Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Εγώ ξέρω μόνο για το τει Πειραιά και το τει Αθήνας. Και τα δύο βρίσκονται στο Αιγάλεω οπότε βολεύει να μείνεις εκει. Έχεις το μετρό και από εκεί(από το μετρό) περνάει ένα λεωφορείο το οποίο πηγαίνει αποκλειστικά στο τει πειραιά και στο τει Αθήνας.
σε ποιο τμημα εισαι?
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

σε ποιο τμημα εισαι?
Δεν είμαι στο τει πειραια ειμαι στο τμήμα πολιτικών δομικών έργων αλλά της ΑΣΠΑΙΤΕ όχι του ΤΕΙ

petran_r21
Δραστήριο μέλος

ευχαριστημενη μεχρι τωρα απο την σχολη?αν και θα προτιμουσες το τει πειραιαΔεν είμαι στο τει πειραια ειμαι στο τμήμα πολιτικών δομικών έργων αλλά της ΑΣΠΑΙΤΕ όχι του ΤΕΙ![]()
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστημενη μεχρι τωρα απο την σχολη?αν και θα προτιμουσες το τει πειραια
Όχι και τόσο λόγω του ότι έχει αρκετά μαθήματα παιδαγωγικά που δεν με ενδιαφέρουν και θεωρώ ότι τα τεχνολογικά μαθήματα που διδάσκονται, παρόλο που είναι τα ίδια με του ΤΕΙ δεν έχουν το ίδιο επίπεδο. Ωστόσο αν σε ενδιαφέρει να πας δομικών Έργων σε περίπτωση που δεν πιάσεις τα μόρια για το ΤΕΙ μπορείς να πας στην ΑΣΠΑΙΤΕ αφού έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα( αν οπωσδήποτε θες να πας Αθήνα δηλαδη).

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Όχι και τόσο λόγω του ότι έχει αρκετά μαθήματα παιδαγωγικά που δεν με ενδιαφέρουν και θεωρώ ότι τα τεχνολογικά μαθήματα που διδάσκονται, παρόλο που είναι τα ίδια με του ΤΕΙ δεν έχουν το ίδιο επίπεδο. Ωστόσο αν σε ενδιαφέρει να πας δομικών Έργων σε περίπτωση που δεν πιάσεις τα μόρια για το ΤΕΙ μπορείς να πας στην ΑΣΠΑΙΤΕ αφού έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα( αν οπωσδήποτε θες να πας Αθήνα δηλαδη).![]()
εσυ για δομικων εργων σκεφτοσουν απο την αρχη?
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

Όχι. Για αρχιτεκτονική.εσυ για δομικων εργων σκεφτοσουν απο την αρχη?
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Όχι. Για αρχιτεκτονική.
και δεν σκεφτηκες να ξαναδωσεις?η σε ενδιεφερε αρκετα αυτο που περασες
gogokostaki
Νεοφερμένο μέλος

και δεν σκεφτηκες να ξαναδωσεις?η σε ενδιεφερε αρκετα αυτο που περασες
Μπα σχετίζεται με την αρχιτεκτονική και αυτή η σχολή οπότε είμαι οκ:no1::thanks:
petran_r21
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Πάντως σαν περιοχή είναι καλύτερη από τα πέριξ της ΑΣΟΕΕ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

αν σε βόλευε το μετρό απο αγιο δημήτριο μέχρι ακαδημία και απο εκεί αστικό, θα ήταν πιο γρήγορα..
πάρε μηχανάκι, είναι το καλλίτερο σε αυτή την περίπτωση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.