Σχολή Αστυφυλάκων

Ναι είναι ανάποδα.
Μπορεί να έχεις δίκιο εκείνη την ώρα που μου έδωσαν το χαρτί βιαζόμουν να φύγω
Αυτό αφορά αυτούς που πέρασαν φέτος σωστά ;
Ναι, είναι για εμας που περάσαμε φέτος στη σχολή

Piercing δεν γνωρίζω, Ταττου στην σελίδα της αστυνομίας στις προϋποθέσεις λέει να μην φαίνεται από την καλοκαιρινή και χειμερινή στολή
Αααα ευχαριστώ αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με piercing το έχω απορία

Υπάρχει όριο μυωπίας που πρέπει να έχει κάποιος χωρίς να τον κόψουν;
Piercing και τατουάζ απαγορεύονται σε μέρη που φαίνονται με κοντόμανικο και σορτσάκι. Για την μυωπία είναι μέχρι 6 μονάδες.

Παιδιά όσοι είστε από Αθήνα για να παρουσιαστείτε Διδυμότειχο, μπορείτε να παίρνετε στα ΚΤΕΛ Έβρου στον Κηφισό 2105133280, για να δηλώσετε ενδιαφέρον, ώστε να βάλουν τότε απευθείας δρομολόγιο, αποκλειστικά για τη σχολή.

Γεια σας παιδιά φέτος θα δώσω για σχολή αστυφυλάκων σχετικά με τα ψυχομετρικά δεν έχω πάει σε κάποιο ειδικό και επέλεξα να πάρω ένα βιβλίο προσομοίωσης και η αλήθεια είναι ότι κάνω αρκετά λάθη,θεωρείτε αναγκαία την επιλογή ενός ειδικού η είναι πιο χαλαρά τα πράγματα

Γεια σας παιδιά φέτος θα δώσω για σχολή αστυφυλάκων σχετικά με τα ψυχομετρικά δεν έχω πάει σε κάποιο ειδικό και επέλεξα να πάρω ένα βιβλίο προσομοίωσης και η αλήθεια είναι ότι κάνω αρκετά λάθη,θεωρείτε αναγκαία την επιλογή ενός ειδικού η είναι πιο χαλαρά τα πράγματα
Δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός ούτε άγχος. Δεν κόβουν ψυχοτεχνικές, δώσε έμφαση στα αθλήματα, εκεί είναι αυστηροί.

Δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός ούτε άγχος. Δεν κόβουν ψυχοτεχνικές, δώσε έμφαση στα αθλήματα, εκεί είναι αυστηροί.
Ποια αθλήματα ρε σιγά την αυστηρότητα εδώ τον άλλον τον έβαλαν πέντε φορές για να περάσει το μήκος

Ποια αθλήματα ρε σιγά την αυστηρότητα εδώ τον άλλον τον έβαλαν πέντε φορές για να περάσει το μήκος
αναλογα την επιτροπη εμενα περσυ γνωστή μου την κοψανε στην σφαιρα για 0.20 εκατοστα... οποτε μην το λες

Παιδιά κι εγώ ενδιαφέρομαι να μαθω σε ποια σχολή θα παρουσιαστώ, ας μας ενημερώσει κάποιος για το πού θα το δούμε

Παιδιά κι εγώ ενδιαφέρομαι να μαθω σε ποια σχολή θα παρουσιαστώ, ας μας ενημερώσει κάποιος για το πού θα το δούμε
Έχει βγει η λίστα για τα κορίτσια, άμα είσαι μια διγγα Αικατερίνη κομμοτηνη είσαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back