evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
-----------------------------------------
Παιδια στο πρωτο reading ξερει κανεις ποιοες ειναι οι σωστες απαντησεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riaro
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα θα κανω οτι μπορω!
ΟΚ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

τι είναι το principal και τι το principle ?
εγω θυμαμαι το principle of joy του thom και δεν μπερδευομαι

riaro δεν καταλαβα τη ερωτηση

Daisy
Δραστήριο μέλος

δν έχει νόημα τ φροντηστήριο να σου δώσει θέματα για να παπαγαλίσειςκαλησπερα!!!εχω κανει αρκετες φορες την ερωτηση:"τί γνωριζετε για την προφορικη εξεταση και αν σας εχουν δωσει σοσ θεματα απο το φροντηστηριο"αλλα.....εκτος και αν εχω κανει λαθος ρε παιδια και αυτα τα topic περι πτυχιου ecpe εχουν ανοιχτει για να συνομιλουν μονο φιλοι μεταξυ τους (τυπου msn δηλ)(????:what::what::whatτεσπα..αν ξερει καποιος κατι..και αν θελει να με ενημερωσει...τον ευχαριστω προκαταβολικα:thanks::thanks::thanks:
*πρέπει να μιλάς φυσιολογικά δλδ να λες κάτι αυθόρμητα
*να λες ειδικα σε αυτο το πτυχιο κάποιες πιο δύσκολες λέξεις
*να μάθεις να μιλάς για 2 λεπτά
*να μάθεις πότε σε 1 συνομιλία πρέπει να σταματίσεις να μιλάς για να πει και κάτι ο άλλος
*ψυχραιμία
να έχεις στο μυαλό σ ότι είναι CPE

Ενα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας είναι με 19' προφορικη εξεταση.
Ετσι πως το θετεις εσυ ειναι σαν να λες οτι ηρθε το τελος του κοσμου.
Μην μεγαλοποιούμε τα πραγματα...!

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

Αν υπαρχει καποιος άλλος που να ειναι προθυμος να τα λυσει πολυ ευχαριστως γιατι εγω δεν θελω να σας πάρω στο λαιμό μου...

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα πολυ...

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

1) C 5)D
2) A 6)A
3) B 7)D
4) C 8)B
Στο δευτερο κειμενο στο πρωτο κενο τι βαλατε F ή D?????
bill_fc
Νεοφερμένο μέλος

Για αυτο σας ειπα ρε παιδια να μην ανεβασω τις απαντησεις μου μηπως σας μπερδέψω.
Το παρτ 2 απο οτι ηταν ταιριαζουν οι απαντησεις του φιλτατου απο πανω φιλου με τις δικες μου κατα 100%

Black Adder
Νεοφερμένο μέλος

Part 1
1C; 2A 3B; 4C; 5D; 6A; 7D; 8B;
Part 2
9F; 10A; 11E; 12G; 13H; 14B; 15D
Part 3
16C; 17A; 18D; 19A; 20B; 21D; 22D; 23A; 24D; 25B; 26B; 27B; 28D; 29C; 30B.

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

bill_fc
Νεοφερμένο μέλος

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

Part 1
1 A 2 B 3 D 4 B 5 C 6 A 7 B 8 D 9 B 10 A 11 D 12 C
part 2
13 WHICH 14 INTO 15 WERE 16 BY 17 WHO 18 ONE 19 HAD 20 IT 21 SO 22 OF 23 AN 24 WHAT
part 3
25 ENJOYMENT
26LEADING
27COMPETITIONS
28 FINANCIAL
29 WEALTHY
30UNUSUAL
31GENERALLY
32SIGNIFICANT
33PROFESSIONAL
34PLEASURE
Part 4
35 SEEN TOM SINCE HIS WEDDING
36 OF THE GOOD PERFORMANCE
37 NOT LIVE FAR AWAY
38 BE SUCH A
39 HE WOULD NOT HAVE LOST
40 TO TAKE A DECISION
41BLAMED ME FOR THE
42 WISHED HE HAD SOLD
Παιδια οι απαντησεις ειναι κατα 95% σωστες αν υπαρχει καποιο λαθος θα παρακαλουσα καποιο καθηγητη να μου πει που ειναι το λαθος ωστε να το διορθωσω
**Παιδια εκανα κ τις διορθωσεις συμφωνα με τις υποδειξεις της Black Adder που ειναι καθηγητρια,οποτε εχουμε κ το τελικο key για το USE OF ENGLISH!!! Ελπιζω να τα εχτε παει ολοι πολυ καλα!!!!
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Skullbuster
Νεοφερμένο μέλος

παιδια, εγω εχω παρει το προφισενσι. ο,τι αποριες εχετε μπορειτε να μου πειτε
Εγώ θα το δώσω του χρόνου (proficiency) εύκολο ήταν η είναι παλούκι το λεξιλόγιο όπως φαίνεται??? Το FCE το πήρα πέρυσι με A. Αυτά που μας βάζουν στο σχολειό ποιο δύσκολα είναι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Angie15
- sfak
- michaelsfak
- New member
- margik
- Μαρια39
- mermaid89
- Stavros1
- Nina-nana
- spring day
- augustine
- Τρελας123
- snowy
- Antonius
- Kostakis45
- Panagiotis849
- Wonderkid
- Joji
- oups
- Primary Care
- ggl
- emilyfan85
- Φινεύς
- P.Dam.
- nicole1982
- Scandal
- constansn
- sophiaa
- George.S
- Giii
- johnsala
- katia.m
- Meow
- Sherlockina
- helloo
- Κασσιόπη
- Dionyshs1
- George9989
- panosveki
- Αναστασία197
- pacheiko
- Theoritiki 2021
- Unboxholics
- SlimShady
- Memetchi
- Lebron
- Γιώτα Γιαννακού
- paulkin94
- Slytherin
- eukleidhs1821
- stefan
- katerinavld
- το κοριτσι του μαη
- ΘανάσοςG4
- TSpike46
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.