stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lola_29
Νεοφερμένο μέλος

k εγω........!!!!!!!!:no1:to take a decision. Egw auto evala!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένο μέλος

take initiative...
το καναμε με την καθηγητρια μας αφου βγηκαμε...
υ.γ
και ειναι make a decision
evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

και η σωστη ειναι:
take initiative...
το καναμε με την καθηγητρια μας αφου βγηκαμε...
υ.γ
και ειναι make a decision
Ρε φιλε ονειρευεσαι??? ειναι δυνατον να σου ζηταει να βρεις την λεξη initiative στο FCE??? Μπες στο Cambridge Dictionary πατα decision Μετα collocation κ λεει make/take a decision
hantzos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Νεοφερμένο μέλος

ρε συ φιλε, ρωτησα την καθηγητρια στο φροντηστηριο που ειναι και απο λονδινο, και μου ειπε πως στα british english πιανεται λαθος. μονο make στα british... Και οσον σφορα το initiative, εγω παντως το εχω κανει απο περυσι για το fce..Ρε φιλε ονειρευεσαι??? ειναι δυνατον να σου ζηταει να βρεις την λεξη initiative στο FCE??? Μπες στο Cambridge Dictionary πατα decision Μετα collocation κ λεει make/take a decision

READING: https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_reading.pdf
WRITING:https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_writing.pdf
USE OF ENGLISH:https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_use_of_english.pdf
Enjoy!

Blinx
Νεοφερμένο μέλος

haha nice .. τι θεματα σ πεσαν?το Σαββατο γραπτα, αλλα και στα προφορικα την Κυριακη μιλουσα συνεχεια και ρωτουσα την εξεταστρια αν ξερει τα μερη και διαφορα αλλα που ανεφερα και... την βρηκα αδιαβαστη...αλλα επειδη μιλουσα γρηγορα μπερδευομουν συνεχως και με διορθωνα μονη μου... δεν ξερω αν πειραζει αυτο...

Edit :
hmm τωρα τα'δα , thx! (Listening / Speaking dn exoun bgei akomh e?Θεματα FCE MAY 2009:
READING: https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_reading.pdf
WRITING:https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_writing.pdf
USE OF ENGLISH:https://www.examination-services.gr/schools/_pdf/may2009/FCE_use_of_english.pdf
Enjoy!![]()

stavrouli_to
Εκκολαπτόμενο μέλος

hmm τωρα τα'δα , thx! (Listening / Speaking dn exoun bgei akomh e?)
![]()
Και ούτε πρόκειται να βγούν...

Μονο Reading-Writing-Use of English βγάζει το Cambridge!

lola_29
Νεοφερμένο μέλος

Blinx
Νεοφερμένο μέλος

οχι Cambridgeτο σάββατο Michigan δίνεις? και εγώ δίνω το σαββατο, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν ξερω τι θα έχει...

α οκ δεν το ηξεραΚαι ούτε πρόκειται να βγούν...
Μονο Reading-Writing-Use of English βγάζει το Cambridge!![]()
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

bill_fc
Νεοφερμένο μέλος

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

bill_fc
Νεοφερμένο μέλος

manos05
Νεοφερμένο μέλος

Καλο θα ταν καποιος που να χει την υπομονη να τα λύσει αλλα αν είναι σιγουρος πως τα χει σωστα και μετα να μοιραστεί και τις απαντησεις μαζι μας.
Αυτος ίσως μπορεί να μας το κανει καποιος καθηγητής αγγλικών που να παρακολουθεί το φόρουμ...

evoiotis21
Νεοφερμένο μέλος

Εγω να προσφερθω να σας τα λύσω αλλα δεν μπορώ να σας πάρω και στο λαιμό μου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Angie15
- sfak
- michaelsfak
- New member
- margik
- Μαρια39
- mermaid89
- Stavros1
- Nina-nana
- spring day
- augustine
- Τρελας123
- snowy
- Antonius
- Kostakis45
- Panagiotis849
- Wonderkid
- Joji
- oups
- Primary Care
- ggl
- emilyfan85
- Φινεύς
- P.Dam.
- nicole1982
- Scandal
- constansn
- sophiaa
- George.S
- Giii
- johnsala
- katia.m
- Meow
- Sherlockina
- helloo
- Κασσιόπη
- Dionyshs1
- George9989
- panosveki
- Αναστασία197
- pacheiko
- Theoritiki 2021
- Unboxholics
- SlimShady
- Memetchi
- Lebron
- Γιώτα Γιαννακού
- paulkin94
- Slytherin
- eukleidhs1821
- stefan
- katerinavld
- το κοριτσι του μαη
- ΘανάσοςG4
- TSpike46
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.