δεν αναφερθηκα στο γεγονος οτι θα βγαλεις τα ρουχα σου αλλα στο οτι θα σου πουν να σκυψεις και θα σε κοιταξιυν απο πισω....και γιαυτο εκανα το σχολιο με το κωλοβυθομετρο... επισης δεν γνωριζεις οτι εκτος απο το στρατο εχω περασει και τα υγεινομικα της αστυνομιας, πριν χρονια βεβαια... οποτε τα ξερω απο πρωτο χερι....
Τι να σου πω εγώ πάντως θυμάμαι οτι μας κοιτάξανε..τώρα να κάνω τοσο λάθος..τι να πω..
-----------------------------------------
παιδιά γειας σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για το αν πιστεύετε ότι γεγονότα σαν το σημερινό με τη δολοφονία του αστυνομικού και όσα έχουν γίνει φέτος γενικότερα θα επηρεάσουν την απόφαση πολλών να δηλώσουν σχολές της αστυνομίας???
Για παράδειγμα έδωσε ο αδερφός μου πανελλήνιες φέτος και θέλει να μπει στην αστυνομία και δέχεται μεγάλη αντίδραση από τους γονείς...
Κοίταξε εδώ εγώ είμαι 24 και οι δικοί μου έχουν αντιδράσεις στο να πάω για αστυνομικός κυρίως λόγω της επικινδυνότητας.
Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος αστυνομικός.Πριν λίγες μέρες απεβίωσε ο αστυνομικός που τον πυροβολήσανε στην κυψέλη.
Προχθές έπεσαν πυροβολισμοί πάλι στην καταδίωξη με τη μηχανή..
Πολλά γίνονται συνέχεια.
Για αυτό λέμε πρέπει να το θέλεις πολύ να πας και να τα υπολογίζεις όλα..
Και κάτι άλλο άσχημο, έγραψα σε ένα άλλο φόρουμ άσχετο με τις σχολές και τις αστυνομίες για αυτό το γεγονός.Και βρέθηκαν άτομα να πουν ''σιγά ένας μπάτσος/πληρωμένος πιθανός δολοφόνος λιγότερο''.