Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 21:48 Η Proudqueen: #21 27-06-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από mostel: παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Click για ανάπτυξη... :!: πως γινεται αυτο θα ηθελα να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 21:51 Η potentilla.anserina: #22 27-06-08 21:51 Ε, γράφεις το Σ και απο πάνω το Λ και μετά αν το καθηγητής το παρει πχ σαν Σ και η σωστή απαντηση είναι Λ όταν βγούν τα αποτελέσματα λές ότι εσύ Λ είχες βάλει... Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:16 Ο Anarki έγραψε: #23 28-06-08 01:16 Αν έχει βάλει και τα δυο, το παίρνεις λάθος, απλό είναι. Ας κάνει μουτζούρα να το ξαναγράψει δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:22 Η potentilla.anserina: #24 28-06-08 01:22 Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Η Proudqueen: #25 01-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mostel: παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Click για ανάπτυξη... :!: πως γινεται αυτο θα ηθελα να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 21:51 Η potentilla.anserina: #22 27-06-08 21:51 Ε, γράφεις το Σ και απο πάνω το Λ και μετά αν το καθηγητής το παρει πχ σαν Σ και η σωστή απαντηση είναι Λ όταν βγούν τα αποτελέσματα λές ότι εσύ Λ είχες βάλει... Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:16 Ο Anarki έγραψε: #23 28-06-08 01:16 Αν έχει βάλει και τα δυο, το παίρνεις λάθος, απλό είναι. Ας κάνει μουτζούρα να το ξαναγράψει δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:22 Η potentilla.anserina: #24 28-06-08 01:22 Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Η Proudqueen: #25 01-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, γράφεις το Σ και απο πάνω το Λ και μετά αν το καθηγητής το παρει πχ σαν Σ και η σωστή απαντηση είναι Λ όταν βγούν τα αποτελέσματα λές ότι εσύ Λ είχες βάλει... Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:16 Ο Anarki έγραψε: #23 28-06-08 01:16 Αν έχει βάλει και τα δυο, το παίρνεις λάθος, απλό είναι. Ας κάνει μουτζούρα να το ξαναγράψει δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:22 Η potentilla.anserina: #24 28-06-08 01:22 Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Η Proudqueen: #25 01-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έχει βάλει και τα δυο, το παίρνεις λάθος, απλό είναι. Ας κάνει μουτζούρα να το ξαναγράψει δίπλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2008 στις 01:22 Η potentilla.anserina: #24 28-06-08 01:22 Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Η Proudqueen: #25 01-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen Δραστήριο μέλος Η Proudqueen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 618 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 17:50 Η Proudqueen: #25 01-07-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danae: Μην το λες σε εμένα αλλα σ' αυτούς που το κάνουν!!!! LOL... Βέβαια εγώ το θυμάμαι αυτό να γίνεται κυρίως στο δημοτικό και στο γυμνάσιο... Click για ανάπτυξη... και επισης στο γυμνασιο αν δεν ηξερα αν μια λεξη γραφοταν με ο ή ω το εγραφα το ενα πανω στο αλλο.. κλασικο κι αυτο το φαινομενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potentilla.anserina Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 09:15 Η potentilla.anserina: #26 02-07-08 09:15 Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχα.... οντως.... το είχα ξεχάσει αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο Afey έγραψε: #27 02-07-08 11:20 Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως εγώ σε όλα τα μαθήματα που το έκανα αυτό είχα - 2-3 μόρια απ' αυτό που υπολόγιζα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niemann Νεοφερμένο μέλος Ο Niemann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:33 Ο Niemann έγραψε: #28 02-07-08 11:33 Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν νομίζω να κόβουν μονάδες επειδή κάποιος αντί να γράψει ολόκληρες τις λέξεις Σωστό κ Λάθος έγραψε Σ-Λ, αν κι εγώ τις έγραφα ολόκληρες. Πάντως για να το κάνει κάποιος βαθμολογητής αυτό, δλδ να κόψει μονάδες στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να ναι το λιγότερο καθυστερημένος και εγκληματίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελισαβετ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 136 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 11:54 Η eliza04 έγραψε: #29 02-07-08 11:54 Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο Afey έγραψε: #30 02-07-08 12:50 Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχουνε κάτι κολλημένοι που λένε ότι το 100 το παίρνει μόνο ο Θεός κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουλίου 2008 στις 22:21 Ο Guest 292010: #31 03-07-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: darkness123 Γιώτα Γιαννακού Helen06 μια φασαια maril8na Scandal Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eliza04: Σ'εμενα παντως στο αοδε ο ενας με ειχε 100 και ο αλλος 97 ενω τα ειχα γραψει ολα παπαγαλια και σωστα Click για ανάπτυξη... Δεν ειχε ξυπνησει καλα μαλλον εκεινη την μερα ο 97 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto18 Νεοφερμένο μέλος Η myrto18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 01:40 Η myrto18 έγραψε: #32 27-05-09 01:40 Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannisb: Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Μην ασχολειστε με τετοιες φημες.Ολοι οι μαητες με Σ-Λ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ουτε εγω ουτε κανενας απο τους συναδελφους που διορθωνουμε ασχολουνται με αυτο. Click για ανάπτυξη... Είναι σίγουρο ότι δεν κόβουν μονάδες φέτος αν αντι για σωστό-λάθος γράψεις Σ-Λ; Δεν υπάρχει καμμια τέτοια οδηγια για τους βαθμολογητές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pilasboy Νεοφερμένο μέλος Ο Pilas Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:26 Ο Pilasboy έγραψε: #33 27-05-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Απλώς το έβαλαν έτσι , γιατί παλιά κάναν το Σ να φαίνεται και σαν Λ ή και το ανάποδο , και ο εξεταστής δε μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς έβαζε ο μαθητής! Αν είναι όμως ευκρινή, προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα !!! Μη κάνουμε το κουνούπι ...φορτηγό !! Στέλιος Click για ανάπτυξη... Επιτέλους σταματήστε να αγχώνεστε με το παραμικρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.