Salpata
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Ρίξε μια ματιά ΕΔΩΘα ήθελα να μάθω ποιά είναι τα μαθήματα επιλογής της Β' Λυκείου, και τι ακριβώς ισχύει για αυτό που λένε, οτι δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να πάρει για δυο χρόνια το ίδιο μάθημα συνεχόμενα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ πολύ Dia! Απο οτι φαίνεται αστρονομία θα πάρω, αν και υπάρχει περίπτωση να μην διδαχτεί στο σχολείο μου, λόγω έλλειψης ενδιαφερόμενων..

jammy
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι Β' λυκείου και είχα στο Α τετράμηνο 12,9 και στο Β 15,2.
Αν γράψω μέσο όρο για τις εξετάσεις 7,5 θα περάσω;;
Πείτε με έχει φάει η αγωνία!! Όλοι μου λένε πως συμψηφίζονται τα 2 τετράμηνα μαζί με τις εξετάσεις... Ισχύει όντως αυτό;;
please πείτε μου!!!

xrusa!
Νεοφερμένο μέλος

Βρε παιδιά εσείς που έχετε περάσει την β λυκείου πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω βοηθήματα? Τεχνολογική κατευθυνση θα πάρω. (Φυσικη θα πάρω σιγουρα γιατί ζηταε από τα ιδιαιτερα, στα άλλα τι λετε? Αξίζει? Και αν ναι σε ποια?)
Severous
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Τυχερέ!!! Στη Β η θεωρητική τα έχει όλα 7ωρα, ενώ τα καημένα της θετικής και της τεχνολογικής έχουν ένα 6ωρό!!!!Στη Δευτέρα λυκείου στη Θεωρητικη υπάρχει κανένα 6ωρο η μόνο 7ωρα?
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Κι εμείς που είμασταν θετική, αρκετές φορές (όταν είχαμε χάσει κάποιο μάθημα) μας κράταγε ο φυσικός έξτρα εκείνη τη μοναδική μέρα. Μας έκανε και πλάκα: "θα μείνουμε για συμπαράσταση στη θεωρητική". Αλλά χάλαλι του, είναι Ο τέλειος καθηγητής!!!..κάθε δευτέρα έβλεπα με παράπονο τα περισσότερα παιδιά από το τμήμα μου να φεύγουν και εγώ έμενα πίσω ...
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

όχι σε εμάς δε γινόταν κάτι τέτοιο(βέβαια δε ξέρω αν είχαν χάσει κάποιο μάθημα, αλλά λογικά όλο και κάποιο θα είχαν χάσει)!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Άδικο!

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου άρεσε η χημεία Β' λυκείου κυρίως γιατί δεν είχε πολυ μπλα μπλα.παιδια η χημεια της β ειναι δυσκολη?????γενικα και στην α και απο την β γυμνασιου αγαπω την χημεια αλλα στην α λυκειου ηταν λιγο σπαστικη παρολαυτα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα.διαβαζα αρκετα ομως στο τελος φετος εγραψα 13,ηταν δυσκολα τα θεματα.πως θα ειναι τα πραγματα στην β λυκειου?στην φυσικη που δεν εχω ιδεα και εγραψα 3 φετος εχω ελπιδες για ενα 7 τουλαχιστον????
Για φυσική, αν διαβάσεις θα γράψεις.
(Αν θυμάμαι καλά και στη έχει κοινή τη συνδεσμολογία με θετική-τεχνολογική)
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ.θα προσπαθησω παντως στη χημεια τουλαχιστον!Εμένα μου άρεσε η χημεία Β' λυκείου κυρίως γιατί δεν είχε πολυ μπλα μπλα.
Για φυσική, αν διαβάσεις θα γράψεις.
(Αν θυμάμαι καλά και στη έχει κοινή τη συνδεσμολογία με θετική-τεχνολογική)

Γενικά είναι ευχάριστο μάθημα, ηθελά να κάνω χημεία και στη Γ.ευχαριστω πολυ.θα προσπαθησω παντως στη χημεια τουλαχιστον!
Αν δεν μπερδεύω την ύλη από τις τάξεις, θα μάθαιτε να ονομάζεται ενώσεις, να σας λένε πχ γράψτε μου τον συντακτικό τύπο του μεθάνιου και να κάνετε διάφορες αντιδράσεις.

Dias
Επιφανές μέλος

Είναι οργανική χημεία. Δεν είναι δύσκολη. Για μένα μάλιστα είναι ευχάριστο μάθημα. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι ελάχιστοι μαθητές ενδιαφέρονται για τη χημεία της Β κι έτσι το κλίμα χαλάει.παιδια η χημεια της β ειναι δυσκολη????
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Cherie
Δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

σε ευχαριστω πολυ!Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- littlebean
- Kanastasia_5883
- Corfu kitty
- sachinidou
- Jbb
- pnf292
- psap2006
- burningfire
- Startx0
- Hased Babis
- Ilovemycats27
- Philologist
- ismember
- marioushi
- shezza94
- Helen06
- ioanna06
- topg
- Stavros o Arkas
- mariay
- thn52
- arko
- beckyy
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- Cat lady
- Schlimazel
- El_
- Nasia2433266
- Ria99
- Scandal
- Νατασα 1
- GabrielaM
- marianna04
- Nia Skg
- roud
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.