Δεν απάντησες, "κατεβάζεις" μουσική; Αν ναι, από την στιγμή που απαγορεύεται και εσύ το κάνεις πώς μπορείς και κατακρίνεις κάποιον που επίσης το κάνει εν γνώσι του; Δεν είναι οξύμωρο; (Αν πεις οχι, πάσο, συνέχισε)
Δεν απάντησα αλλά κι εσύ, πάλι, μου μιλάς για πράγματα που γνωρίζω ήδη.
Νομίζεις θα έμπαινα στη διαδικασία να κρίνω τη συμπεριφορά του napstor, και του κάθε napstor, αν ήμουν ίδιος μ' αυτόν; Μάλλον όχι. Προς απάντησή σου λοιπόν, όχι, δεν κατεβάζω μουσική. Το έκανα κάποτε, η αλήθεια είναι. Όμως θέλεις λόγω αλλαγής μουσικών προτιμήσεων, θέλεις λόγω περιορισμένου χρόνου, θέλεις λόγω αλλαγής νοοτροπίας γενικότερα, τώρα δεν το κάνω. Για τη μουσική χρησιμοποιώ το YouTube συγκεκριμένα και εφόσον δεν έχω mp3, δεν υπάρχει λόγος να κατεβάσω κομμάτια.
Δε μιλάω δίχως να σκεφτώ ή δίχως να έχω κάνει πρώτα την αυτοκριτική μου. Τουλάχιστον είμαι τόσο χαζός ή αφελής για να το κάνω. Ό,τι βλέπεις εδώ είναι ό,τι είμαι στην πραγματικότητα. Και, μια και μιλάμε για την πραγματικότητα, συμπεριφορές τύπου: ''Νο (harm), no punishment, no problem'' ή ''Κοίτα τι κάνει αυτός...'' τις κατακρίνω, ναι.
δεν συνεχιζω αλλο την κουβεντα μαζι σου.μια συζητηση ειναι σχεδον παντα εποικοδομητικη αλλα εσυ δεν θες να συζητησεις,θες να δειξεις οτι υπερεχεις σε γνωσεις απο ολους.δεν θες να κανεις διαλογο αλλα επιδειξη των γνωσεων σου,με επακολουθο την προσβολη του συνομιλητη σου.
μπραβο για τις γνωσεις που εχεις αλλα δεν χρειαζεται να της επιδεικνυεις σε καθε σου προταση,ειναι κουραστικο.
Εντάξει, εντάξει. Είμαι παντογνώστης και υπερέχω σε όλα, ευχαριστώ. Τίποτα πιο συγκεκριμένο, και σχετικό με το θέμα μας;
Το ότι δε συνεχίζεις μάλλον αδυναμία παρά ενόχληση δηλώνει. Κάτσε και δείξε μου πως δεν είμαι παντογνώστης, πως έχεις δίκιο. Μπορείς;