Λοιπον τα αποτελεσματα βγηκαν και εβγαλα 16.415 μορια. Σκεφτομαι κυριως για επιστημη των υπολογιστων στο Ηρακλειο ή για πληροφορικης Ιωαννινων. Επισης σκεφτομαι και το εφαρμοσμενης πληροφορικης ΠΑΜΑΚ αν και η περσινη βαση ηταν 17.051 και ισως πεσει φετος. Ειδα τις περσινες βασεις και με βαση αυτες(ξερω οτι ειναι διαφορετικες καθες χρονια, και οτι πρεπει να σκεφτω με βαση το τι θελω και οχι αυτες), θελω να ρωτησω τη γνωμη σας για μερικες σχολες που μου αρεσαν. Λοιπον,
Επιστημη των υπολογιστων Ηρακλειο,
Πληροφορικης και τηλεματικης Χαροκοπειο,
εφαρμοσμενης πληροφορικης μακεδονιας,
πληροφορικης πειραια,
πληροφορικης ιωαννινα,
πληροφορικης ιονιου κερκυρα,
επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων τριπολη,
τει πληροφορικης θεσσαλονικη
βασικα εγω θελω να ασχοληθω με το software, δηλαδη θα μου αρεσε να γινω προγραμματιστης να φτιαχνω προγραμματα ή ακομα και να τα επισκευαζω, να κανω αποσφαλματοποιηση, γενικα να ελεγχω αν λειτουργουν σωστα. Επισης θα μου αρεσε και να αεχοληθω με το ιντερνετ και τις ιστοσελιδες γενικοτερα και με την σωστη λειτουργια των δικτυων.... Αν μπορειτε πειτε μου τη γνωμη σας για αυτα τα τμηματα....
Υ.Γ. εγω σκεφτομαι να παω στο επιστημης των υπολογιστων στην Κρητη, εχω ακουσει πολυ καλα λογια, χανει λιγο στις εγκαταστασεις βεβαια απο οτι εχω ακουσει, αλλα σε γενικες γραμμες εχω ακουσει καλα λογια.... Η Κρητη βεβαια μου πεφτει κυριολεκτικα απο την μια ακρη της Ελλαδας στην αλλη, αφου μενω Αλεξανδρουπολη, αλλα δεν πειραζει... Ξερει κανεις τι λεει απο φοιτητικη ζωη το Ηρακλειο? Ειναι ωραια πολη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.