Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην ελεύθερη σχέση πως εμπιστεύεσαι τον άλλο;![]()
Μάλλον ελεύθερη σχέση = καθόλου σχέση. Απλώς υπάρχει καβάτζα για να βγαίνουν οι ανάγκες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Selestian
Δραστήριο μέλος

(μου θυμίζει περισσότερο ρομαντικές ιστοριούλες και σαπουνόπερες παρά τη πραγματικότητα)
Δεν βρίσκω κάτι κακό στις σταθερές σχέσεις αλλά ούτε και στις ελεύθερες, ο καθένας όπως τη βρίσκει.
Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα την έννοια του "αγαπάω μόνο ένα άτομο σε όλο τον κόσμο".
Γιατί είναι κακό να αγαπάς περισσότερους ανθρώπους, σε οποιοδήποτε επίπεδο;
Γιατί είναι κακό να θες να ανακαλύψεις περισσότερες πτυχές αυτού του κόσμου;
Πιστεύω αφορά κυρίως την ερμηνεία της λέξης "αγάπη" που δίνει ο καθένας μας,
παρά για το αν η σχέση σου είναι ελεύθερη ή σταθερή (ειδικά σε αυτές τις εποχές
δεν έχει σχεδόν καθόλου σημασία πλέον). Απλά πάντα θα πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεία
προς τον άλλον και προς τον εαυτό σου, σε ότι επιλέγεις να κάνεις.
Σε γενικές γραμμές αυτό που λέω είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι η αγάπη
που βρήκες τώρα είναι και η μόνη αγάπη που θα νιώσεις ή που πρέπει να νιώσεις. Φυσικά,
υπάρχουν και άνθρωποι που ίσως δεν τη νιώσουν ή δεν την ένιωσαν ποτέ (κατά τη διάρκεια
της σχέσης τους). Κάποιοι ίσως παρεξηγήσετε το ποστ μου... αλλά whatever.

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

gary96
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Σχέση σταθερή.
Είμαι από τα άτομα που κολλάω με τον άλλον και πωρώνομαι και τον θέλω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, χωρίς να κοιτάει άλλες, χωρίς να μου λέει για άλλες. Θέλω αποκλειστικότητα και με τις "ελεύθερες" σχέσεις αυτό δεν υπάρχει.
Που και σε περίπτωση που έκανα μια ελεύθερη σχέση, στη πορεία δε θα άντεχα και θα την τελείωνα.
Εχμ.. παρόλο αυτά δεν είμαι αντίθετη σε τέτοιες σχέσεις. I mean ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ανάλογα με τις ανάγκες του, και από τη στιγμή που βολεύονται και οι 2 στη σχέση, δεν υπάρχει λόγος για να κρίνεις αυτό που έχουν.
Απλά μερικοί δεν είναι των ελεύθερων σχέσεων, κι άλλοι δεν είναι των σταθερών. Άλλοι είναι και των δύο ειδών και διαλέγουν αυτή που θέλουν τη συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά.
(προστέθηκε δημοσκόπηση)
λολ ο άνθρωπος όντως αλλάζει.

ποια είναι αυτή.

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

Έλα ντε...??!!?!??στα8ερηελευ8ερη για ποιο λογο να κανω??
![]()

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

στα8ερηελευ8ερη για ποιο λογο να κανω??
![]()
Μαλλον δεν εισαι φοιτητρια και δεν εχεις δει τα μαναρια της ΔΑΠ ακομα...

Loreley
Περιβόητο μέλος

Βασικά αυτό το πράγμα που γίνεται στην ελεύθερη δεν μπορείς καν να το αποκαλέσεις σχέση.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι δεν ειμαι ακομα φοιτητρια απο οκτομβρη αλλα δεν νομιζω να αλλα3ω γνωμη δεν πιστευω οτι η ελευ8ερη σχεση 8α μου προσφερει κατι παραπανω απο τη στα8ερη ωστε να κανω ελευ8ερη σχεση...Μαλλον δεν εισαι φοιτητρια και δεν εχεις δει τα μαναρια της ΔΑΠ ακομα...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.