gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Είμαι υπέρ της μεσότητας.
Δεσμός με ελευθερίες. That's it.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος

'Η θα είσαι σταθερός και σοβαρος με τη σχέση σου ή θα αλονίζεις με τον έναν και τον αλλον όντας σε ''ελεύθερη σχέση'' .
Σόρρυ

Αμα θελεις να φλερταρεις βρε παιδι μου ασύστολα , καντο αλλά ας μην εχεις (ελέυθερη ) σχέση. Δηλαδή τόσο απλο ειναι !
Μαλλον δεν εχουν καταλαβει μερικα ατομα τι ειναι σχεση , το νοημα και τον ρόλο αυτής.
Μαλλον την ωρα που λεγανε :''Θελεις να εχουμε ελευθερη σχεση; '' εννοούσαν : '' Δεν πιστεύω να σε πειράζει να κερατώνουμε ο ένας τον άλλον αλλά να είμαστε παράλληλα μαζί , έτσι ; ''
Δηλαδή Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μα γιατί οι περισσότεροι συνδέουν τη σχέση με την έλλειψη ελευθερίας ; Η σχέση είναι πάρε δώσε και εφόσον υπάρχει επικοινωνία, όταν ο άλλος γίνεται πιεστικός το συζητάς και προσαρμόζεις την κατάσταση. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σαν κακομαθημένα μοναχοπαίδια που αν δεν κάνουν ό,τι θέλουν δεν μπορούν να ησυχάσουν. Η σχέση απαιτεί και υποχωρήσεις.
fockos
Επιφανές μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Σχέση και ελεύθερη δεν πάνε μαζί. Ας εφευρεθεί κάποιος νέος όρος. Σουρταφέρτα ή κάτι τέτοιο.
Μα γιατί οι περισσότεροι συνδέουν τη σχέση με την έλλειψη ελευθερίας ; Η σχέση είναι πάρε δώσε και εφόσον υπάρχει επικοινωνία, όταν ο άλλος γίνεται πιεστικός το συζητάς και προσαρμόζεις την κατάσταση. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σαν κακομαθημένα μοναχοπαίδια που αν δεν κάνουν ό,τι θέλουν δεν μπορούν να ησυχάσουν. Η σχέση απαιτεί και υποχωρήσεις.
Αυτό ακριβώς εννοούσα με τη λέξη ελευθερία.
Φυσικά και διαφωνώ με την έννοια ελευθερία έτσι όπως εννοείται, δηλαδή με την ελευθερία για να υπάρχουν πολλαπλοί «σύντροφοι».
Αυτό είναι κοροϊδία.
(Το διευκρίνισα, γιατί είδα τις κυρίες που αρπάχτηκαν...)
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Το διευκρίνισα, γιατί είδα τις κυρίες που αρπάχτηκαν...)

Και ναι ! μου αναβουν τα λαμπακια οταν ακούω ''ελευθερη σχεση '' κτλ κτλ
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω πως και τα δύο καλά είναι, ανάλογα με την περίοδο που περνάει ο καθένας και τι του προκύπτει βέβαια.
ελευθερια1986
Νεοφερμένο μέλος

και μενα μ αναβουν τ λαμπακια
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Χωρίς καν να σου λέω ότι είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν αυτοί οι 2 --που είναι, ε, 7 δις είμαστε, γαμώτο δηλαδή.

Itach1
Διάσημο μέλος

Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ο λόγος δεν είναι για τη σεξουαλική απελευθέρωση και τις λοιπές δικαιολογίες αλλά γιατί δε μπορώ να δεσμευτώ ούτε καν με ένα έλαστικό άτομο.
Πως το λένε,θέλω να κοιμάμαι μόνος μου το βράδυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, ο καθένας στο δικό τουΠως το λένε,θέλω να κοιμάμαι μόνος μου το βράδυ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

]Γάμησε τα,άντε να ψάχνεις..
Παρακαλούμε καλυτερες εκφρασεις!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.