musc Νεοφερμένο μέλος Ο musc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Ο musc έγραψε: #221 29-11-08 12:57 Γεια σας φίλοι μου.Έχω να κάνω μια εργασία στη τεχνολογία και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Ασχολήθηκα με τις συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων.Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας αν υπήρχαν και στα ελληνικά εφημερίδες και περιοδικά και μπορούσατε να τα διαβάσετε με αυτές,Θα θέλατε να τις αγοράσετε σε τιμή 300-500 ευρώ?Πείτε μου τι πιστεύεται για αυτές,αν θα σας είναι χρήσιμες,φτηνές ή ακριβές ή αξιόπιστες.Δείτε εδώ για αυτές https://tech.pathfinder.gr/tech/654667.html .Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας με ένα ναί ή όχι και γιατί, για να κάνω την εργασία μου.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariazoulia Νεοφερμένο μέλος Η mariazoulia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:22 Η mariazoulia: #222 29-11-08 16:22 γεια σας... εχω αναλάβει μια εργασία με θέμα : τεχνολογία φαρμάκων... Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς καμιά σελίδα όπου μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικές με το θέμα μου???ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:32 Ο Paradise4all: #223 29-11-08 16:32 Οι συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι πολύ πρακτικές γιατί μπορείς να αποθηκεύσεις σ' αυτές τεράστιο όγκο πληροφοριών, πολύ εύκολα αναγνώσιμο, σε μικρό χώρο. Ομως είναι πολύ κουραστικό στα μάτια λόγω μικρού μεγέθους. Εγώ δε θα προτιμούσα αυτές τις συσκευές για ανάγνωση περιοδικού ή βιβλίου, (για εφημερίδα δε γίνεται καν λόγος !) γιατί είναι "βαρετές" στη χρήση τους (πρέπει συνέχεια να πατάς το page down). Θα την αγόραζα όμως μόνο και μόνο για να έχω ανάκτηση κάποιας πληροφορίας που θα ήθελα, εύκολα και απλά, χωρίς πολλές "φασαρίες", οπουδήποτε την ήθελα (χωρίς να πρέπει να κουβαλάω ένα laptop παντού). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Οι νεότερες γενιές σίγουρα θα τη χρησιμοποιούν πολύ και μάλλον δε θα "τις βολεύει" να διαβάσουν τα πατροπαράδοτα βιβλία. Χρήσιμο στους μαθητές επειδή δε θα κουβαλούν αυτές τις βαριές τσάντες στο σχολείο τους. Οι τιμές, τσιμπημένες λιγάκι, θα πέσουν... Υ.Γ. : Εχεις ακούσει τίποτα για τα palmtops ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο delirium έγραψε: #224 30-11-08 11:59 Ρε συ..Να σου δωσουμε θεμα???Ειναι παρα πολλα θεματα!Ατελειωτα μαλλον...Τεσπα εγω θα σου προτεινα "Το σεξ και τα αφροδισια νοσηματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η millerovia: #225 30-11-08 12:02 Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας φίλοι μου.Έχω να κάνω μια εργασία στη τεχνολογία και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Ασχολήθηκα με τις συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων.Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας αν υπήρχαν και στα ελληνικά εφημερίδες και περιοδικά και μπορούσατε να τα διαβάσετε με αυτές,Θα θέλατε να τις αγοράσετε σε τιμή 300-500 ευρώ?Πείτε μου τι πιστεύεται για αυτές,αν θα σας είναι χρήσιμες,φτηνές ή ακριβές ή αξιόπιστες.Δείτε εδώ για αυτές https://tech.pathfinder.gr/tech/654667.html .Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας με ένα ναί ή όχι και γιατί, για να κάνω την εργασία μου.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariazoulia Νεοφερμένο μέλος Η mariazoulia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:22 Η mariazoulia: #222 29-11-08 16:22 γεια σας... εχω αναλάβει μια εργασία με θέμα : τεχνολογία φαρμάκων... Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς καμιά σελίδα όπου μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικές με το θέμα μου???ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:32 Ο Paradise4all: #223 29-11-08 16:32 Οι συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι πολύ πρακτικές γιατί μπορείς να αποθηκεύσεις σ' αυτές τεράστιο όγκο πληροφοριών, πολύ εύκολα αναγνώσιμο, σε μικρό χώρο. Ομως είναι πολύ κουραστικό στα μάτια λόγω μικρού μεγέθους. Εγώ δε θα προτιμούσα αυτές τις συσκευές για ανάγνωση περιοδικού ή βιβλίου, (για εφημερίδα δε γίνεται καν λόγος !) γιατί είναι "βαρετές" στη χρήση τους (πρέπει συνέχεια να πατάς το page down). Θα την αγόραζα όμως μόνο και μόνο για να έχω ανάκτηση κάποιας πληροφορίας που θα ήθελα, εύκολα και απλά, χωρίς πολλές "φασαρίες", οπουδήποτε την ήθελα (χωρίς να πρέπει να κουβαλάω ένα laptop παντού). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Οι νεότερες γενιές σίγουρα θα τη χρησιμοποιούν πολύ και μάλλον δε θα "τις βολεύει" να διαβάσουν τα πατροπαράδοτα βιβλία. Χρήσιμο στους μαθητές επειδή δε θα κουβαλούν αυτές τις βαριές τσάντες στο σχολείο τους. Οι τιμές, τσιμπημένες λιγάκι, θα πέσουν... Υ.Γ. : Εχεις ακούσει τίποτα για τα palmtops ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο delirium έγραψε: #224 30-11-08 11:59 Ρε συ..Να σου δωσουμε θεμα???Ειναι παρα πολλα θεματα!Ατελειωτα μαλλον...Τεσπα εγω θα σου προτεινα "Το σεξ και τα αφροδισια νοσηματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η millerovia: #225 30-11-08 12:02 Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας... εχω αναλάβει μια εργασία με θέμα : τεχνολογία φαρμάκων... Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς καμιά σελίδα όπου μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικές με το θέμα μου???ευχαριστώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paradise4all Νεοφερμένο μέλος Ο Paradise4all αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 16:32 Ο Paradise4all: #223 29-11-08 16:32 Οι συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι πολύ πρακτικές γιατί μπορείς να αποθηκεύσεις σ' αυτές τεράστιο όγκο πληροφοριών, πολύ εύκολα αναγνώσιμο, σε μικρό χώρο. Ομως είναι πολύ κουραστικό στα μάτια λόγω μικρού μεγέθους. Εγώ δε θα προτιμούσα αυτές τις συσκευές για ανάγνωση περιοδικού ή βιβλίου, (για εφημερίδα δε γίνεται καν λόγος !) γιατί είναι "βαρετές" στη χρήση τους (πρέπει συνέχεια να πατάς το page down). Θα την αγόραζα όμως μόνο και μόνο για να έχω ανάκτηση κάποιας πληροφορίας που θα ήθελα, εύκολα και απλά, χωρίς πολλές "φασαρίες", οπουδήποτε την ήθελα (χωρίς να πρέπει να κουβαλάω ένα laptop παντού). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Οι νεότερες γενιές σίγουρα θα τη χρησιμοποιούν πολύ και μάλλον δε θα "τις βολεύει" να διαβάσουν τα πατροπαράδοτα βιβλία. Χρήσιμο στους μαθητές επειδή δε θα κουβαλούν αυτές τις βαριές τσάντες στο σχολείο τους. Οι τιμές, τσιμπημένες λιγάκι, θα πέσουν... Υ.Γ. : Εχεις ακούσει τίποτα για τα palmtops ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο delirium έγραψε: #224 30-11-08 11:59 Ρε συ..Να σου δωσουμε θεμα???Ειναι παρα πολλα θεματα!Ατελειωτα μαλλον...Τεσπα εγω θα σου προτεινα "Το σεξ και τα αφροδισια νοσηματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η millerovia: #225 30-11-08 12:02 Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι συσκευές ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων είναι πολύ πρακτικές γιατί μπορείς να αποθηκεύσεις σ' αυτές τεράστιο όγκο πληροφοριών, πολύ εύκολα αναγνώσιμο, σε μικρό χώρο. Ομως είναι πολύ κουραστικό στα μάτια λόγω μικρού μεγέθους. Εγώ δε θα προτιμούσα αυτές τις συσκευές για ανάγνωση περιοδικού ή βιβλίου, (για εφημερίδα δε γίνεται καν λόγος !) γιατί είναι "βαρετές" στη χρήση τους (πρέπει συνέχεια να πατάς το page down). Θα την αγόραζα όμως μόνο και μόνο για να έχω ανάκτηση κάποιας πληροφορίας που θα ήθελα, εύκολα και απλά, χωρίς πολλές "φασαρίες", οπουδήποτε την ήθελα (χωρίς να πρέπει να κουβαλάω ένα laptop παντού). Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Οι νεότερες γενιές σίγουρα θα τη χρησιμοποιούν πολύ και μάλλον δε θα "τις βολεύει" να διαβάσουν τα πατροπαράδοτα βιβλία. Χρήσιμο στους μαθητές επειδή δε θα κουβαλούν αυτές τις βαριές τσάντες στο σχολείο τους. Οι τιμές, τσιμπημένες λιγάκι, θα πέσουν... Υ.Γ. : Εχεις ακούσει τίποτα για τα palmtops ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο delirium έγραψε: #224 30-11-08 11:59 Ρε συ..Να σου δωσουμε θεμα???Ειναι παρα πολλα θεματα!Ατελειωτα μαλλον...Τεσπα εγω θα σου προτεινα "Το σεξ και τα αφροδισια νοσηματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η millerovia: #225 30-11-08 12:02 Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε συ..Να σου δωσουμε θεμα???Ειναι παρα πολλα θεματα!Ατελειωτα μαλλον...Τεσπα εγω θα σου προτεινα "Το σεξ και τα αφροδισια νοσηματα"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:02 Η millerovia: #225 30-11-08 12:02 Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήρα το θέμα Αρτηριακή πίεση και στάση ανθρώπου...Ότι σχετικό link ευπρόσδεκτο...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:04 Ο delirium έγραψε: #226 30-11-08 12:04 Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:12 Η millerovia: #227 30-11-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από delirium: Τι θεμα???Τι ειναι τουτο ορε?? Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι για την πίεση του ανθρώπου σε σχεση με την στάση ζωής του(π.χ.διατροφή,άγχος,αθλητισμός)και για πληροφορίες σχετικά με χαμηλή πίεση ή υψηλή...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
delirium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βασιλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 12:15 Ο delirium έγραψε: #228 30-11-08 12:15 Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος ρε συ...Τι μπορεις να βρεις για αυτο..δεν νομιζω να υπαρχει κατι συγκεκριμενο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργία27227: #229 01-12-08 15:27 millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:43 Η poppytaxlia: #230 01-12-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: millerovia έχεις πληκτρολογήσει αυτό το θέμα στην αρχική του google; αν δεν σου έβγαλε τίποτα....μάλλον πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...δύσκολο θέμα. μόνη σου το πήρες ή σε υποχρέωσαν;;;; ----------------------------------------- αααα τώρα που το θυμήθηκα ψάχνω μεταβλητές για τεχνητό αίμα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? λιγο πιο σαφης μπορεις να γινεις? τι θεμα ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Γεωργία27227: #231 01-12-08 18:39 τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θέμα ειναι ποιο;το τεχνητό αίμα;;είναι αίμα που φτιάχνεται από αιμοσφαιρίνη ανθρώπων ή αγελάδων ή από υπερφθοράνθρακες(υπάρχουν πολλά υποκατάστατα) και χρησιμοποιείται κυρίως για μεταγγίσεις και μετά από ατυχήματα που ο αθενής χρειάζεται επειγόντως αίμα. οι προοπτικές είναι πολλές: οξυγονόνει τον εγκέφαλο περισσότερο από το κανονικό και ταιριάζει με όλες τις ομάδες αίματος. κάποια υποκατάστατα έχουν εγκριθεί αλλά κάποια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμέςσε κάλυψα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:27 Η poppytaxlia: #232 01-12-08 21:27 και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και οταν λες μεταβλητες?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργία27227 Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία27227 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:32 Η Γεωργία27227: #233 03-12-08 17:32 συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Ιουλίου 2012 guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συμφωνω απόλυτα με domenica. είναι πρακτικά, είναι οικολογικά, από κάποιους ίσως θεωρηθούν μόδα... όσον αφορα τις τιμές, αν θελει κάποιος πραγματικά να το αγοράσει, θα βρει λεφτα Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η guess έγραψε: #234 03-12-08 17:48 σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σου θυμιζει μηπως τιποτα η μεταβλητη χ και ψ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 04:54 Η poppytaxlia: #235 04-12-08 04:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργία: δεν κάνετε μάθημα από βιβλίο;;; είναι έννοια του βιβλίου... Click για ανάπτυξη... τσου βιβλιο δεν εχουμε ανοιξει! συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Ο Zed έγραψε: #236 04-12-08 14:58 Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τελευταία έχω βαλθεί να κατεβάζω ebooks όμως μου φαίνεται πολύ κουραστικό και βαρετό να τα διαβάζω σε μια 19'' οθόνη, ομοίως και στο laptop που δεν είναι και ultra portable. Επομένως επιθυμώ μια τέτοια συσκευή καθώς θα βοηθούσε να διαβάζω ebooks ακόμα και ξαπλωμένος στο κρεβάτι ή στο λεωφορείο πχ, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι απαγορευτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dermitzos Νεοφερμένο μέλος Ο dermitzos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Ο dermitzos: #237 04-12-08 15:12 παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Shadowfax: #238 04-12-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JoannaVas Lathy _Aggelos123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: και οταν λες μεταβλητες?:what: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dermitzos: παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το θέμα "Τα εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα και η διάδοσή τους στην Ελλάδα" τι λέτε? Click για ανάπτυξη... Μεταβλητές: Μεγέθη των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται. Στην Τεχνολογία συγκεκριμένα, αναφορά στον όρο γίνεται κυρίως στα πλαίσια Πειραματικών και Περιγραφικών Ερευνών. Πιό συγκεκριμένα: Υπάρχουν δύο είδη μεταβλητών: Ανεξάρτητη και Εξαρτημένη Γενικά να θυμάσαι πως στις Περιγραφικές έρευνες, ο ερευνητής δεν επηρεάζει καμία από τις δύο μεταβλητές. Από την άλλη πλευρά, στις Πειραματικές έρευνες, ο ερευνητής ''αλλάζει'' τις τιμές της/των ανεξάρτητης/ων μεταβλητών. Επίσης να θυμάσαι πως η μεταβολή της τιμής της Ανεξάρτητης μεταβλητής έχει ως άμεση συνέπεια τη μεταβολή της τιμής της εξαρτημένης μεταβλητής (εξού και το όνομά της) Dermitzo καλό θεματάκι αρκεί να βρεις και να ξέρεις και τίποτα να γράψεις. Αλλά φαντάζομαι πως για να επέλεξες τέτοιου είδους θέμα, θα είσαι σχετικός. Καλή συνέχεια λοιπόν στην έρευνά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelos Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:44 Ο agelos έγραψε: #239 04-12-08 18:44 Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 56 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 56 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ψάχνω για ένα θέμα για την εργασία της τεχνολογίας...Σχετικά με το τσιγάρο τ εργασία μπορώ να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greg Νεοφερμένο μέλος Ο greg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Ο greg έγραψε: #240 04-12-08 18:55 ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψαξε λιγο στο google ... Ολο καιι κατι θα βρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.