Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Δε χρησιμοποιώ ταμπόν γιατί φοβάμαιΤοξικό σοκ και τέτοια..
Μια χαρά είναι και οι σερβιέτες. Και στο κάτω κάτω σιγά αν δεν πάω θάλασσα 3-4 μέρες...
Το ταμπόν δεν είναι μόνο για τη θάλασσα αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν μεγάλη ροή όλο το χρόνο. Εγώ 1η και 2η μέρα αν είμαι σπίτι δεν έχω πρόβλημα με τις σερβιέτες, έτσι κι αλλιώς όλη την ώρα μπες-βγες στο μπάνιο είμαι λόγω πόνου. Αλλά αν πρέπει να πάω κάπου έξω ή όταν είχαμε σχολείο π.χ. ε, δεν ήταν κατάσταση αυτή να είσαι στην τσίτα για το αν πρέπει να αλλάξεις/αν λερώθηκες/να φορέσεις φαρδιά-σκουρόχρωμα κτλ.
Συντάσσομαι με sakura-chan σ'αυτό το θέμα, τσεκάρετε τα post της στις πίσω σελίδες.

nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ. :]
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

kristy314
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Δε χρησιμοποιώ ταμπόν γιατί φοβάμαιΤοξικό σοκ και τέτοια..
Μια χαρά είναι και οι σερβιέτες. Και στο κάτω κάτω σιγά αν δεν πάω θάλασσα 3-4 μέρες...
και εγω το ιδιο,δεν μπορω να φανταστω το αιμα φυλακισμενο μεσα μου και αφου υπαρχει η λυση της σερβιετας ,σερβιετα και παλι σερβιετα...το καλοκαιρι βεβαια τυχαινει παντα να εχω περιοδο οταν παω δικοπες αλλα οπως ειπες και συμφωνω,σιγα για 4-5 μερες δεν εγινε και τπτ

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβαμαι !Η μητερα μου εντομεταξυ δεν ξερει τους ορους χρησεως να μου εξηγησει,εγω μεγαλυτερη αδελφη δεν εχω...Οποτε....τσου!!
Να κανω μια αδιακριτη ερωτηση?
Οταν πρεπει να βγαλεις το ταμπον , το αιμα βγαινει σαν...ποταμι?

vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε!
Φοβαμαι !Η μητερα μου εντομεταξυ δεν ξερει τους ορους χρησεως να μου εξηγησει,εγω μεγαλυτερη αδελφη δεν εχω...Οποτε....τσου!!
Να κανω μια αδιακριτη ερωτηση?
Οταν πρεπει να βγαλεις το ταμπον , το αιμα βγαινει σαν...ποταμι?![]()
Oι οροι χρησεις υπαρχουν μεσα στη συσκευασια.Μαλιστα υπαρχουν και ορισμενες φωτο για να κανουν τη ζωη σου ακομη πιο ευκολη.
Χαχα,οχι σε καμια περιπτωση το αιμια δεν βγανει σαν ποταμι.Σε μενα τουλαχιστον δεν βγαινει καθολου.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο μου θέμα με τα ταμπόν είναι που ξηραίνουν τον κόλπο και πρέπει να πετυχαίνεις το σωστό μέγεθος ώστε να είναι 100% πετυχημένο κάθε φορά.
Πάντως οι συσκευασίες των ταμπόν π.χ. της OB έχουν μια χαρά οδηγίες. Μπορείς να πάρεις ένα μικρό κουτάκι, να κάτσεις μια μέρα στο μπάνιο με την ησυχία σου, να χαλαρώσεις και να το δοκιμάσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.