xman
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων Αθηνας: 17.531
Πληροφορικης Θεσ/νικης: 17.099
Πληροφορικης Πειραια: 16.243
Πληροφορικης Ιωαννινων: 15.677
Πληροφορικης Ιονιου (Κερκυρα): 14.757
Υπαρχει και το Πληροφορικης και Τηλεματικης Χαροκοπειου Αθηνας (βαση 2008: 16.185) αλλα δεν ξερω αν βγαινεις προγραμματιστης απο τη σχολη αυτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed
Διάσημο μέλος

Πληροφορικης Ιονιου (Κερκυρα): 14.757
Άμα πιάσεις τόσο, καλύτερα να πας στο ΤΕΙ Αθήνας ή Θεσ/κης παρά στην Κέρκυρα...
xman
Νεοφερμένο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Δικιο εχεις! Βασικα στο internet τις βρηκα τις βασεις, δεν με ενδιαφερει ο κλαδος της πληροφορικης για να το ψαξω ιδιαιτερα. Συμπληρωνω λοιπον:Chris ξεχασες μια απο τις καλυτερες σχολες για προγραμματισμο, την Επιστημης Υπολογιστων του Πανεπιστημίου Κρήτηςαπ'οσο εχω ακουσει βασικα, δε το εχω ψαξει μονη μου
![]()
Επιστημης Υπολογιστων Κρητης (Ηρακλειο): 14.512
Επιστημης και Τεχνολογιας Υπολογιστων Πελοποννησου (Τριπολη): 14.172
Εφαρμοσμενης Πληροφορικης Μακεδονιας (Θεσ/νικη): 16.894
Τωρα για το ποιες σχολες βγαζουν προγραμματιστες κλπ, σου προτεινω να ψαξεις στο ιντερνετ (πχ στο Google) πληροφοριες για την καθε σχολη. Εχει κι εδω καποιες πληροφοριες για ολα τα τμηματα ΑΕΙ/ΤΕΙ.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Αυτη την ειχα βαλει 10η επιλογη περυσι!chris_90 ξεχασες και την: Πληροφορικης με εφαρμογες στην Βιοιατρικη, Πανεπιστημιο Στερεας Ελλαδας (Λαμια).

xman
Νεοφερμένο μέλος

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επεισης η σχολη αυτη εχει αντιστοιχια με τις αλλες πληροφορικες που σημαινει οτι οι αποφοιτοι του συγκεκριμενου τμηματος κατεχουν τον προγραμματισμο και εχουν τα ιδια εργασιακα δικαιωματα με τους πτυχιουχους "Πληροφορικης Αθηνας, Θεσ/νικης κλπ".
-----------------------------------------
ποια εχει τα λιγοτερα?
Διαβασε, γραψε, δηλωσε τις ολες στο μηχανογραφικο και αν εισαι και λιγο τυχερος...
marouli.kel
Νεοφερμένο μέλος

xman
Νεοφερμένο μέλος

Το θεμα εινα οτι μπορω μεχρι 15000 μορια....
Εχεις κανει καμια συμφωνια και το λες αυτο; Οσο περισσοτερο προσπαθησεις τοσο περισσοτερα θα βγαλεις.
Πληροφοριακα στην Κρητη ειχε λιγοτερο απο 15000 φετος. Βλακεια βεβαια εκαναν αφου ειναι τοσο καλο αλλα τι να πει κανεις...
marouli.kel
Νεοφερμένο μέλος

xman
Νεοφερμένο μέλος

14.500 ειχε για την ακριβεια Ηρακλειο.. το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να λες απο τωρα εγω τοσα μπορω να βγαλω... αυτο σημαινει οτι δεν θες καν να βαλεις τα δυνατα σου να βγαλεις παραπανω... Δεν πρεπει να βαζουμε ορια σε τετοια θεματα στον εαυτο μας...
θα κανω οτι μπορω για το καλυτερο.
ευχαριστω

εγω που ειμαι πολυτεχνος γλυτωνω τιποτα(ειδικη σειρα?)?
chris_90
Διάσημο μέλος

Αν περασεις επαρχια, δικαιουσαι μεταγραφη στην σχολη που ειναι πιο κοντα στην πολη σου.εγω που ειμαι πολυτεχνος γλυτωνω τιποτα(ειδικη σειρα?)?
marouli.kel
Νεοφερμένο μέλος

το μονο που ξερω για τους πολυτεκνους ειναι οτι εαν το μεγαλυτερο απ τα αδερφια περασει σε μια σχολη στην αθηνα ας πουμε ενω μενουν πχ. βολο, ή ακομη και αθηνα, τοτε κ τα υπολοιπα αδερφια εαν περασουν σε μια αλλη ασχετη σχολη σε αλλη πολη πχ. στο Ηρακλειο ενω εχει την ιδια σχολη και στην αθηνα μπορουν να πανε στην αθηνα για να ειναι με τον/την αδερφο/η τους και να ειναι λιγοτερα τα εξοδα (υποτιθεται).
leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Από ποια σχολή βγαίνει ένας προγραμματιστής Η/Υ;
Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο;
Γιατι η ερώτηση σου είναι κάπως γενική, σαν να ρωτάς πχ
"Απο ποιά σχολή βγαίνει ένας επιστήμονας;"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.