marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές .
Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση

marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους;Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf
Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο.
Η παλια;;Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν.
Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές .
Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση![]()
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος .
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!!Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους
Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος .
Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε;
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο.
marakiloveee
Δραστήριο μέλος

6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα;εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς![]()
Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα!
Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!!Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι...
Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο.
Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια;
victor 21
Νεοφερμένο μέλος

Chem2000
Διάσημο μέλος

Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί;Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά.Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα;
Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

victor 21
Νεοφερμένο μέλος

Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω.Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί;
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Viedo
Διάσημο μέλος

«Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο

Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών

Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- pinkheart
- stefan
- clevercat
- Alekos7savv
- Stroka
- Nar20
- Intravenous_drug
- pangeo
- JohnS
- St11
- suaimhneas
- Κλημεντίνη
- dim6
- PanosBat
- iManosX13
- J.Cameron
- louminis
- tslef8
- victor 21
- χημεια4λαιφ
- Marianna35
- Ryuzaki
- Steffie88
- eukleidhs1821
- Memetchi
- Stelios725
- gwgw_5
- Arianara S3
- brijs
- Αριάνα123
- fmarulezkd
- Lathy
- uni77
- Mukumbura
- Monster Hunter
- Ggpg
- jimis2001
- Unseen skygge
- the purge
- Viedo
- Αλκης Κ.
- major1965
- KaterinaL
- Danaoula2020
- EiriniS20
- nicole1982
- Ststst02
- TommyMak
- Scandal
- Φινεύς
- Kostakis45
- roud
- hirasawayui
- azula
- tsiobieman
- DiCafrio
- Thanos_D
- Yiorgosk
- KingOfPop
- voοdoο
- kristinbacktoschool
- Μάρκος Βασίλης
- PanosCh002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.