Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:09 Η Rania. έγραψε: #61 29-06-11 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Dias: OYAOY!!!! Aυτό είναι καταπληκτικό!!!! Ένα λεωφορείο, όπως θα το ονειρευόμουνα, που να με πηγαίνει κατευθείαν από το σπίτι μου στη σχολή μου!!!! (Και δεν είχα ιδέα). Εντάξει, σίγουρα θα κάνει αρκετή ώρα, αλλά η στάση είναι πολύ κοντά μου, δεν θα έχω ηλίθιες μετεπιβιβάσεις, δεν περνάει από το κέντρο. Και μέσα στο λεωφορείο κάτι βρίσκεις να κάνεις να περάσει η ώρα: τηλέφωνο, μουσική, διάβασμα (αν έχεις θέση), χάζεμα. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ για την πληροφορία. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Βρήκα καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Βεβαια αυτο θα κανει αρκετη ωριτσα λογικα, ισως να σε βολευει περισσοτερο το μετρο->ευαγγελισμος->250. Ειναι ζορι το βγες απο μετρο πηγαινε σε αλλο μετρο κατεβα και παρε λεωφορειο, αλλα ισως σε βολευει περισσοτερο απο αποψη ωρας. Καλως ηρθες στη μαγευτικη Πανεπιστημιουπολη. Επισης για Πειραιωτες, 4 φορες τη μερα εχει λεωφορειο απο δημοτικο θεατρο για παν/πολη, κανει 25-30 λεπτα να φτασει και αφου περασει την πυλη κανει το ιδιο δρομολογιο που κανει και το 250. Με εχει καρακαταβολεψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:20 Η Fani93 έγραψε: #62 29-06-11 13:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... οκ, σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:52 Ο Iliaso έγραψε: #63 29-06-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 14:59 Η Ερινύς έγραψε: #64 29-06-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Η katerina09: #65 29-06-11 15:05 Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: OYAOY!!!! Aυτό είναι καταπληκτικό!!!! Ένα λεωφορείο, όπως θα το ονειρευόμουνα, που να με πηγαίνει κατευθείαν από το σπίτι μου στη σχολή μου!!!! (Και δεν είχα ιδέα). Εντάξει, σίγουρα θα κάνει αρκετή ώρα, αλλά η στάση είναι πολύ κοντά μου, δεν θα έχω ηλίθιες μετεπιβιβάσεις, δεν περνάει από το κέντρο. Και μέσα στο λεωφορείο κάτι βρίσκεις να κάνεις να περάσει η ώρα: τηλέφωνο, μουσική, διάβασμα (αν έχεις θέση), χάζεμα. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ για την πληροφορία. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Βρήκα καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Βεβαια αυτο θα κανει αρκετη ωριτσα λογικα, ισως να σε βολευει περισσοτερο το μετρο->ευαγγελισμος->250. Ειναι ζορι το βγες απο μετρο πηγαινε σε αλλο μετρο κατεβα και παρε λεωφορειο, αλλα ισως σε βολευει περισσοτερο απο αποψη ωρας. Καλως ηρθες στη μαγευτικη Πανεπιστημιουπολη. Επισης για Πειραιωτες, 4 φορες τη μερα εχει λεωφορειο απο δημοτικο θεατρο για παν/πολη, κανει 25-30 λεπτα να φτασει και αφου περασει την πυλη κανει το ιδιο δρομολογιο που κανει και το 250. Με εχει καρακαταβολεψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:20 Η Fani93 έγραψε: #62 29-06-11 13:20 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... οκ, σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:52 Ο Iliaso έγραψε: #63 29-06-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 14:59 Η Ερινύς έγραψε: #64 29-06-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Η katerina09: #65 29-06-11 15:05 Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... οκ, σε ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 13:52 Ο Iliaso έγραψε: #63 29-06-11 13:52 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 14:59 Η Ερινύς έγραψε: #64 29-06-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Η katerina09: #65 29-06-11 15:05 Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Ολες ειναι πολυ κοντα στο πανεπιστημιο. Ο Βαρδαρης ειναι λιγο "σκοτεινη" περιοχη, αλλα Ξηροκρηνη και σταθμος σε 10' με το αστικο εισαι στο κεντρο και το πανεπιστημιο, οποτε μια χαρα βρισκεις φοιτητες. Οσοι δε βρισκουν να νοικιασουν κοντα στο πανεπιστημιο, πανε στις γυρω περιοχες, δηλαδη Βαρδαρη, Ξηροκρηνη κλπ Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 14:59 Η Ερινύς έγραψε: #64 29-06-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Η katerina09: #65 29-06-11 15:05 Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:05 Η katerina09: #65 29-06-11 15:05 Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:19 Η tzwrtzia έγραψε: #66 29-06-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina09: Γεια σας παιδιά!εγώ είναι το πιο πιθανό να περάσω θεσσαλονίκη έχω βρεί πολύ καλά κ φθηνά σπίτια σε ένα σάιτ κ μέσα στο κέντρο στην οδό Κασσάνδρας δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους!αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς αν μέσα στην τιμή του ενοικίου είναι μαζί κ ο λογαριασμός της δεη ή είναι ξεχωριστά? Click για ανάπτυξη... η απλή λογική λέει ότι φως-νερό-τηλέφωνο θα είναι εξτρά. ο ενοικιαστής σου δεν μπορεί να μαντέψει πόσο ρεύμα π.χ θα καις και πόσο θα σου 'ρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 15:36 Η grotesque_mask: #67 29-06-11 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Έχω την εντύπωση πως δε μένουν τόοσοι πολλοί φοιτητές στα δυτικά Click για ανάπτυξη... εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina09 Νεοφερμένο μέλος Η katerina09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 16:24 Η katerina09: #68 29-06-11 16:24 ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ για την πληροφορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:10 Ο Iliaso έγραψε: #69 29-06-11 18:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Τωρα με την κριση που στην Ευαγγελιστρια θα βρισκεις με 500 ευρω μια γκαρσονιερα, να δεις πού θα μενουν ολοι. Και δε μιλαμε για πολυ δυτικα αλλωστε, εδω η κοπελα ελεγε για Ευοσμο. Αλλωστε το κεντρο διπλα ειναι, και βολευει πολυ και για Σινδο. Click για ανάπτυξη... Μην αυταπατάσαι.Δε νοικιάζεται σχεδόν τίποτα και οι τιμές πέφτουν κατά πάρα πολύ Αρχική Δημοσίευση από living_doll: εγώ μένω, αλλά με την φαμίλια αν και θα ήθελα να μένω κέντρο Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια αν και δεν έχω παράπονο προς το παρών.Απλά θα θελα να μουν λίγο πιο κοντά στην παραλία που κατεβαίνω συχνά για περπάτημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:13 Η xrisopsaro: #70 29-06-11 18:13 μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον περναω κρητη...ρεθυμνο...απο ποτε πρεπει να ψαξω σοβαρα για σπιτι?οταν σιγουρευτω,προς αυγουστο δηλ. που θα βγουν οι βασεις, 'η απο τωρα?...μια ματια ο πατερας μου ριχνει αλλα ακομη τιποτα το ιδιαιτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:16 Η Fani93 έγραψε: #71 29-06-11 18:16 εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:19 Ο Iliaso έγραψε: #72 29-06-11 18:19 Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε όχι δα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Fani93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:21 Η Fani93 έγραψε: #73 29-06-11 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Ε όχι δα Click για ανάπτυξη... στο δικο μου σχολιο αναφερεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:33 Η xrisopsaro: #74 29-06-11 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην την πιασεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:11 Η ioanna1993: #75 30-06-11 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fani93: εχω 12.900 μορια. πιστευτε πως πιανω σιγουρα την Τουριστικων επιχειρησεων θεσσαλονικης? (περσι η βαση της ηταν 9.666) η μηπως να αναβαλλω την αναζητηση σπιτιου? Click για ανάπτυξη... Πες μου πως έχεις ξεκινήσει να ψάχνεις για σπίτι!!! Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ίντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:24 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #76 02-07-11 00:24 Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Ηράκλειο ,για το Τμήμα Υπολογιστων στην Κνωσσσού,πού είναι καλό να μείνει κανείς? 'Οποιος ξέρει ας βοηθήσει...Γενικά στο Ηράκλειο σε ποιες περιοχές μ'ενουν οι φοιτητές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 00:40 Ο Johnny15 έγραψε: #77 02-07-11 00:40 Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά μόλις δηλώνετε σχολή κλπ ψάχνετε για σπίτι? Εστίες πότε παίρνετε? (όσοι παίρνετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgajour1993 Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2011 στις 01:13 Η olgajour1993: #78 02-07-11 01:13 ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Νεοφερμένο μέλος Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 11:01 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ.: #79 03-07-11 11:01 Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν ξέρεις σε ποια πόλη πιθανόν να μπείς,καλό είναι να κάνεις μια ¨"έρευνα αγοράς" ,να δεις τιμές κλπ."Οσο για τις εστίες γιατί δε μπαίνεις να δεις στις σχολές που σε ενδιαφέρει ή και να τηλεφωνήσεις.Σίγουρα θα σου δώσουν πληροφορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2011 στις 15:44 Η Ερινύς έγραψε: #80 03-07-11 15:44 Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από olgajour1993: ελπιζω μην ειμαι πολυ ''αουτ''..θεσσαλονικη επισης εκτοσ απο την χαριλαου που ειναι πολυ καλη περιοχη(το γνωριζω πολυ καλα αυτο)πολυ καλη περιοχη ειναι και η βασ.Ολγας..τα λεωφορεια περνανε συνεχως και απλα ειναι φανταστικα με την παραλια στα 50 μετρα...ψαξτε τo!!! Click για ανάπτυξη... Χαριλάου και Β. Ολγας ειναι ανατολικα...η κοπελα που ρωτησε ηθελε δυτικα για να πηγαινει Σινδο...αλλα γενικα εχεις δικιο, ειναι καλη και ησυχη περιοχη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.