Σχολές του 1ου πεδίου που δεν έχουν απαιτήσεις

Kate1914

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,765 μηνύματα.
Ό,τι και αν είναι ελπίζω να μη το κάνω και αυτό.. εδώ έναν ΔΟΛ και γραμμική έχω και δυσκολεύομαι, όχι και αυτά :laugh:.
Για να απαντήσω στο θέμα, τα παιδαγωγικά νομίζω πως δεν έχουν πολλές απαιτήσεις, αν και παίζει ρόλο πάντα για το ποια πόλη μιλάμε (πχ φυσικά άλλο επίπεδο δυσκολίας θα έχει το παιδαγωγικό της Θεσσαλονίκης, άλλο αυτό των Ιωαννίνων και άλλο αυτό της Ρόδου, κ.ο.κ.). Και φυσικά παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες: αν θα σου αρέσει αυτό που θα σπουδάζεις, αν θα σου ταιριάζει και άλλα. Αν δεν ισχύουν αυτά, και το πιο (θεωρητικά) εύκολο τμήμα να επιλέξεις, απαιτητικό θα σου φανεί.
Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω τη φύση της ερώτησης. Αν θες να σπουδάσεις δε θα το κάνεις απλά για να λες σπούδασα, αλλά γιατί εσύ ήθελες να διευρύνεις τις γνώσεις σου και καλώς εχόντων των πραγμάτων να απασχοληθείς πάνω σε ένα αντικείμενο. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία το κίνητρο για τη συγκεκριμέη ερώτηση, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς και λίγο διαφορετικά το πράγμα.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,862 μηνύματα.
Οι σχολές του 1ου πεδίου δεν είναι εύκολες. Είναι ένα μεγάλο μύθευμα. Ακούω συχνά άτομα άλλων σχολών να λένε πως δεν πατάνε στα μαθήματά τους, στις θεωρητικές αυτό είναι αδύνατον καθώς σχεδόν σε όλα τα μαθήματα οι σημειώσεις είναι το Α και το Ω και τα ακαδημαϊκά εγχειρίδια συνήθως είναι κάτι το βοηθητικό. Πολλές φορές κάποιοι φοιτητές σχολών άλλης κατεύθυνσης δεν ξέρουν καν τι εστί σημειώσεις ενώ σε μερικά δικά μου μαθήματα υπήρχαν περιπτώσεις όπου τα γράμματα γίνονταν σαν καρδιογράφημα γιατί το χέρι είχε πιαστεί άσχημα και πονούσε από την ταχύτητα να τα προλάβεις όλα. Μπορεί και 10 σελίδες σπιράλ.

Το μόνο που θεωρώ κάνει τις θεωρητικές ίσως πιο εύκολες είναι το ότι πραγματικά αν είσαι καλά διαβασμένος και τουλάχιστον δεν έχεις κάποιο πρόβλημα έλλειψης κριτικής ικανότητας είναι 100% σίγουρο πως θα γράψεις ενώ στις θετικές/πληροφορικές δεν είναι καθ'όλου σίγουρο. Αλλά το καλά διαβασμένος δεν είναι κάνω μια ανάγνωση πάω γράφω 5-10 σάλτσες και πέρασα όπως συχνά λέγεται. Αυτά δεν υπάρχουν.
 

Alexecon1991

Δραστήριο μέλος

Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 402 μηνύματα.
Σχεδόν όλες !
Απλά διαβάζεις και πας και γράφεις τα μαθήματα.
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
Απλά διαβάζεις και πας και γράφεις τα μαθήματα.
1705433069312.png
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top