Παιδιά, χρειάζεται να ξέρω οπωσδήποτε γιατί ανησυχώ :Ρ. Για τη Β' Λυκείου ισχύει ακόμα το σύστημα του γενικού μέσου όρου (πάνω από 9,5); Δηλαδή, ακόμα και να μην έχω συμπληρώσει 28 συνολικές μονάδες σε κάποιο μάθημα, μπορώ να περάσω εάν ο γενικός μέσος όρος όλων των τετραμήνων και των εξετάσεων είναι πάνω από 9,5 ή ασχέτως του μέσου όρου, θα πρέπει να δώσω αυτό το μάθημα το Σεπτέμβριο; Click για ανάπτυξη... Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimDim Νεοφερμένο μέλος Ο DimDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 18:56 Ο DimDim έγραψε: #528 09-06-13 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Για 100η φορά ΟΧΙ δεν θα χρειαστει να το δωσεις εφοσον εχεις γενικό πάνω απο 9,5 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και συγνώμη που σου ήταν τόσο δύσκολο να γράψεις 16 λέξεις Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Τουλάχιστον δίπλα στην ανησυχία σου υπάρχει η φατσούλα... Click για ανάπτυξη... Ναι είπα να δοκιμάσω καμία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:29 Η Anastasia S.: #529 25-07-13 17:29 Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 17:31 Ο johnietraf: #530 25-07-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... η μεγαλυτερη μαλακια ειναι χωρις παρεξηγηση θα ειναι κουραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:59 Ο Nikosagt έγραψε: #531 26-07-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: Γεια σας, τώρα θα πάω Β λυκείου & θα ήθελα να ρωτήσω τη άποψη σας! θεωρείτε ότι τ καλοκαιρινά μαθήματα ειν απαραίτητα γ τη κάλυψη τς ύλης? η η ύλη βγαίνει νωρίς κ χωρίς τ μαθήματα το καλοκαίρι? Click για ανάπτυξη... Γειαααα!!! Και εγω τώρα θα μπω Β Λυκείου!! Εγω προσωπικά δεν έχω σκοπό να κάνω καθόλου φροντιστήριο στην δευτέρα μόνο αν δω οτι δεν πάει με τίποτα και αφήνω κενά..Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα όμως και να μην μπω απο φέτος σ αυτη τη διαδικασία με τα φροντιστήρια. θεωρώ προτιμότερο να μην αρχισεις τώρα το καλοκαίρι μαθηματα! ξεκουράσου γιατί μετά αρχίζουν τα δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:30 Η Anastasia S.: #532 26-07-13 22:30 =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
=) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 22:39 Ο Nikosagt έγραψε: #533 26-07-13 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: =) δεν θα αρχισω ουτοσιαλως μαθηματα το καλοκαιρι,απλα εχω πολλους φιλους που κανουνε και ηθελα να ρωτησω αποψεις! τι κατευθυνση θα ακολουθησεις? Click για ανάπτυξη... Τεχνολογική ! εσυ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:09 Η Anastasia S.: #534 26-07-13 23:09 θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θετικηηη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:44 Ο Nikosagt έγραψε: #535 26-07-13 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anastasia S.: θετικηηη!! Click για ανάπτυξη... που θες να περασεις>?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:55 Ο johnietraf: #536 26-07-13 23:55 δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιουλίου 2013 Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 23:58 Ο Nikosagt έγραψε: #537 26-07-13 23:58 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: ρε μηχαλη δεν θα κανεις τον χειμωνα φροντηστηριο? για τεχνοθετικες νομιζω οτι πρεπει Click για ανάπτυξη... Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 00:02 Ο johnietraf: #538 27-07-13 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry Argyrisar Georgiaaa_ anna_6 Stelios1231 vade littlebean Kanastasia_5883 Corfu kitty sachinidou Jbb psap2006 Startx0 Ilovemycats27 Philologist ismember marioushi shezza94 Helen06 ioanna06 topg Stavros o Arkas mariay thn52 arko beckyy Πα.Κ Eirinakiii8 Cat lady Schlimazel El_ Nasia2433266 Ria99 Scandal Νατασα 1 GabrielaM marianna04 Nia Skg roud Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikosagt: Αν σου τύχουν καλοι καθηγητές που δουλέυουν σωστα μεσα στην τάξη και στρωθείς και διαβάσεις δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα.. Click για ανάπτυξη... το κατι παραπανω παντα ειναι καλυτερο καλα και εγω θελω να περασω και ιατρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasia S. Νεοφερμένο μέλος Η Anastasia S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 01:38 Η Anastasia S.: #539 27-07-13 01:38 ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ναι ισχυειι,οτι χρειαζεσαι! Μπορει πχ στην φυσικη το 90% της υλης να μην χρησιμευει στην γ λυκειου,αλλα μπαινεις στο σκεπτικο του να λυνεις ασκησεις και αυτο βοηθαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikosagt Νεοφερμένο μέλος Ο Nikosagt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 11:58 Ο Nikosagt έγραψε: #540 27-07-13 11:58 Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι σ αυτό το κομμάτι χρησιμεύει αρκετα...Μετά όμως φορτωνεις ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα σου..είναι και το οικονομικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.