Προσωπικά θεωρώ ότι όλοι οι αστυνομικοί,ασχέτως αν τους αρέσει το λειτούργημα τους ,επιδιώκουν την εργασία σε υπηρεσίες με λιγότερη επικινδυνότητα. Προφανώς υπάρχει ακόμη ,αλλά κανείς δεν θέλει να παίζει καθημερινά την ζωή του κορόνα γράμματα.Εμενα δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά που θα έχει ο καθένας απέναντι μου ,απλά επιδιώκω να επιτελώ τον ρόλο μου, με οσο το δυνατόν λιγότερη επικινδυνότητα και το θεωρώ κάτι απόλυτα φυσιολογικό .Όταν λες να διαλέξω κάτι άλλο ,εννοείς γενικά κάτι άλλο εκτός από σώματα ασφαλείας ,διότι οι αξιωματικοί της αστυνομίας ,ως επί το πλείστον ,αναλαμβάνουν δουλειές γραφείου ,όμως παραμένουν αστυνομικοί ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Ιουλίου 2022
Ναι ,συμφωνώ .Εντάξει ,ίσως το έθεσα λίγο λάθος .Δεν με ενοχλεί να έρχομαι σε επαφή με τροχαία ,απεγκλωβισμός κ.λ.π.,απλά τόσο για την αστυνομία ,όσο και για την πυροσβεστική ,δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και μόνο μέσα από φόρουμ προσπαθώ να αντλήσω πληροφορίες ,για να δω τι ταιριάζει περισσότερο σε εμένα .Δεν με ενδιαφέρει τόσο η επαγγελματική αποκατάσταση ώστε να με επηρεάσει στις επιλογές μου ,διότι έδωσα ξανά πανελλαδικές και άφησα μια πολυτεχνική σχολή στην οποία φοιτούσα,με αρκετά καλή μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση.Τελος πάντων.Απλα σαν πρώτη επιλογή έχω την αστυνομία ,διότι έχει αρκετές υπηρεσίες και σίγουρα θα βρω κάτι που με αντιπροσωπεύει ,απλά δεν επιθυμώ την άμεση δράση πχ Δίας,Υατ κ.λ.π. λόγω αρκετά υψηλής επικινδυνότητας .Από την άλλη ,σχετικά με την πυροσβεστική δεν γνωρίζω τι υπηρεσίες υπάρχουν και γενικά τον ρόλο τους τι κάνουν πχ σε ένα 24ωρο.