marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:40 Η marakiloveee: #1 25-07-20 12:40 Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Ο Viedo έγραψε: #2 25-07-20 12:43 Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η Κλημεντίνη: #3 25-07-20 12:43 Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η marakiloveee: #4 25-07-20 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Click για ανάπτυξη... Η παλια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:44 Η Κλημεντίνη: #5 25-07-20 12:44 Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Ο Viedo έγραψε: #2 25-07-20 12:43 Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η Κλημεντίνη: #3 25-07-20 12:43 Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η marakiloveee: #4 25-07-20 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Click για ανάπτυξη... Η παλια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:44 Η Κλημεντίνη: #5 25-07-20 12:44 Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η Κλημεντίνη: #3 25-07-20 12:43 Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η marakiloveee: #4 25-07-20 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Click για ανάπτυξη... Η παλια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:44 Η Κλημεντίνη: #5 25-07-20 12:44 Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:43 Η marakiloveee: #4 25-07-20 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Click για ανάπτυξη... Η παλια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:44 Η Κλημεντίνη: #5 25-07-20 12:44 Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Η ύλη έχει ανακοινωθεί https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/Καθορισμος_εξεταστεας_υλης_2021.pdf Τα πανεπιστήμια κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξουν το χειμερινό εξάμηνο. Click για ανάπτυξη... Η ύλη αυτή είναι και για τους αποφοίτους; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Θεωρητικές σχολές δεν παίζει να ανοίξουν. Στις αλλες λογικά θα γινονται κανονικά τα εργαστήρια κι τα μεγάλα αμφιθέατρα online όπως στις θεωρητικές . Η υλη ανακοινώθηκε και ειναι η παλια πριν την μείωση Click για ανάπτυξη... Η παλια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:44 Η Κλημεντίνη: #5 25-07-20 12:44 Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:45 Η marakiloveee: #6 25-07-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: Δεν εχει ξεχωριστή υλη ,ιδια ειναο για ολους Ενα σύστημα θα υπάρξει φέτος . Click για ανάπτυξη... Πω Καταλαβα,τοτε δεν ξανά δινωω!! Αλλά τα πανεπιστήμια λες ότι δεν θα ανοίξουν Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:46 Η Κλημεντίνη: #7 25-07-20 12:46 εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:47 Ο Viedo έγραψε: #8 25-07-20 12:47 Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 12:49 Η marakiloveee: #9 25-07-20 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουλίου 2020 victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alizoula2: εεεε λογικα οχι αλλα ντάξει για λιγο θα ειναι μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... 6μηνο ετσι;Δηλαδή μέχρι ποτε θα είναι κλειστα; Το λέω Γτ εγω σκεφτομουν να πάω για σπίτι Αύγουστο...Μην το πληρώνω ξέρω εγω τζάμπα αυτους τους μηνες!Γιατι και φετος με τον κοροναιο δυσκολα τα πραγματα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Κάποια Πανεπιστήμια, έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν, σε 1 1/2 μήνες δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Η δική μου πρόταση είναι να μην πιάσεις σπίτι, αν δεν σκοπεύεις να πας στην πόλη που είναι το πανεπιστήμιο. Click για ανάπτυξη... Καταλαβα...Ναι Γι αυτο ρωτάω,Γτ περνάω σε αλλη πόλη!Μην πιάσω τζάμπα σπίτι και τπ πληρώνω ας πουμε χωρίς να είμαι εκει!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Παιδια,ποτε θα ξερουμε εάν ανοίξουν τα πανεπιστήμια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:02 Ο victor 21: #10 25-07-20 16:02 Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 16:09 Η Chem2000 έγραψε: #11 25-07-20 16:09 Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από victor 21: Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποφάσισε την λειτουργία του, και βλέποντας και κάνοντας. Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε με καθαρά οικονομικούς όρους. Οι τοπικές κοινωνίες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουλίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Μακενζι: Καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτήσω,πόσες πιθανότητες δίνετε φετος τα πανεπιστήμια έστω το πρώτο 6μηνο να λειτουργούν με διαδυκτιακα μαθηματα; Και επισης αξιζει να δώσει καποιος ξανά πανελληνιες εφόσον η ύλη είναι λιγοστή,καθώς είχε μειωθεί;Τι πιστεύετε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Μακενζι.Δε ξέρω σε ποια πόλη είναι πιο πιθανό να περάσεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα,αν μιλάμε για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Πάτρα το βλέπω χλωμό να ανοίξει το οτιδήποτε.Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και άγιος ο Θεός.Βλέπω αυτό να τραβάει μέχρι και το καλοκαίρι του '21 μη σου πω.Το κακό με όλο αυτό για εσάς τους πρωτοετείς είναι ότι θα σας είναι πολύ δύσκολο να γνωριστείτε με τους συμφοιτητές σας μιας και η κατάσταση βρίσκεται σε αυτό το χάλι.Τώρα δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου,δε ξέρω τι θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβρη,μπορεί εν τέλει όλα να πάνε παραδόξως καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:26 Η Κλημεντίνη: #12 25-07-20 17:26 Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν το καλοκαίρι του 21; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2020 στις 17:28 Ο Viedo έγραψε: #13 25-07-20 17:28 Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάσταση, για να πούμε με σιγουριά ότι θα ανοίξουν αυτό ή το επόμενο εξάμηνο. Πάντως, διάβαζα σε εφημερίδες το πρωί, το 2ο κύμα άρχισε σε ορισμένες χώρες, ρεκόρ κρουσμάτων σε 40 και πλέον χώρες. Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ενδεχομένως ούτε το επόμενο δεν θα ανοίξουν κάποια πανεπιστήμια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
victor 21 Νεοφερμένο μέλος Ο victor 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 01:18 Ο victor 21: #14 26-07-20 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Ισχύει Victor.Και εμείς έτσι ακούμε,οτι θα το ανοίξουν επειδή οικονομικά η πόλη δεν "αντέχει" άλλο.Σπουδάζεις κι εσύ εκεί; Click για ανάπτυξη... Όχι, φέτος έδωσα και περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.052 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:11 Ο archaios19: #15 26-07-20 10:11 Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pinkheart stefan clevercat Alekos7savv Stroka Nar20 Intravenous_drug pangeo JohnS St11 suaimhneas Κλημεντίνη dim6 PanosBat iManosX13 J.Cameron louminis tslef8 victor 21 χημεια4λαιφ Marianna35 Ryuzaki Steffie88 eukleidhs1821 Memetchi Stelios725 gwgw_5 Arianara S3 brijs Αριάνα123 fmarulezkd Lathy uni77 Mukumbura Monster Hunter Ggpg jimis2001 Unseen skygge the purge Viedo Αλκης Κ. major1965 KaterinaL Danaoula2020 EiriniS20 nicole1982 Ststst02 TommyMak Scandal Φινεύς Kostakis45 roud hirasawayui azula tsiobieman DiCafrio Thanos_D Yiorgosk KingOfPop voοdoο kristinbacktoschool Μάρκος Βασίλης PanosCh002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ,κορωνοϊού επιτρέποντος, καθώς με ενημέρωσαν ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί εκεί διά ζώσης το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Αρχαιολογίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:13 Ο Viedo έγραψε: #16 26-07-20 10:13 «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
«Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο Συνδυασμός δια ζώσης και εξ αποστάσεως στο πανεπιστήμιο typos-i.gr Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πως θα γίνει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους - Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν την σημερινή απόφαση της συγκλήτου σχετικά με την Εκπαιδευτική λειτουργία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατά την εξεταστική περίοδο του... www.foititikanea.gr ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις των φοιτητών ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΠΑΔΑ: Πώς θα γίνουν οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου - Εξεταστική Φοιτητών: Με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθορίστηκε ... www.foititikanea.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2020 στις 10:22 Η Κλημεντίνη: #17 26-07-20 10:22 Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντε σε λίγο θα βγάλουν ολα ανακοίνωση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.