Τέταρτη φορά Πανελλαδικές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
Η αναστολή φοίτησης δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Εφόσον θα κάνεις εγγραφή στη σχολή που περασες φέτος ή έστω αν τελικά αποφασίσεις να κρατήσεις την περσινή, απλά το ζητάς απ τη γραμματεία, προτου δηλωθουν μαθηματα, ώστε να μην τρέξει το εξάμηνο και φανείς ενεργη φοιτήτρια.
Στη δική μου σχολή, απλά το ζήτησα με ένα email. Ρώτησε το και καν το, δε χάνεις κάτι, ούτε είναι κόπος. Κρίμα είναι να αφήσεις το ν+2 να χαθεί άσκοπα, πότε δεν ξέρεις, ίσως σου τη βαρέσει να πας σε αυτή τη σχολή του χρόνου.
Επίσης δε χρειάζονται δικαιολογητικά κλπ, απλά το ζητάς και τους λες για πόσα εξαμηνα θες, οπότε ζητά για το μέγιστο, δηλαδή 8 εξάμηνα αν είναι 4ους φοίτησης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α, και κάτι ακομα.

Κ εγώ φέτος δεύτερη φορά είναι που συμμετείχα στις πανελλήνιες, αν και αυτή τη φορά με το 10% και τελικά πάω για τρίτη του χρόνου, οπότε μη νομίζεις πως είσαι η μόνη εδώ που επιχειρεί κάτι αντίστοιχο, έχεις κ εμάς παρέα! :drunk:

Ξέρω πολύ καλά πλέον, πως είναι να ξυπνάς το πρωί των ανακοινώσεων των βασεων και να τρως ψυχρολουσία και απογοήτευση, σου παίρνει κάποιες μέρες να το χωνέψεις, αλλά αναγκαστικά το καταπίνεις και πας παρακάτω. Υπομονή, ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Άμα είναι γραφτό, θα γίνει.

Τι να πω κ εγώ που είμαι 40 και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου μπροστά μου, σε σύγκριση με ενα 20χρονο άτομο που έχει όλη τη ζωή μπροστά του δηλαδή; Τι κ αν μπεις φέτος ή του χρόνου, τι κ αν τελειώσεις στα 25 ή 30? Όταν φτάσεις 40 θα δεις ποσο αστείο θα σου φαίνεται που κάποτε ανησυχούσες ότι στα 20 σε πήραν τα χρόνια!

Καλά κάνεις και προσπαθείς τώρα τόσο. Μην κάνεις το ίδιο λάθος με μένα, που στα 22 μου νόμιζα πως είμαι πολύ μεγάλος πια για σπουδές και δεν το τολμησα τότε, αφήνοντας να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να το πάρω απόφαση τελικά και να κυνηγήσω τα όνειρα μου έστω και καθυστερημένα... Να ξερες τι δούλεμα έχω φάει εγώ από γνωστούς και φίλους τα τελευταία δύο χρόνια! Αλλά αν τους άκουγα, ούτε δεύτερη ειδικότητα θα είχα τελειώσει στο επαλ, ούτε πανελλαδικές θα είχα δώσει, ούτε όνειρα θα έκανα τώρα! Γι αυτό μην ακούς κανέναν, δώσε και ξαναδωσε αν χρειαστεί.

Ας ελπισουμε λοιπόν ότι του χρόνου τέτοια μέρα, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας και θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε! Κ αν οχι, δεν πειράζει, θα δώσουμε ξανά, μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας! :boxing::elf:


Υγ: Επίσης έχετε στο νου σας ότι η ζωή δεν τελειώνει στα 30 ή 40, ούτε το ότι είσαι 40 σημαίνει απαραίτητα ότι νιώθεις και τόσο τελικά!
Εγώ γι αυτό έδωσα πέρυσι πρώτη φορά στη ζωή μου πανελλήνιες και συνεχίζω να προσπαθώ, γιατί τα 40 είναι τα δεύτερα 20 αν το καλοσκεφτείς! :baby: :pardon:

Αυτό το τελευταίο, ελπίζω να καλύπτει και τη φίλη μου σχετικά με αυτά που λέγαμε πριν περί πληθυντικού. :hi:
 
Τελευταία επεξεργασία:

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,388 μηνύματα.
Με το ν+2 τι εννοεις;

Στη σχολη εχω κρατησει αυτη που περασα περσι οχι πρόπερσι. Οποτε εχει φυγει ενας χρόνος
δεν εχει φυγει ακομα χρονος , τα 6 χρονια αρχιζουν να μετρουν απο φετινο οκτωβριο
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,236 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top