Η ημμυ του ΑΠΘ βλεπω εχει μοιρασμενα σχεδον τα μαθηματα του κορμου του βασικου μεταξυ πληροφορικης και ηλεκτρολογιας(λιγα παραπανω η τελευταια μαλλον)
και μετα εχουν κατευθυνση ηλεκτρονικης και υπολογιστων(μεταξυ αλλων εννοειται)
δεν ειμαι σιγουρος τι συνεβαινε παλαιοτερα,εχω την αισθηση πως το ανανεωσαν εκ νεου επιλεγοντας μια στροφη προς πληροφορικη,μια πιο ρεαλιστικη δηλ ματια.
οποτε οποιος διαλεξει αυτην και παρει την κατευθυνση υπολογιστων οκ δειχνει το προγραμμα
φυσικα θα κανει στον βασικο κορμο και καποια μαθηματα ηλεκτρολογιας/ηλεκτρονικης,γυρω στα 15,ισως και λιγα παραπανω
παρεμπιπτοντως το link παραπανω σε οτι αφορα την πληροτητα σπουδων πληροφορικης ανανεωθηκε για πολλες σχολες
δηλαδη αυτο
https://review.epe.org.gr/doc.php?q=5&d=al
νομιζω ειναι καλυτερο value οι ΗΜΜΥ ΕΜΠ και ΑΠΘ ,απο τις σκετες σχολες πληροφορικης,αν κανει υπομονη δηλαδη καποιος και διαβασει και τα μαθηματα ηλεκτρολογιας κ.λπ που δεν ειναι και λιγα
τα προγραμμα σπουδων τους πληροφορικης(με τις αντιστοιχες κατευθυνσεις,διοτι αυτος που παιρνει αλλες κατεθυνσεις φυσικα δεν μπορει να συγκριθει) ειναι μια χαρα κατα την γνωμη μου.
βεβαιως εγω παλια επελεξα σχολη πληροφορικης,αλλες εποχες,αλλες συνθηκες.τωρα μαλλον ΗΜΜΥ θα επελεγα.μπορεις να κανεις και μια στροφη αν βλεπεις πως δεν τραβαει η ομαδα,κατοχυρωμενα τα επαγγελματικα(απο την αλλη ισως παλι προτιμουσα αντι για μαθηματα ηλεκτρολογιας σε ενα προγραμμα πληροφορικης,μαθηματα οκονομικων/διοικησης,που μου αρεσουν,οποτε επελεγα και την αντιστοιχη σχολη )
για τους κατασταλαγμενους στην πληροφορικη,που δεν θελουν και τα ηλεκτρολογικα υποθετω οι σχολες πληροφορικης ειναι καλυτερη επιλογη ,αν συνδυαστει μαλιστα και με ενα γερο μεταπτυχιακο στο εξωτερικο(απαιτει καποιες προυποθεσεις,χρειαζεται εγκαιρος προγραμματισμος και προσπαθεια εντος σχολης) ειναι εξαιρετικος συνδυασμος
τα εχουμε πει σε τοσα νηματα,μην επαναλαμβανομαστε